Great Ocean Road & Kangaroo Island

9 dages kør-selv-forslag fra Melbourne til Adelaide

Oplev Great Ocean Road - en af verdens smukkeste køreture i kombination med fabelagtige naturoplevelser på Kangaroo Island. Med udgangspunkt i Melbourne tager denne 9 dages rundrejse jer på køreture langs kysten til Sydhavet mellem Australien og Antarktis. Ruten er berømt for sin smukke udsigt, den varierede natur med bl.a. regnskov og sit mangfoldige dyreliv. Oveni kommer en række spændende kystbyer med masser af historie. Turen slutter fremme i Adelaide.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 14.585 kr.
Pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse i 8 nætter inkl. 9 dages billeje og flyvning i South Australia

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
9 dage/8 nætter

Turens længde:
1.187 km

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

Melbourne - Apollo Bay (197 km)

I forlader Melbourne, krydser West Gate Bridge og tager Princes Highway til Geelong, den største provinsby i Victoria. Fra Geelong kører I videre til Torquay, starten af ​​Great Ocean Road, og anerkendt som surfing hovedstaden i Australien. Efter Torquay følger I kystvejen gennem Anglesea til den maleriske by Lorne. Tag jer tid til at se de smukke Erskine Falls vandfald, før I fortsætter langs den naturskønne kystlinje fra Lorne til Apollo Bay. Denne strækning på sydkysten af Australien, er blevet beskrevet som en af ​​de smukkeste og mest betagende vejstrækninger i verden.

Apollo Bay - Warrnambool (161 km)

Eventyr på Great Ocean Road. Fortsæt turen med at udforske videre omkring Great Ocean Road. Vejen tager jer gennem Otway National Park. Tilbage ved kysten igen, møder I imponerende stenformationer, de tolv apostle, som som rejser sig lodret op af havet. Længere henne møder i, London Bridge – the Broken Arch, vis brobue har måttet bukke under for havet voldsomhed. Fortsæt via Shipwreck Coast via Port Campbell til Warrnambool.

Warrnambool - Halls Gap (164 km)

I forlader kysten og sceneriet bliver noget helt andet. Nordpå ind i landet og via Penhurst til Dunkeld, og derefter fra Dunkeld hvor en naturskøn køretur fører jer gennem Grampians National Park og til Halls Gap. Nogle af højdepunkterne i Grampians omfatter McKenzie Falls og Reids Lookout, og et stort udvalg af vandreruter af varierende længde og sværhedsgrader, for at nå netop disse punkter højdepunkter.

Halls Gap

Nyd dagen med at gå på opdagelse i denne fantastiske nationalpark – husk kammeraet. Landsbyen Halls Gap er placeret i hjertet af Grampians National Park, og er med sin mangfoldighed af indkvartering, spisesteder og shopping den perfekte base, når I skal udforske de gamle bjerge, flora og fauna, floder, vandfald og fantastiske udsigtspunkter.

Adventure entusiaster fra hele verden kommer til området for klatring, bush walking og cykling, mens naturelskere er nyder det imponerende udbud af planter og delikate vilde blomster. Området fascinerende aboriginer historie fortælles gennem gamle klippemallerier. Grampians har inspireret forfattere, kunstnere og filmskabere i årtier og har ikke mindst givet lokale og turister muligheden for at opleve skønheden i dette fascinerende australske bjerglandskab.

Halls Gap - Mount Gambier (230 km)

Fra højdedragene i Halls Gap kører i nu tilbage til Dunkeld og de hyggelige landsbyer Hamilton, Coleraine og Casterton. Fremme ved Mount Gambier, har i også krydset grænsen til delstaten South Australia. Brug det sidste af dagen på at nyde de smukke krater-søer og the Sunken Garden, en smuk grøn have udlagt i et imponerende såkaldt Sinkhole i området.

Mount Gambier - Adelaide (435 km)

Tilbage ved Australiens sydkyst kører i nu vestpå langs kysten til de små havnebyer Robe og Kingston. Nu går turen ind i landet igen, og langs med Coorong National Park samt søerne Lake Albert og Lake Alexandrine. Efter Tallem Bend når i til Murray Bridge, hvorfra hovedvejen bringer jer direkte til hjertet af smukke Adelaide.

Adelaide er en kompakt by, så i kan gå rundt til de mange spændende seværdigheder. Start fx i byens nordlige ende, hvor der ligger en række monumentale kulturbygninger. I Art Gallery of South Australia finder I en suveræn samling af kunst fra 1800-tallets Australien og i nabobygningen ligger Naturhistorisk Museum med en stor samling af traditionelle aboriginer redskaber og spændende fortællinger af moderne aboriginere om deres liv. Adelaide er også en by fyldt med smukke parker og grønne haver. Glenelg der ligger en sporvognstur fra centrum i Adelaide, er om sommeren et populært tilflugtssted, når varmen rammer storbyen. Her finder I en række gode restauranter og fish-and-chips steder. Nyd livet og havbrisen langs strandkanten.

Adelaide - Kangaroo Island (fly)

Aflever bilen i Adelaide lufthavn, før i går ombord og flyver den korte tur til Kangaroo Island. Her får i en ny bil udleveret til brug for opdagelser på denne fabelagtige ø. Kangaroo Island er sydkystens største ø, med en magisk blanding af sol, hav, flora og fauna. Øens kyslinje ændrer sig konstant fra smukke strande ved Emu Bay til barske klipper på den sydlige del. På vestkysten finder to af øen naturlige vidundere, klippeformationerne Admirals Arch og Remarkable Rock. Og så er der jo lige dyrelivet, som er en historie for sig selv med kænguruer, pelikaner, sæler, koalaer og får.

Kangaroo Island

Kangaroo Island er en hel ferie i sig selv. Da den engelske kortlægger af den australske kystlinje, Matthew Flinders, i begyndelsen af 1800-tallet rettede sin kikkert ind mod Kangaroo Island, så han en ø med et vrimlende liv af bl.a. kænguruer, sæler og søløver. I dag er øen, som er Australiens tredjestørste, stadig et skattekammer i fascinerende dyreliv tilsat smukke strande, imponerende klippeformationer og en hyggelig lokalbefolkning. Drag på opdagelse og oplev øens naturlige skønhed, og ikke mindst det fabelagtige dyreliv. Nogle af højdepunkterne er Flinders Chase National Park, Kelly Hill Caves, Koala Walk og Seal Bay.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 14.585 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-Melbourne / Adelaide-Kastrup
 • 8 overnatninger i dobbeltværelse i valgte kategori
 • 9 dages billeje i valgte kategori
 • Flybillet Adelaide - Kangaroo Island t/r
 • Lokale skatter
 • Rejseguide på engelsk

Prisen inkluderer ikke

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier

Standard
Moteller og turistklasse hoteller

Superior
Turistklasse hoteller

 

ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog

 • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel. 

Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011