Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Weekendophold

Tag på weekendophold i Tyskland eller i en europæisk storby. Et weekendophold er en pause fra hverdagens rutiner, hvor du ikke behøver bruge flere ugers ferie. Tag fx på et billigt wellness ophold i Tyskland eller snup et weekendophold i en storby, fx romantiske Paris. 

Weekendophold i Tyskland - her får du meget for pengene

Wellness på et weekendophold i Nordtyskland
Vi tilbyder mange dejlige hoteller og kroer i Tyskland, der venter på at kræse om dig med lækker mad og hyggelig atmosfære på dit weekendophold. Og så er priserne billigere end i Danmark.

Vælg fx om du vil på wellness weekendophold,
luksus weekendophold eller romantisk weekendophold, når du skal på weekendophold i Tyskland. 

I Tyskland er mulighederne mange - og så ligger de fleste hoteller og kroer kun et par timers kørsel fra den danske grænse.
 

Romantisk weekendophold i Paris - tosomhed og skøn l'amour

På weekendophold i Paris
Vælg en weekendtur til Paris hvis dit weekendophold skal stå i romantikkens tegn. Boulevarderne, caféerne og de romantiske parker er den perfekte scene for tosomhed og skøn l'amour.

Husk også en picnic ved Canal du Saint Martin, en slentretur i Luxembourghaven og en aftensejltur på Seinen. Paris er oplevelsernes by!

FDM travel tilbyder billige flybilletter og gode centrale Paris hoteller til dit weekendophold i Paris.

Weekendophold i London med fuld powershopping

London på en weekend
Vælg et weekendophold i London, hvis du er ude på at powershoppe - i London vrimler det med små og store specialbutikker, indkøbscentre og spændende markeder.

Eller hvad med at shoppe på Oxford Street eller i stormagasinet Harrod's, når du tager på et billigt weekendophold i London? På shopping i London besøger du også det store weekendmarked i Camden Town.

Bestil en billig flybillet og et godt centralt London hotel hos FDM travel til dit weekendophold i London.

Nyd et billigt weekendophold i Østeuropa

Østeuropa har masser af hyggelige storbyer, som er oplagte til et weekendophold med en billig flybillet og et godt hotel til lavpris. Desuden er det heller ikke dyrt at spise ude, shoppe eller gå ud om aftenen. Den normale pris for et weekendeophold i østeuropa er ofte billigere end tilbud på weekendophold.

Tallinn i Estland er en gammel middelalderby, hvor du slentrer en tur og nyder den hyggelige atmosfære. På dit weekendophold i Tallinn shopper du også i trendy butikker og spiser lækker mad på de gode restauranter. 

Overvej også et billigt weekendophold i Riga i Letland. Slap af i de grønne parker, besøg museer og kunstgallerier og tag på trendy caféer og barer.

Du kan også overveje et billigt weekendophold i fx VilniusWarszawa eller Kraków, der alle byder på spændende oplevelser, og du bor lige i centrum med FDM travel.

Weekendophold i andre storbyer

Nyd en gó pizza på din weekend i Rom
Tag på weekendophold og bo lige midt i centrum af Europas storbyer.

Tag fx på weekendophold i Berlin, hvor du oplever den spændende tyske historie ved Checkpoint Charlie eller berømte Brandenburger Tor.

På weekendophold i Amsterdam møder du en frisindet by, hvor der altid er gang i den, og på weekendophold i Prag går du en aftenstur over den gamle Karlsbro og ser byens mange lys spejle sig i Moldaufloden.

Du kan også tage på weekendophold til Barcelona i Spanien, hvor du oplever tyrefægtning eller holde siesta på en hyggelige café i solen, og på weekendophold i Rom spiser du lækker italiensk mad.

Vi har hoteller i centrum af alle de europæiske storbyer, og du bestiller nemt og hurtigt en billig flybillet til dit weekendophold i en storby.

Start nu! Det er let at bestille et weekendophold her

Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/asien/rundrejse-med-rejseleder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.