Nina - Aarhus

Nina - rejsespecialist

Jeg elsker at kunne dele min egen glæde ved at rejse. For mig er en god rejse ikke en række punkter, der er vinget af på en liste. En god rejse er for mig én, der skal mærkes igennem tid og jeg skal have roen, til at kunne gå på opdagelse de enkelte steder. Derfor er det også en fornøjelse, at kunne være behjælpelig med at sammensætte rejser til andre, så de både får højdepunkterne og roen til at fordybe sig, når det bliver deres tur til at drage afsted.

USA betragter jeg som mit andet hjem. Jeg har boet i både Los Angeles og San Diego og har igennem de sidste 12 år brugt al min ferie (og opsparing) på at rejse rundt i det meste af landet. Jeg elsker naturen, gæstfriheden, tempoet i de små badebyer og kontrasterne mellem stort og småt. At gå blandt de orange ”Hoodoos” i Bryce Canyon National Park og se solen gå ned over Half Dome i Yosemite National Park, er nogle af de bedste naturoplevelser jeg har haft i USA. Og så elsker jeg også at hive i de enarmede tyveknægte i Las Vegas.

Friheden ved at kunne bevæge sig i bil og opleve nærområderne, er noget af dét, jeg elsker mest ved kør-selv-ferie. Så foretrækker jeg også at opholde mig ét sted i længere tid ad gangen og udforske området til fods eller på en cykel – eksempelvis på en tandem med min mand over Golden Gate Bridge i San Francisco. Det hele går op i en højere enhed for mig, når jeg krydrer rejsen med lokale lækkerier… helst dessert.

Nogle af mine største oplevelser:

Hvor arbejder jeg?
FDM travel Aarhus

Kontakt

Rejsespecialist i...

Kontakt