Birgit - Aalborg

Birgit - rejsespecialist

Jeg har været i rejsebranchen i mange år og kan slet ikke forestille mig et bedre job. Der er ikke en dag der er ens med nye udfordringer hver dag – og så får jeg jo mulighed for at sende glade kunder ud at rejse hver eneste dag. I kraft af mit job som rejsespecialist, har jeg været rundt i store dele af verden, hvilket både jeg selv og ikke mindst mine kunder sætter stor pris på, da det hjælper mig til at vejlede dem bedst muligt til deres valg af rejse.

Når jeg rejser på ferie med familien, foregår det med fly til destinationen, hvorefter vi lejer en bil og kører rundt på egen hånd. Den type af kør-selv-ferie giver os den ultimative frihed, hvor vi selv kan bestemme præcis hvor og hvornår, vi vil stoppe. Dukker muligheden op lejer jeg gerne en cykel eller tager vandreskoene på for at komme lidt væk fra ”alfavej” og tættere på naturen.

Storbyferie og også én af mine foretrukne ferier. En storby jeg har rejst til adskillige gange er Rom - en by jeg aldrig får nok af. Der er så mange historiske bygninger, fontæner og hyggelige cafeer og så elsker jeg det italienske køkken.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Sydstaterne - musik og historiske oplevelser
  • Highway 1 - imponerende kyststrækning
  • Portugal - fantastisk natur og skønne bjerglandsbyer fra Lissabon til Porto
  • Florida - ideelt at kombinere kør-selv med et Bahama krydstogt
  • Toscana - bo på en vingård og oplev det smukke vinland

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Aalborg

Kontakt

Rejsespecialist i...

Kontakt