Eventyr i Top

6 dages kør-selv-forslag i top end - Northern Territory

Oplev det nordligste af Australien og Northern Territory, på en smuk og fascinerende tur rundt til nationalparkerne i nord, Kakadu National Park, Katherine Gorge og Litchfield National Park, med start og slut i Darwin .

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 13.722 kr.
Pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse i 5 nætter i valgte kategori og inkl. billeje

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
6 dage/5 nætter

Længde: 
Ca. 1.055 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Darwin - Kakadu National Park ( 210 km)

Afgang fra Darwin mod øst mod store oplevelser i forunderlig natur. I drejer til venstre ind på Arnhem Highway og kører nu mod kakadu National Park. Vi anbefaler at I gør et stop ve, Window of the Wetland Visitor Centre, og evt. også tager jer tid til en sejltur på Adelaide River (ikke inkl.). Naturen I nu kører ind i er dramatisk og afvekslende fra vådområder til høje klipper og smukke udsigtspunkter. Fremme ved Kakadu kan I med fordel stoppe ved Bowal Visitor Centre, hvor I kan få rigtig god information om den unikke natur i området.

Kakadu National Park

I har hele dagen til at udforske Kakadu National Park, hvor nogle af højdepunkterne kunne være Yellow Waters og Nourlangie Rock. Yellow Waters ligger praktisk talt i centrum af parken og er en storslået billabong i South Alligator River, hvorfra vi har inkluderet ca. 1,5 times sejlads fra Cooinda. Yellow Water Billabong ligger for enden af Jim Jim Creek og er en biflod til South Alligator River, det største flodsystem i parken, med udstrakte vådområder med flodkanaler, flodsletter og stillestående sumpområder. Et cruise på Yellow Water Billabong giver en unik mulighed for at opleve det storslåede og smukke område og dets vilde dyreliv. Cruisebådene er overdækkede og sejler hele året med erfarne skippere/guider. Ca. 1/3 af Australiens fuglearter er repræsenteret i Kakadu National Park, og der er mindst 60 arter i vådområderne.I kan også besøge det fremragende Warradjan Aboriginal Cultural Centre, som giver et godt indblik i den aboriginske kultur samtidig med, at de sælger kunstgenstande og andre lokale produkter.
Nourlangie Rock ligger 33 km syd for Jabiru og er sammen med Anbangbang Rock fyldt med spændende klippemalerier så gamle som op til 18.000 år. Lige som ved Ubirr Rock er der også her en god vandresti mellem de enkelte malerier, og det tager cirka en time at gå hele turen.
 

Kakadu National Park - Katherine ( 310 km)

I forlader nu Kakadu National Park ad Kakadu Highway via Pine Creek med kurs mod Katherine. Pine Creek havde sin storhedstid i 1880'erne med omfattende minedrift, men oplever i disse år en fornyet interesse, da man har valgt at genoptage mineaktiviteterne. I Pine Creek er der stadig et stort antal interessante historiske bygninger inklusive Old Playford Club Hotel, Repeater Station, Bakery og Railway Siding Complex.Katherine er uden sammenligning hjertet af den rigtige Outback. Her er spændende historiske steder, fugle og vilde dyr i deres naturlige omgivelser, huler, kløfter, aboriginske overleveringer og kunst, og for de mere eventyrlystne – storslåede vandfald, skønne slugter og billabongs. Og blot 32 km fra Katherine ligger Nitmiluk (Katherine Gorge) National Park, hvor højdepunktet uden tvivl er Katherine Gorge. Her har regnvand gennem millioner af år i Arnhem Land været medvirkende årsag til, at Katherine River stille og roligt har skåret sig ned gennem klipperne og dannet 13 spektakulære, snoede kløfter. Klippevæggene rejser sig stejlt over det smukke, blå vand, og her er et rigt fugleliv, fisk og varieret dyreliv, inklusive ferskvandskrokodillen.
 

Katherine

Denne morgen skal I opleve Katherines fabelagtige vandveje og kløfter, på en 2 timers sejlads ind i området. Katherine Gorge er hele 13 slugte forbundet med floder og vandløb. Oplev de lodrette klippevægge på sejladsen.
Eftermiddagen har I fx bruge ved Mataranka ca. 100 km fra Katherine i Elsey National Park. Her finder I bl.a. Mataranka Thermal Pool, et populært badeområde med en konstant temperatur på 34 grader. 

Katherine - Litchfield National Park (455 km)

Idag går turen nordpå af Stuart Highway og videre af Batchelor Road. Dagen mål Litchfield National Park, er områdets mest tilgængelige nationalpark. Her findes en række smukke søer og vandfald, hvor det er sikkert at bade. Hoveattraktionerne i nationalparken er, Buley Rockhole, Wangi samt Tolmer og Florence vandfaldene og  den smukke sø, Lake Bennett.. 

Litchfield National Park - Darwin (80 km)

Brug evt. formiddagen på at nyde området omkring Litchfield og Lake Bennett, før I kører tilbage til Darwin via Stuart Highway efter nogle dejlige dage i den frodige del af Northern Territory.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 13.722 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-Darwin retur
 • 5 nætter i dobbeltværelse i valgte kategori
 • 6 dages billeje i valgte kategori
 • Sejlads på Yellow Waters, Kakadu National Park
 • Sejlads i Katherine Gorge
 • Lokale skatter

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum

 

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier

Standard
Moteller og turistklassehoteller

Superior
Turistklassehoteller

ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog

 • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel. 

Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011