Annette - Aalborg

Annette - rejsespecialist

Jeg har arbejdet i rejsebranchen i mere end 30 år, og der er ikke to dage, der er ens. Der er nemlig altid spændende udfordringer i at sammensætte den allerbedste rejse for mine kunder.

I forbindelse med mit arbejde, har jeg besøgt mange af vores rejsemål, og jeg føler mig rigtig godt klædt på, til at finde den helt rigtige rejse – uanset om det er til par eller børnefamilier.

Jeg elsker at rejse og opleve natur, vandring og cykling, hvilket mine sidste to rejser til Skotland og New Zealand, fuldt ud har opfyldt. At hoppe på en cykel og drage ud i det ”ukendte” og bare nyde omgivelserne og den fantastiske natur – det er livet for mig.

Når jeg holder ferie med familien, tager vi gerne på en kør-selv-ferie. Så kan vi køre til alle de spændende seværdigheder, vi finder undervejs. Det er netop den type rejse, jeg også gerne vil hjælpe mine kunder med at opleve.

Jeg nyder også at besøge storbyer i Europa, og har netop besøgt Rom for første – men bestemt ikke sidste gang. Paris og Berlin kan jeg slet ikke lade være med at vende tilbage til.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Rom – bare sidde på en café og nyde vejret og det evige leben
  • Paris – Eiffeltårnet og en tur ned af Champs-Èlysées når mørket falder på
  • Berlin – en guidet tur, hvor man kommer ind i de små baggårde
  • Niedersachsen - Hildesheim og Schwalenberger Malkasten er perfekte til et lille afbræk i hverdagen

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Aalborg

Kontakt

Rejsespecialister i...

Kontakt