Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejs i skolernes vinterferie

Skolernes vinterferie i uge 7 eller 8 er en oplagt mulighed for at tage børnene med ud og rejse. Vi har samlet en række spændende rejser der spænder lige fra kør-selv-ferie til badelande i Tyskland eller 1 lun uge på Gran Canaria, Tenerife, Malta - eller hvad med 1 uges familieferie til Orlando i solskinsstaten Florida?

Vinterferie i uge 7 og 8

Madeira

Madeira i skolernes vinterferie

Madeira – frodig og blomstrende ø

Magen til mere frodig ø skal du lede længe efter. Rejser du til Madeira, er det som at stå midt en subtropisk have, så snart du forlader flyet. En vinterferie på Madeira er for dig der vil kombinere afslapning med aktiviteter som fx vandring. Hovedstaden Funchal er også charmerende, og bliver populært kaldt ”Lille Lissabon”.

Gran Canaria

Gran Canaria i skolernes vinterferie

Ørken, badelande og skønne strande

Det behagelige klima på Gran Canaria gør øen oplagt til en dejlig vinterferie. Du kan slappe af på strandene, tage børnene med i det store badeland Aqua Sur, ride på kameler i Maspolamas-ørkenen og meget mere. Vil du opleve den ultimative frihed, så bør du leje en bil og tage på opdagelse.

Tenerife

Tenerife i skolernes vinterferie

Masser af aktiviteter for børn

Flere og flere har fået øjnene op for Tenerife, som rejsemål i skolernes vinterferie. Du kan leje en bil og opleve alle Tenerifes mange seværdigheder og imponerende natur, med vulkanen Teide som omdrejningspunkt. Det skønne klima giver dig mulighed for at slikke solskin på indbydende strande og bygge sandslotte med børnene. Der er i det hele taget en masse aktiviteter for børn.

Malta

Malta i skolernes vinterferie

Besøg Skipper Skræk landsbyen

Malta er et skatkammer af store rejseoplevelser - for store og små. Klimaet er dejligt midt i februar, og et godt sted til en rejse med familien i skolernes vinterferie. Malta har en super stemningsfyldt hovedstad, Valletta, og en Skipper Skræk landsby (Poppey Village), hvor I ikke kan undgå at få en sjov dag.

Orlando - USA

Orlando i skolernes vinterferie

Besøg de eventyrlige forlystelsesparker

Til uhørt lave priser kan du og hele familien tage på eventyr til Orlando i solskinsstaten Florida. Besøg fx Walt Disneys Magic Kingdom, Busch Gardens Africa eller Universal Studios. Bestil nu og glæd dig til store oplevelser i uendelige mængder.
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.