Murray River og Broken Hill på motorcykel

7 dages kør-selv motorcykeltur fra Melbourne 

Væk fra kystlinjen og storbyen til det nordvestlige Victoria og Outbacken i New South Wales og South Autralia. Nyd solrige Mildura, oplev den røde Outback omkring Broken Hill og Silverton og kør langs bredden af Australiens længste flod, Murray River. Du kører turen på nogle fantastiske motorcykelveje, på kanten af ​​Australiens Outback. Vi har udvalgt de bedste veje, noteret de bedste steder at stoppe, programmeret GPS’en, og bestilt hotellerne. Tid til afgang.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse i Australien. 

Fra 17.284 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 7 dages kør-selv-ferie med hotel og motorcykel (1 motorcykel til 2 personer).

Rejseperiode:
Hele året 

Startdag:
Dagligt

Varighed:
7 dage/6 nætter

Længde:
2.190 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Melbourne - Echuca (255 km)

Du henter din motorcykel hos EagleRider Melbourne, og kan derefter begynde din rejse mod nord i solen. Dagens mål er at nå Echuca ved Murray-floden i det nordlige Victoria. Følg bagvejen ud af Melbourne via Kangaroo Ground, før du kommer ud på den gamle nordlige motorvej og gennem landsbyer som Kilmore, Heathcote, Rochester og endelig Echuca ved Murray flodens bred.

Echuca - Mildura (296 km)

I dag går turen langs Murray River via Murray Valley Highway. Du kommer gennem byerne Cohuna, Kerang og Swan Hill, hvor du kan besøge Pioneer Settlement og endelig Mildura, der er base for hjuldamperne på Murray River. Tag på opdagelse blandt de mange lokale attraktioner, som bl.a. omfatter det historiske kajområde, et omfattende kunstkompleks og et specialbryggeri opbygget i det tidligere Astor Theater. Mildura er også vært for både vin, jazz, kunst og country festivaler.

Mildura - Broken Hill (295 km)

Fra Mildura fortsætter du videre nordpå og ind i New South Wales til Broken Hill. Broken Hill er den største af Heritage Rail Trail byerne - hjemsted for omkring 18.000 mennesker. Byen har en del spændende markeder, en blomstrende cafekultur og en del gallerier, herunder Pro Art Gallery. Mens du er i Broken Hills, bør du også tage motorcyklen på en tur til kanten af ​​Outbacken og byen Silverton, der nærmest er en spøgelsesby og brugt til optagelserne af Mad Max og Mad Max II filmene. Besøg Mad Max-museet eller andre historiske attraktioner.

Broken Hill - Burra (354 km)

Kør mod vest fra Broken Hill langs Barrier Highway til den historiske by Burra i South Australia. The Barrier Highway er ensporet vej, og du kører langs kanten af ​​Outbacken, men når du kommer til Burra, vil du være i et område med bløde, rullende bakker i South Australia. Burra er en af ​​de ældste byer i South Australia, men i stedet for at blive en spøgelsesby, er dens rige kulturarv blevet omhyggeligt bevaret af samfundet, hvilket i 1993 gjorde den til Cultural Heritage område i staten.

Burra - Mildura (332 km)

Start tilbageturen der endnu engang bringer dig til Mildura. På vejen støder du igen til Murray floden, men denne gang tager turen dig gennem smukke områder som Berri og Renmark, før du igen er i Mildura.

Mildura - Halls Gap (376 km)

I dag kører du sydpå langs Sunraysia motorvejen. Her kommer du gennem byer som Ouyen, Warracknabeal og Horsham. Fra Horsham skal du tage vejen til Halls Gap. Halls Gap er hjertet af Grampians og omgivet af Wonderland og Mount William Ranges. Her finder du usædvanlige klippeformationer, vandfald, naturskønne vejstrækninger og udkigssteder. Nationalparken er en af ​​Victorias smukkeste naturattraktioner. Tag evt. en vandretur rundt i området og nyd udsigtspunkter og det rige dyreliv.

Halls Gap - Melbourne (284 km)

Dette er din sidste dag på motorcyklen. Tag vejen ud af Halls Gap til den vestlige hovedvej. På turen tilbage mod Melbourne, kommer du gennem byer som Ararat og den historiske Ballarat, hvor det er muligt at få et sjovt indblik i den australske guldgraver periode. Herefter kan du køre den sidste strækning tilbage til EagleRider i Mitcham området i Melbourne og afleverer motorcyklen.

KORT

Vis på kort

GALLERI

PRISER

Fra 17.284 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-Melbourne retur
 • 6 hotelovernatninger iht. program på turistklasse hoteller 
 • 7 dages leje af Harley-Davidson
 • Ubegrænset antal kilometer
 • Hjelm til chauffør og passager
 • Lokale skatter/afgifter
 • EagleRider landkort med detaljeret rute

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Forsikringer 
 • Måltider, drikkevarer, benzin og drikkepenge
 • Evt. sæsontillæg i.f.m. specielle begivenheder
 • Entrebilletter til fx nationalparker, parkeringsafgifter og vejafgifter
 • Transfer lufthavn – hotel – lufthavn
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

 

Om rejsen

Dette kør-selv forslag er baseret på pris ved 2 personer, 1 motorcykel og ophold i delt dobbeltværelse. 

Der er mulighed for at vælge mellem følgende:

 • 2 personer, 1 motorcykel og ophold i delt dobbeltværelse.
 • 2 personer, 2 motorcykler og ophold i delt dobbeltværelse
 • 1 person, 1 motorcykel og ophold i enkeltværelse.

 

 

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to før eller efter motorcykelturen, kombinere turene eller kombinere med vores andre kør-selv-forslag.

Mere praktisk information om MC-rejser i Australien

 

 

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011