Bjerge, vin og delfiner

5 dages kør-selv-forslag fra Sydney til Blue mountain, Hunter Valley og port stephens

En kør-selv rundrejse omkring storbyen Sydney. Til de blå bjerge vest for Sydney, med fabelagtige udsigtspunkte og hyggelige landsbyer, til Hunter Valley, det ældste vindistrikt i New South Wales og videre til Blue Water Wonderland, som  strandene og vandet ved Port Stephens kaldes.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 11.363 kr.
Pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse i 4 nætter og inkl. 5 dages billeje

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
5 dage/4 nætter

Længde:
618 km

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Sydney - Blue Mountains (100 km)

Forlad storbylivet og kør vestpå den korte tur til Blue Mountains. Bjergene nationalparken har fået sit navn efter den blå dis, som jævnligt ligger over bjergene og kløfterne. Området er et af de mest spektakulære bjergområder i Australien. Bjergenes mest kendt attraktion er Echo Point, med den fabelagtige udsigt over Jamison Valley og klippeformationen, De tre søstre. Nyd også vandfaldene, Wentworth Falls, de utallige vandrestier og ikke mindst de charmerende landsbyer, Katoomba og Leura. Sidstnævnte har en række hyggelige små restauranter.

Blue Mountains - Hunter Valley (212 km)

Nyd en stille morgen i bjergene. Den tidlige morgenstund lokker fugle og små Wallabies ud på de grønne områder. I kører nu videre nordpå og ud af bjergene gennem byerne Mt. Victoria og Bilpin. Nær Kurrajong kommer I ind på den snoede, Putty Road, som bringer jer gennem en del af Wollemi National Park, før I kører ind i Hunter Valley, Australiens ældste vinområde. 

Hunter Valley

I dag kan I nyde nogle af alle dalens  fristelser. Området har over 150 forskellige vingårde, mange med mulighed for besøg og smagsprøver. Efterhånden er også en del micro bryggerier skudt op, og tilbyder en lang række spændende. Lej evt. en cykel og kom rundt i dalen, smag på vin, øl og andre lækre lokalproducerede gourmet produkter.  

Hunter Valley - Port Stephens (100 km)

I fortsætter køreturen, denne gang sydpå mod kysten og Port Stephens. Området er blevet kendt under navnet, Blue Water Wonderland, hvorfor fremgår tydeligt af de mange smukke strande og aktiviteter omkring vandet. Port Stephens danner en naturlig bugt, stort set omkranset af to gamle vulkaner. Området er berømt for sine Seafood og utallige gyldne strande. Bugten har også en fast bestand af delfiner, som I kan komme tættere på hvis I fx tager en delfin sejlads. Turene afgår typisk fra morgenstunden, så bestil evt. til i morgen.

Port Stephens - Sydney (206 km)

Sidste dag på rundturen er kommet. Hvis I vil på delfinsejlads er denne morgen en god mulighed, før I igen sætter kurs mod storbyen. Før I kører ind på Pacific Highway kan I evt. tage en lille omvej og besøge Newcastle samt Lake Macquarie. Fortsæt herefter langs kysten gennem The Entrance og Gosford til hovedvejen, som tager jeg det sidste stykke tilbage til byen over Sydney Harbour Bridge. I afleverer lejebilen og er måske klar til endnu flere eventyr i Sydney eller andre steder i Australien.

Kort

Vis på kort

Gallery

Priser

Fra 11.363 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-Sydney retur
 • 4 nætters ophold på gode Standard hoteller
 • Lokale skatter
 • Billeje
 • Rejseguide på engelsk

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum

 

Om rejsen


Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier

Standard
Moteller og turistklasse hoteller

Superior
Turistklasse hoteller

Boutique
Førsteklasse hoteller og mindre steder

Ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog

 • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel. 

Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011