En by som Alice: Halvdagsudflugt til Alice Springs

Nyd en halvdagstur i Alice Springs, og oplev de fascinerende institutioner, der hjælper byen med at fungere. Besøg The School of Air, den historiske Telegraph Station, Reptile Centre, Anzac Hill og Royal Flying Doctors Service.

Denne eftermiddag vil du lære, hvordan byen Alice Springs har udviklet sig til det centrale knudepunkt i den australske outback. Din chaufførguide vil give dig detaljer undervejs, mens du besøger historiske steder og nogle af de vigtige tjenester, der leveres fra Alice til samfundet i denne enorme region.

Det første stop er Alice Springs School of the Air, som tilbyder undervisning til børn i grundskolealderen, der bor på fjerntliggende ejendomme i hele Northern Territory. Lær, hvordan denne vigtige tjeneste leveres via satellit over mere end en million kvadratkilometer.

Alice Springs Telegraph Station: Den historiske telegrafstation blev bygget i 1872 for at sende beskeder mellem Darwin og Adelaide og er stedet for den første europæiske bosættelse i Alice Springs. Efter 60 års drift fungerede lokalerne derefter som skole for de lokale aboriginalbørn. Telegraph Station er nu et historisk reservat med de originale stenbygninger og møbler fra begyndelsen af 1900-tallet og er et must at besøge for at få mere at vide om Alice Springs' historie.

Royal Flying Doctor Service: Nu skal du besøge hjemmet og hovedkvarteret for den højt respekterede Royal Flying Doctor Service. RFDS leverer lægetjenester til folk, der bor, arbejder og rejser i fjerntliggende områder og i Australiens landdistrikter, og er en vigtig ressource for dette samfund. Lær om dens bemærkelsesværdige historie gennem historier, billeder og deres vidunderlige interaktive museum.

Alice Springs Reptile Centre: Alice Springs Reptile Centre er hjemsted for den største reptiludstilling i Centralaustralien, og her kan du lære saltvandskrokodillen Terry at kende og komme helt tæt på enorme goannas og frynsehalsede øgler. Gecko-hulen har en stor samling af gecko-arter fra hele Northern Territory. Du vil have masser af sjov her, især under eftermiddagsshowet, og hvis du er frisk, kan du prøve den overvågede håndteringssession.

Dit sidste stop er Anzac Hill. Den var oprindeligt dedikeret til de mange mænd og kvinder, der mistede livet under 1. Verdenskrig, og nu hædrer den alle dem, der har tjent i krige, hvor Australien har spillet en rolle.

Fra 677 kr.
pr. person

Lokation:
Northern Territory, Alice Springs Desert Park, Royal Flying Doctor Service Alice Springs Tourist Facility, Alice Springs, Alice Springs Reptilcenter, ANZAC Hill, Australien, Alice Springs Telegraph Station

Varighed:
255 minutter

Sprog:
English

Anmeldelser:
4.5/5 stjerner

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Kort

Vis på kort

Information

Højdepunkter

 • Find ud af, hvorfor Luftskolen er så vigtig for uddannelsen
 • Besøg den historiske Telegraph Station
 • Lær, hvordan forsyninger når frem til outbacken hos Royal Flying Doctors Service
 • Leg med øgler og slanger på Alice Springs Reptile Centre

Yderligere information

 • Kontakt 1300 555 339 24 timer før turens afgang for at bekræfte dine arrangementer igen. Ring (gratis) på 1300 556 100.

Inkluderet

 • Adgangsgebyrer
 • Erfaren chauffør og guide
 • Omfattende kommentarer
 • Transport i en bus med aircondition

Ikke inkluderet

 • Drikkepenge (valgfrit)

Skab din egen kør-selv-ferie

Kør-selv-ferie

Se destinationer og kør-selv-forslag

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011