Tropiske Queensland på motorcykel

9 dages kør-selv motorcykeltur fra cairns med tropiske oplevelser 

Cairns er udgangspunkt for fantastiske oplevelser i det nordlige Queensland. Fabelagtige kystlinjer, kridhvide sandstrande, tropiske skove og eksotisk dyreliv. Nyd det afslappede liv i dette tropeparadis, besøg vandfald og krystalklare søer. Gå på opdagelse i Daintree Regnskov. Besøg evt. Whitsunday øerne og snorkel ved Great Barrier Reef eller nyd det skønne klima i Atherton Tablelands. .

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse i Australiens solskinsstat. 

Fra 20.182 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse for 9 dages kør-selv-ferie med hotel og motorcykel (1 motorcykel til 2 personer).

Rejseperiode:
Hele året 

Startdag:
Dagligt

Varighed:
9 dage/8 nætter

Længde:
1.340 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Cairns - Mission Beach (213 km)

Her til morgen bliver du hentet og kørt til EagleRider kontoret for at afhente din motorcykel. Turen går sydpå med et anbefalet stop ved naturskønne Josephine Falls. Derefter foreslår vi en omvej væk fra hovedvejen for at besøge Mena Creek Falls og Paronella Park, et spansk inspireret slot bygget i 1935. Brug lidt tid på en guidet tur og lær historien om dette fascinerende sted i regnskoven. Dagens mål er Mission Beach, hvor hotellet ligger på en 14 kilometer bred, gylden sandstrand med regnskoven i ryggen.

Mission Beach - Townsville (234 km)

I dag kører du gennem nogle store sukkerrørs områder, på vej sydpå til den uofficielle hovedstad i det nordlige Queensland, Townsville. Ankomst til byen er tilstrækkelig tidlig til at nyde nogle af seværdighederne i denne region. Nogle af de attraktioner vi kan anbefale dig at besøge, er Castle Hill Lookout, Reef HQ Aquarium, eller måske kan du prøve lykken med at kaste terningerne på Jupiters Casino. Gå ikke glip af en afslappet tur langs den smukke havnefront med udsigt til Magnetic Island.

Townsville - Airlie Beach (272 km)

Efter at have kørt gennem de små byer Ayr og Home Hill, anbefaler vi en omvej til Bowen. En stille malerisk, lille by, der blev sat på det internationale landkort, da Nicole Kidman og Hugh Jackman filmede scener til filmen "Australia" omkring byen. Efter Ankomst til Airlie Beach, er det tid til at tage en afslappet tur rundt til nogle af de pragtfulde udsigtspunkter i Whitsundays, eller måske vil du bare parkere motorcyklen og læne dig tilbage for at nyd udsigten fra en af ​​de mange caféer eller spisesteder i hovedgaden.

Airlie Beach og Whitsunday Islands

Dagen er afsat til afslapning i disse skønne omgivelser. Her kan du snorkle mellem de fascinerende koralrev og måske nyde en picnicfrokost på den smukke hvide sandstrand, Whitehaven Beach, som er anerkendt som en af ​​de smukkeste strande i verden. Prøv lykken på Jet Ski eller hop på en af ​​de mange både på vej ud til de små og store øer, der danner Whitsunday øgruppen. Mulighederne for aktiviteter er mange, men du kan selvfølgelig også bare læne dig tilbage og slappe af i byen eller på stranden.

Airlie Beach - Cardwell (437 km)

Ja, det er på tide at forlade Airlie Beach og Whitsundays, men fortvivl ikke, turen fortsætter nu nordpå til nye spændende oplevelser. Brug god tid til turen i dag, og gør fx stop ved den største Mangofrugt på den sydlige halvkugle, og hvis du kommer i frugtsæsonen, så nyd de mange frugtboder langs vejen og smag på nogle af de fantastiske lokale produkter. Dagens mål er byen Cardwell, hvor du kan sparke dine støvler af og slappe af på stranden med udsigt over koralhavet og smukke Hinchinbrook Island.

 

Cardwell - Atherton Tablelands (189 km)

I dag handler alt om køreturen. Tag Palmerston Highway op mod de bløde bakker i baglandet til Atherton Tablelands. Lokalbefolkningen kalder vejen for, Highway to Heaven. Området emmer af forkælelse med fokus på mad, vin, ost og chokolade krydret med en fantastisk udsigt, i dag er det let at føle sig i et med naturen. Vi anbefaler at du besøger Mamu Tropical Canopy Walk, hvor du kommer op i højde med fuglelivet. En kort omvej fra hovedvejen tager dig til billedskønne Millaa Millaa Falls og de store Curtain Fig træer. Eftermiddagen kan fyldes ud med nogle gode sightseeings. Besøg Malanda Falls og Lake Barrine, en ferskvandskrater-sø, og afslut dagen med gåtur gennem hovedgaden i Yungaburra, en malerisk landsby etableret i 1890'erne.

Atherton Tablelands - Daintree (200 km)

Start evt. dagen med en tur i luftballon over det smukke landskab eller et besøg i Herberton Historic Village og kom tilbage i tid for at opdage den australske pionerhistorie. Du kan fortsætte med en afslappet køretur rundt om nogle af de maleriske omgivelser, hvor du kan stoppe til frokost ved en af ​​regionernes ikoniske pubber "The Tolga Pub". Kør nordover igen gennem Mareeba og Mt Molloy og stop ved en af ​​regionens kaffeplantager. Derefter kører du ned fra det naturskønne højland mod kysten og ind i Mossman og Daintree.

 

Daintree

Nyd dagen i regnskoven ved den UNESCO listede Daintree National Park og Cape Tribulation. Tag evt. en sejltur på Daintree River på udkig efter saltvandskrokodiller, eller book en tur med Aboriginer guide og få indblik i denne fascinerende kultur. Området byder ligeledes på muligheder for ridning, Barramundi fiskeri og smukke vandreture. Flora og fauna i dette område er helt unikt med tropiske fugle og fx den truede strudsefugl, Kasuaren.

Daintree - Cairns (120 km)

Sidste dag på turen er nået. Nyd livet med et stop i den smukke landsby og badeby Port Douglas, med en vifte af restauranter i verdensklasse, cafeer, gavebutikker, butikker, boghandlere og gallerier. Kør nu sydpå ad Captain Cook Highway. Den storslåede havudsigt og spektakulære bjerglandskab gør det til en af ​​de bedste køreture i landet. Der er flere udkigspunkter langs vejsiden, og kysten byder også på en del små og hyggelige beachside landsbyer såsom Palm Cove, Clifton og Trinity, som er en lille omvej værd. Turen slutter i dag i tropiske Cairns.

Hvis du ønsker at blive et par dage, hjælper vi gerne med hotel og tur til fx Great Barrier Reef eller andre af de mange attraktioner, som området har at byde på.

KORT

Vis på kort

GALLERI

PRISER

Fra 20.182 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-Cairns retur
 • 8 hotelovernatninger iht. program på turistklasse hoteller 
 • 9 dages leje af Harley-Davidson
 • Ubegrænset antal kilometer
 • Hjelm til chauffør og passager
 • Lokale skatter/afgifter
 • Envejsleje, hvor det er en del af programmet
 • Transfer hotel – udlejningsstation 
 • EagleRider landkort med detaljeret rute

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Forsikringer 
 • Måltider, drikkevarer, benzin og drikkepenge
 • Evt. sæsontillæg i.f.m. specielle begivenheder
 • Entrebilletter til fx nationalparker, parkeringsafgifter og vejafgifter
 • Transfer lufthavn – hotel – lufthavn
 • Rejse- og afbestillingsforsikringer

 

Om rejsen

Dette kør-selv forslag er baseret på pris ved 2 personer, 1 motorcykel og ophold i delt dobbeltværelse. 

Der er mulighed for at vælge mellem følgende:

 • 2 personer, 1 motorcykel og ophold i delt dobbeltværelse.
 • 2 personer, 2 motorcykler og ophold i delt dobbeltværelse
 • 1 person, 1 motorcykel og ophold i enkeltværelse.

 

 

ekstra oplevelser

I kan fx forlænge rejsen med en nat eller to før eller efter motorcykelturen, kombinere turene eller kombinere med vores andre kør-selv-forslag.

Mere praktisk information om MC-rejser i Australien

 

 

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011