Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sydamerika

 • På "ekspedition" til det kolde kontinent.

  (Bedømt af 3 personer)
  01.03.16: Ole Thomsen
  Rejsen bestilte vi gennem FDM, som bestilte kahytten, fly og overnatning.
  Efter nogle lange flyture, og en overnatning i Buenos Aires, startede sejlturen fra Ushuaia, verdens sydligste større by.
  Se hele rejsetippet
 • Krydstogt gennem Panamakanalen

  (Bedømt af 9 personer)
  30.04.14: Lene Lind
  14 lange måneder lå der mellem bestilling af rejsen fra Miami gennem Panamakanalen til San Diego og indtil afrejsedatoen. Ventetiden blev rigeligt belønnet med en virkelig stor oplevelse på Celebrity Infinity i kahyt af typen Aqua Class på dæk 11! Det var vores andet cruise og som første gang bestilte vi hos FDM Travel , der igen ydede fremragende service hele vejen igennem.
  Se hele rejsetippet
 • Det er nu, hvis det ægte Cuba skal opleves!

  (Bedømt af 7 personer)
  22.03.14: Henning
  Cubas folklore, salsaen, havanneseren - alt sammen fascinerende og dragende. Det kan nås endnu, men om få år, vil det måske kun være historie!

  Vi drog med store forventninger af sted på en 16 dages rundrejse, hvor vi skulle køre øen igennem helt fra syd til nord.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Sydamerika

Vild i varmen på Tortola!
Rejsetips indsendt af:
Ole Andersen
Jægerspris
4. feb. 2012

Vild i varmen på Tortola!

Som en spændende og udfordrende optakt til oplevelser på vandet, valgte vi at begynde i samme element blandt de kloge dyr. Forestil dig først at blive tukket af sted af delfiner og bagefter skubbet og næsten løftet op af vandet af samme dyr.
En ubeskrivelig oplevelse.
Helt høje af oplevelsen var det svært at komme til den chartrede catanaran, som skulle være vores hjem de næste 14 dage under sejladsen i British Virgin Islands.
Øriget består af rigtig mange forskellige små og store øer, som på hver sin måde danner baggrund for nye oplevelser. De utallige vige og bugter med det reneste vand man kan tænke sig og de smukkeste koralhvide strande, hvor man konstant betages af vandets blå og sandstrandenes turkise farvenuancer.
White Bay på øen Just Van Dyke
White Bay på øen Just Van Dyke

Vejret

Under normale tilstande er vejret i Caribien helt perfekt, og som sejler på ferie kan man ikke ønske sig noget bedre end, at den konstante passatvind blæser med stort set samme styrke og retning hver dag. Det var naturligvis også tilfældet i januar måned i år, men i stedet for almindelig frisk vind, var vinden tiltaget til gennemsnitlig 10m/sek, hvilket i og for sig ikke betyder så meget, da der er forholdsvis korte afstande mellem de super lækre ankerpladser, så en til to timer på vandet hver dag gør, at du til stadighed har ny udsigt, nyt koralrev at dykke på, andre både at studere.
Er man mere til scuba dykning, ligger der utallige gamle vrag på bunden med bøjer i nærheden, hvor man kan fortøjre egen båd, mens man dykker.
Man møder mange arter skibe
Man møder mange arter skibe

Øerne

De britiske jomfruøer ligger med korte indbyrdes afstande mellem hinanden, og hver især lokker med hver sin charme og udfordringer. De er bedst at tage på opdagelse i, hvis man er sejlende, men da der er fortrinelige færgeforbindeler mellem samtlige øer, kan man sagtens være almindelig turist eller fx cykelturist, hvor man dog kommer til at træde særdeles hårdt i pedalerne, hvis man vil op over alle bakkerne.
Der er naturligvis også mulighed for at kombinere besøget på BVI med de tidligere danske vestindiske øer, som blev solgt til USA for mange mange år siden. En hutigsejlende catamaran bruger kun 50 min på turen fra Road Town på Tortola til Charlotte Amalie på St. Thomas.
I sandhed et sejlerparadis. Tag ud og smag på herlighederne.

Seværdigheder
Bountystrande
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 4. december 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/pressemeddelelser/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.