Grand Southern Touring

20 dages kør-selv-ferie i det sydøstlige Australien - Storbyer, nationalparker og dyreliv

Oplev de smukke kyststrækninger langs sydøst kysten, og nyd den afvekslende natur og de små havnebyer. Tag på eventyr i bl.a. Wilsons Promontory, Grampians National Park og The Blue Mountains samt ikke mindst byerne Sydney, Melbourne og Canberra. Pris pr. person i dobbeltværelse på 20 dages kør-selv-rundrejse.

Fra 14.703 kr.
pr. person i dobbeltværelse i 19 nætter, inkl. billeje.

Rejseperiode:
1. november 2017 - 18. december 2018

Startdag:
Daglig

Varighed:
20 dage/19 nætter

Længde:
3.134 km

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

 

Kontakt

Dagsprogram

Dag for dag

 • Dag 1 : Sydney - Jervis Bay (198 km)
 • Dag 2 : Jervis Bay - Tilba Tilba (246 km)
 • Dag 3: Tilba Tilba - Eden (184 km)
 • Dag 4 : Eden - Lakes Entrance (257 km)
 • Dag 5: Lakes Entrance - Wilsons Promontory (257 km) 
 • Dag 6: Wilsons Promontory - Philip Island (116 km)
 • Dag 7 : Philip Island - Melbourne (141 km)
 • Dag 8 : Melbourne
 • Dag 9 : Melbourne - Apollo Bay (187 km)
 • Dag 10: Apollo Bay 
 • Dag 11: Apollo Bay - Port Fairy (188 km)
 • Dag 12: Port Fairy - Halls Gap (157 km)
 • Dag 13: Halls Gap
 • Dag 14: Halls Gap  - Ballarat (146 km)
 • Dag 15: Ballarat  - Echuca (212 klm)
 • Dag 16: Echuca - Albury (244 km)
 • Dag 17: Albury - Canberra (338 km)
 • Dag 18: Canberra - The Blue Mountains (309 km)
 • Dag 19: The Blue Mountains
 • Dag 20: The Blue Mountains - Sydney (100 km)

Sydney - Jervis Bay (198 km)

I kører sydpå ud af Sydney langs kysten, gennem Royal National Park og ud på Grand Pacific Drive, med det ene spektakulære udkigspunkt efter det andet. Fortsæt over den imponerende Sea Cliff Bridge og gennem regnskoven til hyggelige kystbyer og Wollongong. Tag vejen mod Huskisson og Jervis Bay, og gør et stop ved Hyams Beach, kendt for sin fine hvide sandstrand. Dagens mål, Jervis Bay, er kendt for sin bestand af delfiner, og et delfin cruise er næsten et "must".

Jervis Bay - Tilba Tilba (246 km)

Det mest af dagen idag vil I have udsigt til nationalparker mod vest og flot kystlinje mod øst. Når I når Batemans Bay skal I kører af hovedvejen og tage via Broulee. Fortsæt mod syd langs kysten gennem Narooma før I ankommer til Tilba Tilba, kendt for lokalt kusthåndværk af høj kvalitet.

Tilba Tilba - Eden (184 km)

Idag følger I Princes Highway gennem en perlerække af landsbyer og smukke skovstrækninger. I krydser grænsen til delstaten Victoria og kommer ud på den flotte Sapphire Coast. Ved byen Merimbula vil I opleve sammensmeltningen af søer, lagune og hav, kun adskilt af hvidt sand og omkranset af bushland, som strækker sig op mod bjergene. Fortsæt turen til Eden, og brug noget tid på udforskning af Ben Boyd National Park samt Eden Whaling Museum.

Eden - Lakes Entrance (257 km)

Fortsæt oplevelserne via Princes Highway. På vej mod Lakes Entrance passerer I Cann River og Orbost som ligger på bredden af Snowy River. Lakes Entrance er et helt unikt område med floder, søer, laguner og strande.

Lakes Entrance - Wilsons Promontory (257 km)

I dag kører I igennem det klassiske og smukke australske bushland. Sydøst for Sale på vej mod Gippsland finder I Holey Plains State Park, men et stort plante og dyreliv. Fortsæt sydpå via Yarram og Foster til dagens mål Wilsons Promontory, et skønt naturområde med mængder af smukke haver, grønne skove, bjerge, levende floder og hyggelige landsbyer,

Wilsons Promontory - Philip Island (116 km)

Dagens kørsel er forholdsvis kort, og der er masser af tid til stop undervejs. Dagens mål er Philip Island, mest kendt for sine små pingviner, som helt sikkert er et besøg værd. Nyd også en tur rundt til den store sælkoloni, og afslut med en smuk solnedgang.

Philip Island - Melbourne (141 km)

Nyd morgenen og formiddagen på Philip Island, før I begiver jer ud på de ca. 2 timers kørsel op til de østlige forstæder og storbyen Melbourne.

Melbourne

Dagen er til udforskning af Melbourne. Man kan bruge dage på denne by, som har et kæmpe udvalg af kulturelle tiltag, shopping, cafeer og restauranter og meget andet. Nyd livet i storbyen, og tag evt. en af sporvognene til nærliggende strandby St. Kilda, med sine fornemme villaer og afslappede strandstemning.  

Melbourne - Apollo Bay (187 km)

I forlader storbyen og krydser West Gate Bridge mod Geelong, den største provinsby i Victoria. Fra Geelong kører I videre til Torquay, som er kendt som Australiens surfer centrum og, som starten på den berømte kyststrækning, Great Ocean Road, Fortsæt gennem Anglesea til den lille hyggelige by Lorne. Gør tid til at se det smukke vandfald Erskine Falls, før I tager den sidst kyststrækning, beskrevet som en af de smukkeste i verden, frem til Apollo Bay.

Apollo Bay

Brug dagen på at tage på opdagelse i nærliggende Otway National Park og besøg Cape Otway Lightstation.

Apollo Bay - Port Fairy (188 km)

Afgangen fra Apollo Bay sker via den berømte strækning, Great Ocean Road. Nyd de fascinerende klippeformationer der rejser sig i havet langs kysten frem til Port Cambell. Den mest kendte klippe er London Bridge - the broken arch. Herefter fortsætter I på Schipwreck Coast til Warrnambool og Port Fairy.

Port Fairy - Halls Gap (157 km)

Så går turen væk fra sydkyst og mod nord. Dagens mål er den imponerende Grampians National Park med store skove, vandfald og klippeformationer. Turen går via Penhurst til Dunkeld lige syd for nationalparken. Herfra kommer I ud på en smuk rute gennem parken til Halls Gap. Højdepunkterne  er bl.a. McKenzie Falls, Reids Lookout og The Balconies.

Halls Gap

The Grampians har noget af de bedste bushtrack stier i landet. Brug dagen på at udforske denne unikke nationalpark - husk kameraet.

Halls Gap - Ballarat (146 km)

Lige udenfor Halls Gap finder I Stawell. I området omkring byen ligger en del fantastisk vingårde, som fx Montara Estate samt en del småbyer som Ararat og Beaufort. Dagens mål, Ballarat er kendt for at guldfund og guldvask, og i området ved Sovereign Hill finder I en kopi af en guldvasker by, som den så ud under "the big goldrush".

Ballarat - Echuca (212 km)

Fra Ballarat kører I mod nordøst to byen Echuca, hjemsted for verden største flåde af hjuldampere, i alle former og størelser. Ned eftermiddagen med besøg i byens cafeer og butikker.

Echuca - Albury (244 km)

I dag går turen mod øst forbi Shepparton og Wangaratta til Albury. Albury ligger smukt ved bredden af Australiens største flod, Murray River. Her kan I slappe af og nyde de smukke parker og mange vandrestier i området.

Albury - Canberra (338 km)

Igen idag vil dagen være præget af smukke nationalparker det meste af vejen til landets hovedstad, Canberra, Hovedstaden bliver ofte glemt i det store billede, men byder faktisk på en stor vifte af kulturelle tiltag, mange gallerier og spændende museer.

Canberra - The Blue Mountains (309 km)

I kører nu fra Canberra af hovedvej mod nordøst, drej af ind på Sutton Road og fortsæt på den smukke rute gennem en række småbyer som Gunning, Crookwell og Shooters Hill. I kommer forbi Balckheath on ind i Katoomba, somer hovedbyen i de fascinerende Blue Mountains. Brug lidt tid i Katoomba før I tager ud til en hovedattraktioner i bjergene, Echo point, med en fabelagtig udsigt over Jamison Valley og klippeformationen De tre søstre. Se også de smukke Wentworth Falls og den lille by Leura. 

The Blue Mountains

Dagen er til fri udforskning af Blue Mountains. Her er masser af muligheder for udkigspunkter, vandrestier, vandfald samt cafeer, restauranter og butikker. Vi kan også anbefale at I tager køreturen ca 140 km fra Katoomba til de imponerende drypstenshuler, Jenolan Caves.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 14.703 kr.

Prisen inkluderer

 • 19 nætters ophold i valgte hotelkategori
 • 20 dages billeje i valgte kategori
 • Lokale skatter

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Flytransport
 • Visum

 

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier

Standard
Moteller og turistklassehoteller

Superior
Turistklassehoteller

Boutique:
Førsteklasse hoteller og mindre steder 

ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog

 • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel. 

Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få et tilbud

Intern kommentar

SALGSINFORMATION

ATS Pacific - Self drive. / Grand Southern Touring without car

Produktkode: S32 

Avis CCAR (B) egen aftale

MU 1,25