Asien - gratis rejseforedrag

Lad os inspirere dig til din næste rejse til Asien

Er du i tvivl om, hvordan du skal opleve Asien? Drømmer du om at sejle på den billedskønne Ha Long-bugt i det nordlige Vietnam eller udforske det ikoniske Mekong-delta i syd? Måske er det gæstfrie Sri Lankas spektakulære natur, smukke templer og charmerende te-huse, der lokker?

Vi vil hjælpe dig med at finde dit perfekte rejsemål og de bedste oplevelser til din ferie. Derfor inviterer vi dig med til vores gratis inspirationsaftener om Asien som vi holder i hele landet.

Her deler vi ud af vores rejseerfaring, giver gode råd til planlægning af rejsen og fodrer dig med tips til at finde autentiske oplevelser undervejs på din rejse.

Vores rejseforedrag er for dig, der gerne vil vide mere om Asien eller søger inspiration til at beslutte, hvor din næste rejse skal gå hen. Gennem personlige rejseoplevelser og ekspertviden giver vi dig et overordnet indtryk af Vietnam eller Sri Lanka, og hvad landene har at byde på.

Her på siden kan du finde de rejseforedrag som vi holder om Asien lige nu. Vi glæder os til at se dig til en aften fyldt med inspiration og spændende oplevelser.

Det får du til vores rejseforedrag:

 • Et indblik i det bedste Vietnam eller Sri Lanka har at byde på
   
 • Inspiration til store og små oplevelser på din ferie
   
 • Mulighed for at få svar på dine spørgsmål
   
 • Tips og råd til at planlægge din rejse
   
 • Kaffe og snacks
   
 • En hyggelig snak med os og andre rejseentusiaster

Få gratis inspiration nær dig:

Du kan komme til rejseforedrag i vores butikker i Aalborg, Vejle, Odense og Lyngby, når vi afholder fysiske rejseforedrag.

 

Asien-foredrag