Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Europa

Læs mere om rejser til Europa

Rejsetips indsendt af:
lisbeth døssing
aalborg
12. marts 2009

Vild med verden

Der er fire af os, og vi er meget foreskellige. Far gider ikke vand og strand, Mor er soldyrker og vandhund. Teenageren bliver vanvittig af alle os andre og den fire årige vil gerne bare lege.

Verden er fyldt med vidunderlige tilbud, - grib dem.

Løsningen er indlysende, - og tilmed ikke voldsomt dyr. Vi flyver med billig-billetter, - og lejer autocamper hvor vi kommer hen: USA, Spanien, Portugal, Tyskland, Østrig, Schweitz, Grækenland, Frankrig, Holland, Lanzarote, Mallorca, Italien - og det er nemt.

Vi rejser let, - har intet med der ikke kan efterlades, og vi kommer vidt omkring. Alt efter humør og lyst kan familien dele sig op. Mor og Teenager bliver i de større byer, mens Far og Lillepige tager camperen ud i det blå. Alle fire bliver ved strand, men de, der har lyst, kan hurtig køre på bytur og shoppe amok.

Verden er fyldt med vidunderlige tilbud, - og vi griber dem som de dukker op undervejs på vores rejser. Biletterne køber vi i sidste øjeblik, bilen finder vi når vi får brug for den - og det samme gælder rejsens indhold. Ingen familie kan før de står i det vide hvad de har lyst til - det afgør dagsformen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Europa

Hoteller i Europa
Rejser til Europa
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/orlando/tuscana-resort.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.