Charlotte - Aarhus

Charlotte - rejsespecialist

Jeg får næsten abstinenser, hvis ikke jeg kommer ud at rejse flere gange om året - og gerne langt væk. Min favorit destination er uden tvivl USA. Landet byder på så mange forskellige oplevelser fra storslået natur til fantastiske storbyer som San Francisco, Washington D.C. og selvfølgelig ”The Big Apple” – New York.

Når jeg er på ferie, foretrækker jeg at leje bil og opleve rejsemålet i mit tempo. Det er den måde jeg oplever den ultimative frihed på. Nogle af mine kør-selv-ferier kombinerer jeg med et krydstogt. Det gjorde jeg fx i Florida, hvorfra jeg tog på et krydstogt rundt i Caribien – det var helt perfekt. Et andet krydstogt jeg altid vil huske, er et krydstogt til Alaska, og en hvalsafari fra Victoria på Vancouver Island, hvor vi var så heldig at spotte en flok spækhuggere.

Alle mine rejser, er med til at gøre mig endnu bedre, til at hjælpe andre med deres små- som store rejsedrømme. Der er jo ikke noget bedre, end at hjælpe en familie med børn eller et par, så de får mest muligt ud af deres vigtigste tid på året - deres ferie.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Køreturen ned ad Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles på kanten af Stillehavet var helt fantastisk.
  • Yellowstone og se alle de fantastiske farver i ”vandhullerne” og ikke mindst opleve Old Faithful gejseren springe højt mod himlen - det glemmer jeg heller aldrig.
  • Stå inde mellem skyskraberne i New York
  • Stå foran ”Det Hvide Hus” i Washington D.C. - magtens centrum
  • Køre til Key West og opleve den tilbagelænede stemning – det er helt specielt

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Aarhus

Kontakt

Rejsespecialist i...

Kontakt