Det Røde Centrum

4 dages kør-selv-forslag ved Alice Springs og Uluru - Northern Territory

Et eventyr i det indre af dette store kontinent, til de absolutte højdepunkter i den australske outback. Oplev de imponerende kløfter i Kings Canyon og de fabelagtige klippeformationer ved Kata Tjuta Nationalpark samt ikke mindst kæmpemonolitten og helligdommen, Uluru.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 15.258 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse 3 nætter i valgte kategori inkl. 4 dages billeje

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Dagligt

Varighed:
4 dage/3 nætter

Længde:
795 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Alice Springs - Kings Canyon (476 km)

Fra Alice Springs kører I mod syd mod Kings Canyon, hvor I undervejs passerer Angus Downs, Wallara og Kings Creek. Kings Canyon er den dybeste kløft i området og har en enestående skønhed. Vandhullerne i bunden af kløften tørrer aldrig ud, og her er en frodighed uden lige med bl.a. palmer af forhistorisk oprindelse. En sti til kanten af kløften fører til the Lost City, og højt oppe og svært tilgængeligt ligger Garden of Eden, en oase af vandhuller og planteliv.

Kings Canyon - Uluru (318 km)

I dag er det en god ide at starte tidligt for at undgå den værste varme midt på dagen. Og er I i god form, kan I nå en helt fantastisk tre timers vandretur langs kanten af dette forhistoriske geologiske underværk, før I fortsætter turen mod vest til Uluru-Kata Tjuta National Park (The Olgas), før I når til Uluru.

Uluru-Kata Tjuta National Park er nok det meste afbildede område i Northern Territory. Området er verdensnaturarv og administreres ligeligt af aboriginerne og Australian Nature Conservation Agency. Her er rigtig meget at se og opleve, fotografere og beundre lige fra fantastiske udsigter, spektakulære solnedgange og ikke mindst de skiftende farver over Uluru, specielt ved solopgang og solnedgang.

Uluru er verdens største monolit med sine mere end 9 km i omkreds og 348 m i højden. Uluru er aboriginernes hellige monument og har været det i årtusinder. 

Kata Tjuta/The Olgas er en dramatisk serie af 36 kuppellignende klippeformationer, der rejser sig op til 546 m og dækker et areal på 35 km2. I lighed med Uluru er her et imponerende lysshow ved solnedgang, som man bestemt ikke bør gå glip af – her får man utvetydigt et minde for livet.

Uluru

Stå tidligt op og se solen stå over Uluru. Vi anbefaler at I står op før solopgang og bruger den første del af dagen på en smuk vandretur rundt om den imponerende sten. I starten kan ørkenen være kold, men efterhånden som solen får magt, kommer varmen og ikke mindst de fabelagtige farveskift på den røde klippeside. 

Turen slutter ved Uluru, og I kan fortsætte oplevelserne til andre spændende områder i Australien. 

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 15.258 kr. pr. person

Prisen inkluderer

  • Flybillet Kastrup-Alice Springs / Ayers Rock-Kastrup
  • 3 nætter i dobbeltværelse i valgte kategori
  • Billeje 4 dage i valgte kategori
  • Lokale skatter

Prisen INKLUDERER IKKE

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Visum

 

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier

Standard
Moteller og turistklassehoteller

Superior
Turistklassehoteller

Boutique
Førsteklasse hoteller og mindre steder

ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog

  • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel. 

Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011