Christoffer - Aarhus

Christoffer - rejsespecialist

Jeg blev rejsespecialist, fordi jeg elsker at tage en idé eller en drøm og så være med til at gøre den til virkelighed. Ofte sidder jeg med livslange drømme og hver gang har jeg en lille smule ærefrygt over for opgaven. Jeg vil nemlig gerne overraske mine kunder positivt, så de får en endnu bedre ferie, end de havde forestillet sig.

USA er mit hjerte nært, men min ubestridte yndlingsdestination må være Sydafrika. Her får du natur, mad og dyr, samt det mest gæstfrie folkefærd jeg nogensinde har oplevet. Servicen er uovertruffen og de oplevelser jeg har fået med derfra, vil altid stå klart i min erindring som noget helt fantastisk!

Jeg er kæmpe fan af kør-selv ferier, da jeg elsker friheden det giver, og de muligheder jeg får for at gøre noget spontant på min rejse. Samtidig gør bilen det nemt at nå de afsidesliggende steder, der måske ikke er på den traditionelle rute og det er her ferierne begynder at være spændende!

Jeg elsker god mad, og for mig er en stor del af ferien at gå ud at spise. Når man har oplevet smuk natur, set vilde dyr og snakket med dejlige mennesker, så går det hele op i en højere enhed, når man sidder om aftenen med noget lækkert mad og hygger sig… og slipper for opvasken bagefter.

.

Nogle af mine største oplevelser:

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Aarhus

Kontakt

Rejsespecialist i...

Kontakt