En by som Alice: Half-Day Tour of Alice Springs

Nyd en halvdags tur til Alice Springs og opdag de fascinerende institutioner, der hjælper byen med at løbe. Besøg The School of Air, den historiske Telegraph Station, Reptile Center, Anzac Hill og Royal Flying Doctors Service.

I eftermiddag lærer du, hvordan byen Alice Springs har udviklet sig til det centrale centrum for den australske outback. Din førerguide vil give detaljer undervejs, når du besøger historiske steder og nogle af de væsentlige tjenester, der leveres fra Alice til samfundet af denne store region.

Det første stop er Alice Springs School of the Air, som giver uddannelse til primære aldersskolebørn, der bor på fjerntliggende ejendomme i hele det nordlige territorium. Lær, hvordan denne vigtige service leveres via satellit på mere end en million kvadratkilometer.

Alice Springs Telegraph Station: Den historiske Telegraph Station blev bygget i 1872 for at videresende meddelelser mellem Darwin og Adelaide og er stedet for den første europæiske bosættelse i Alice Springs. Efter 60 års drift fungerede lokalerne som en skole for de lokale aboriginale børn. Nu er en historisk reserve med de originale stenbygninger og møbler fra begyndelsen af 1900'erne, Telegraph Station et must at besøge og lære mere af Alice's historie.

Royal Flying Doctor Service: Nu vil du besøge hjemmet og hovedkvarteret for den højt respekterede Royal Flying Doctor Service. Levering af lægehjælp til mennesker, der bor, arbejder og rejser i fjerntliggende og landdistrikterne Australien, RFDS er en kritisk ressource for dette samfund. Lær om sin bemærkelsesværdige historie gennem historier, billeder og deres fantastiske interaktive museum.

Alice Springs Reptile Center: Alice Springs Reptile Center, der er hjemsted for det største reptilskærm i Central Australia, vil introducere dig til Terry saltvandskrokodillen og lade dig komme tæt på enorme Goannas og Frill-Neck-firben. Gecko Cave har en stor samling gecko arter fra hele det nordlige territorium. Du vil have masser af sjov her, især under eftermiddagshowet, og hvis du er spil, prøv den overvågede håndterings session.

Dit sidste stop er Anzac Hill . Oprindeligt dedikeret til de mange mænd og kvinder, der mistede livet under WWI, hedder det nu alle dem, der har tjent i krige, hvor Australien har spillet en rolle.

Fra 980 kr.
pr. person

Lokation:
Northern Territory, Alice Springs Desert Park, Royal Flying Doctor Service Alice Springs Tourist Facility, Alice Springs, Alice Springs Reptilcenter, ANZAC Hill, Australien, Alice Springs Telegraph Station

Varighed:
255 minutter 10 time(r)

Sprog:
English

Anmeldelser:
4.5/5 stjerner

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Kort

Vis på kort

Information

Højdepunkter

 • Opdag, hvorfor The School of the Air er så vigtigt for uddannelse
 • Besøg den historiske Telegraph Station
 • Lær hvordan forsyninger gøre det til outback på Royal Flying Doctors service
 • Spil med firben og slanger på Alice Springs Reptile Centre

Yderligere information

 • Kontakt 1300 555 339 24 timer før turens afgang for at bekræfte dine arrangementer igen. Ring (gratis) på 1300 556 100.

Inkluderet

 • Entré
 • Erfarne driver guide
 • Omfattende kommentar
 • Transport i et airconditioneret bus

Ikke inkluderet

 • Drikkepenge (valgfrit)

Skab din egen kør-selv-ferie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011