Delfiner og vestkysten

5 dages kør-selv-forslag i western Australia, fra perth til Monkey Mia

Det vestlige Australien har meget at byde på, hvilket du vil opleve på denne 5 dages tur fra Perth til Monkey Mia. Nogle af højdepunkterne er fx de særprægede kalkstenssøjler kaldet Pinnacles og ikke mindst den store bestand af delfiner du kan komme helt tæt på. De holder til ved den isolerede strand i Shark Bay.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rejse i Western Australia, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, eksempelvis hvis I ønsker at rejse videre i Australien.

Fra 11.763 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse i 4 nætter og inkl. 5 dages billeje

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
5 dage/4 nætter

Længde:
1.995 km

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

Perth – Geraldton (503 km)

Afhent jeres udlejningsbil i enten Perth City Depot eller Perth lufthavn og kør via Brand Highway mod Cervantes. Lige før I når til Badgingarra, kører I fra motorvejen og fortsætter mod kysten til Cervantes og fx. Nambung National Park og the Pinnacles. Cervantes er også centrum for krebsefiskeri.

Nambung National Park omgiver nærmest Cervantes og hovedattraktionen, de særprægede kalkstenssøjler kaldet Pinnacles, ligger 29 km syd for byen. Søjlerne står i tusindvis spredt ud over et stort område og kan blive op til 4 m høje. Den nordlige hovedvej til parken går fra Cervantes, og i selve parken er der rigelige parkeringsmuligheder, så den også kan udforskes til fods. Fra rangerstationen er der en 500 m lang, snoet sti, der fører forbi hundredvis af søjler med navne som the Sea, Koala og Two Nuns. Udsigten over området er fantastisk og man kan desuden se kysten 3 km væk.

Turen fortsætter fra Cervantes mod nord via Brand Highway, Badgingarra, Eneabba og Dongara til Geraldton, hvor I skal overnatte. Geraldton, også kaldet Sun City, fordi solen her skinner gennemsnitligt otte timer hver dag året rundt, er omgivet af flotte strande, vilde blomster, seværdige attraktioner og har en lang, spændende historie. Besøg fx The Wishing Well Lookout med den fantastiske udsigt over byen med dens Norfolk-træer langs stranden, The Geraldton Museum eller fyrtårnet The Point Moore Lighthouse.

Geraldton er det perfekte sted for en afslappende dag. Badgingarra National Park er hjemsted for stor rigdom af vilde blomster og Badgingarra Nature Trail begynder og slutter vest for Brand Highway nær Badgingarra Roadhouse. Gåturen tager ca. 1,5 time og undervejs er det muligt at se både emuer og kænguruer.

Geraldton – Monkey Mia (429 km)

I dag kører I videre ad North West Coastal Highway og kommer undervejs gennem byerne Northampton og Binnu. I kører fra motorvejen ved Overlander Roadhouse og fortsætter til kysten via Denham, Australiens vestligste by, til Monkey Mia, hvor I skal overnatte.

Monkey Mia har gennem de senere år tiltrukket sig mere opmærksomhed end mange andre afsidesliggende turiststeder. Den isolerede strand i Shark Bay har skabt en international interesse på grund af den store bestand af delfiner, der holder til her. Delfinerne har holdt til her siden 1960’erne, og Shark Bay, som omgiver halv-øen med Monkey Mia, er optaget på Unesco’s Verdensarvsliste. Hvis I vil vide mere om stedet, kan I besøge Shark Bay Tourist Bureau i Denham.

Monkey Mia

Dagen er til fri disposition til at udforske Monkey Mia.

Monkey Mia – Kalbarri (395 km)

I dag går turen tilbage mod syd. Rejs langs den kystnære motorvej til Kalbarri National Park og derefter til Kalbarri. Brug eftermiddagen I Kalbarri National Park og ved Murchison River, med sine spektakulære kløfter og store mængder af vilde blomster. Kalbarri er en naturskøn kystby lige ved udmundingen af ​​Murchison River.

Kalbarri – Perth (586/668 km)

I dag kan I vælger mellem to ruter. Den kortere rute går sydpå til Geraldton og derfra langs Brand Highway direkte tilbage til Perth. Vi anbefaler, at I bl.a. gør stop i Swan Valley, lige nord for byen for vin smagning og eftermiddagste. Den anden og noget længere rute fører jer ind i landet til byerne Mingenew og Moora med et anbefalet stop i New Norcia at besøge Benedictine Mission. Fortsæt til Perth via Great Northern og Great Eastern Highways.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 11.763 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-Perth retur
 • 4 overnatninger i dobbeltværelse i valgte kategori
 • 5 dages billeje i valgte kategori
 • Lokale skatter
 • Rejseguide på engelsk

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier

Standard
Moteller og turistklasse hoteller

Superior
Turistklasse hoteller

ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog

 • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel.Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011