Formula 1 Australian Grand Prix og Great Ocean Road

9 dage med formel 1 og kør-selv-ferie ved melbourne og great ocean road

Vil du opleve motorsportens kongeklasse på helt tæt hold? Mærk farten, lyden og lufttrykket, når de hurtige, kraftfulde biler konkurrerer på den varme asfalt på Melbournes berømte Albert Park Circuit. Her kommer du helt tæt på Australiens næstældste motorløb: fra testkørsel og træning til den nervepirrende kørsel på Race Day.

Kombinér de store motoroplevelser med unikke kør-selv-oplevelser i naturskønne Victoria, der byder på en perlerække af spændende oplevelser med alt fra storbystemning i Melbourne til hvide sandstrande ved St. Kilda. Pak bagagerummet med enestående naturoplevelser ved vandfaldet Erskine Falls, kør langs den berømte Great Ocean Road og tag på vandreture i den imponerende Grampians National Park. Storslået natur, charmerende vingårde og guldfeberens spor i Ballarat sikrer et fascinerende kør-selv-eventyr i Victoria.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rejse i Victoria, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Hvis I har ønsker om at tilpasse turen, så hjælper vi gerne med at skræddersy rejsen til jer.  

Fra 7.890 kr.
pr. person i dbl.vær. inkl. 4 dages adgang til Albert Park Circuit, kør-selv ferie med 4 overnatninger, 5 dages billeje inkl. GPS og kørselsvejledning

Rejseperiode:
14. marts -  22. marts 2019

Varighed:
9 dage / 8 nætter

Bestilling:
Bestil senest 30. november og bliv Sølvkort holder, med adgang "Bag kulissen".

Billetter kan købes så længe vi har billetter til Albert Park Circuit i Melbourne, dog senest 25. januar 2019

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

2019 Formula 1 Australian Grand Prix

2019's første Formel 1 løb foregår i Melbourne. Her får du muligheden for at opleve verdens hurtigste racerbiler og den sidste nye teknologi og teknik, krydret med kendisser på både Grandstands og bane. De spændende dage går med racing med både Formel 1 og andre biltyper. Oplev træningsdage, kvalifikation og mest af alt, Race Day, når de forskellige teams drøner forbi med op til 300 km/t   

Dagsprogram

Dag for dag

14. marts: Melbourne, Australian Grand Prix - Træning
15. marts: Melbourne, Australian Grand Prix - Træning
16. marts: Melbourne, Australian Grand Prix - Kvalifikation
17. marts: MelbourneAustralian Grand Prix - Race 
18. marts: Melbourne - Apollo Bay (197 km)
19. marts: Apollo Bay - Port Fairy (188 km)
20. marts: Port Fairy - Halls Gap (157 km)
21. marts: Halls Gap - Ballarat (140 km)
22. marts: Ballarat - Melbourne (114 km)

Melbourne

Vel ankommet i Melbourne, Australiens andenstørste by, er dagen til fri disposition. 
Udover dagens aktiviteter med de forskellige biltyper og testkørsler på Albert Park Circuit, byder Melbourne på et overflødighedshorn af muligheder. 

Overnatning: Melbourne

Melbourne, træning

Race weekend nærmer sig og spændingen stiger omkring banen og spreder sig ud i hele byen. Dagens træning skal vise, om de enkelte teams har styr på bilerne.

Overnatning: Melbourne

Kvalifikationsdag

Weekenden er i gang og lørdagen byder på kvalifikation til søndagens race. Det er nu pladserne skal fordeles, når der bliver kæmpet om hver en lille kvadratmeter på asfalten. Fra dagens korte træning kæmpes der dernæst hårdt om pole position og de efterfølgende pladser i både Q1, Q2 og Q3.

Overnatning: Melbourne

Race Day

Dagen er kommet. Søndagen og dermed Race Day, er en stor festdag i Melbourne og specielt i området omkring Albert Park. Find jeres pladser på grandstand og gør klar til en hæsblæsende dag med masser af action på og omkring banen. Lige fra præsentation og opvarmning til de grønne startlamper tændes stiger spændingen. Den hænger tungt i luften gennem hele løbet helt frem til forløsningen, når det ternede flag vejer som afslutning og den efterfølgende fejring af vinderen. 

Melbourne - Apollo Bay (197 km)

Efter nogle dage med høj fart, forlader I nu storbyen og krydser West Gate Bridge mod Geelong, den største provinsby i Victoria. Fra Geelong kører I videre til Torquay, som er kendt som Australiens surfercentrum og starten på den berømte kyststrækning, Great Ocean Road. Fortsæt gennem Anglesea til den lille hyggelige by Lorne. Tag jer tid til at se det smukke vandfald Erskine Falls, før I fortsætter på den sidste kyststrækning, der er beskrevet som en af de smukkeste i verden, frem til Apollo Bay.

Overnatning: Apollo Bay.

 

 

Apollo Bay - Port Fairy (188 km)

Afgangen fra Apollo Bay sker via den berømte strækning, Great Ocean Road. Nyd de fascinerende klippeformationer, der rejser sig i havet langs kysten frem til Port Cambell. Den mest kendte klippe er London Bridge - the broken arch. Herefter fortsætter I på Schipwreck Coast til Warrnambool og Port Fairy.

Overnatning: Port Fairy.

Port Fairy - Halls Gap (157 km)

Så går turen væk fra sydkysten og fortsætter mod nord. Dagens mål er den imponerende Grampians National Park med store skove, brusende vandfald og dramatiske klippeformationer. Turen går via Penhurst til Dunkeld lige syd for nationalparken. Herfra kommer I ud på en smuk rute gennem parken til Halls Gap. Højdepunkterne er bl.a. McKenzie Falls, Reids Lookout og The Balconies.

Overnatning: Halls Gap

Halls Gap - Ballarat (140 km)

Lige udenfor Halls Gap finder I Stawell. I området omkring byen ligger en del fantastiske vingårde, som fx Montara Estate, samt en del charmerende småbyer som Ararat og Beaufort. Dagens mål, Ballarat, er kendt for guldfund og guldvask, og i området ved Sovereign Hill finder I en kopi af en ægte guldvaskerby som den så ud under "the big goldrush".

Ballarat - Melbourne (114 km)

Før I tager afsked med Ballarat, er det værd at besøge The Ballarat Wildlife Park og opleve den lokale flora og fauna. Fra Ballarat kører I nu via Bacchus Marsh og forstæderne tilbage til storbyen Melbourne.
 

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 7.890 kr.

Prisen inkluderer

  • 4 hotelovernatninger på standardhotel i Melbourne
  • 4 dages adgang til Albert Park Circuit fx Schumacher Grandstand 
  • 4 hotelovernatninger på standardhoteller på kør-selv delen
  • 5 dages billeje inkl. forsikringer og Gps
  • Personlig rejsehåndbog, der beskriver kør-selv-turen 


Prisen INKLUDERER IKKE

  • Flybilletter
  • Visum
  • Rejse- og afbestillingsforsikring

OM REJSEN

Kør-selv delen findes i tre hotelkategorier
Standard- og Superiorhoteller


Bestilling:
Så længe vi har billetter, dog senest 25. januar.

ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog på kør-selv delen

  • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel. 

Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få et tilbud

Intern kommentar

AUD Kurs: 5,00
MU: 1,25
Leverandør: ATS Pacific / Avis Biludlejning

Kør-Selv: 5 day Great Southern touring Route - Self Drive / Produktkode: M04 - Without Car
Standard hoteller, DBL AUD426
Superior hoteller, DBL AUD560 

Avis Biludlejning:
5 dages billeje frapris baseret på CCAR (B) egen IT aftale med GPS:
High: 01dec18 - 31mar19. Tour Code Z4, AUD73,45 pr. dag

Australian Grand Prix 2019 Package (OBS. prepayment og ikke refunderbar!!!)
4 nætter baseret på The Victoria Hotel samt 4 dages adgang til Clark, Waite, Schumacker eller Ferrari Grandstand.
DBL AUD648 pr. person i dblb
Pakkerne findes også til andre hoteller og med andre/bedre billetk tilkøbsmuligheder.
I finder pakkerne på ATS online under Tariff 18/19 under "Packages" og "Special Interest Packages"