Naturperler i sydlige Queensland

7 dages kør-selv-forslag i det sydlige queensland

Solskinstaten Queensland byder velkommen med store oplevelser. Oplev den sydlige del af denne solrige stat med regnskov, vinmarker, smukke strande og fascinerende ø-oplevelser på verdens største sand-ø.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse i Australien.

Fra 17.002 kr.

Pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse i 6 nætter og inkl. billeje

 

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
7 dage/6 nætter

Længde:
Ca. 810 km  

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Brisbane - Lamington National Park (84 km)

I forlader Queenslands hovedstad, Brisbane, ad Pacific Motorway til Beenleigh hvorfra I drejer mod syd gennem et frodigt og smukt landskab mod højdedragene omkring Mount Tamborine. Nyd udsigten over Guldkysten og stop fx ved Gallery Walk og nyd de forskellige butikker med lokal kunst. I fortsætter ind i Canungra dalen med historiske bygninger og landlige omgivelser. Gør et stop ved Canungra Valley Vineyards, og smag et glas lokalt vin eller gå på udgik efter Platypus ved den lokale flod. Sidst på dagen går vejen opad af små snørklede veje gennem en skov som bliver tættere for hvert sving. Dagen mål er Lamington National Park.

Lamington National Park

I bor midt i den smukke nationalpark der dækker et område på mere end 200 km2 subtropisk regnskov. Her er naturen i højsæde, og I vil opleve en stor mængde eksotiske fugle samt små- og store pungdyr i den tætte skov. Tag på oplevelse i skoven og kom bl.a helt op i trætoppene på en Treetop walk, 16 meter over skovbunden, eller tag nogle af de smukke afmærkede vandrestier af forskellig længde.

Lamington National Park - Noosa Heads (230 km)

Denne morgen forlader I højdedragene og kører tilbage mod kysten mod Noosa. For at undgå at komme ind i Brisbane, kan I tage Gateway Motorway mod nord til Bruce Highway. På vej nordpå kommer I bl.a. til Beerburrum State Forrest, som tilbyder en fascinerende blanding af mange forskellige skovtyper, og med Glass house Mountains i baggrunden er her utroligt smukt. Nyd udsigten fra de forskellige udsigtspunkter, og tag en vandretur gennem skoven før I fortsætter til kysten og Noosa. 

Noosa

Dagen er fri til at udforske Noosa by og de gyldne strande omkring denne charmerende kyst- og ferieby.Selve by byder på et væld af sofistikerede butikker og restauranter og naturen omkring er domineret af nogle skønne strande hvorfra de lokale kaster sig ud i surfingens kunst.

Noosa - Fraser Island (196km)

Idag fortsætter i mod nord mod Hervey Bay og landsbyen Rivers Heads hvorfra færgen til Fraser Island afgår. Check in i færgeterminal og aflever bagagen før I finder en god parkeringsplads til bilen, som ikke må komme med til Fraser. Her findes flere store parkeringspladser (ikke inkl.). Herefter er der afgang med Kingfisher Bay færgen til Verden største sand-ø.

Fraser Island

Hele dagen er fri til at udforske denne fascinerende sand-ø. Fraser Island er et fabelagtigt sted, med sine lange ubrudte hvide strande flankeret af farvede sand klipper, og over 100 ferskvandssøer. Gamle regnskove vokser i sandet langs krystalklare vandløb. Vi har inkluderet en heldagstur guidet tur inkl. Frokost rundt på øen. Lær om både naturen og kulturen på øen. Svøm i klare ferskvandssøer, gå gennem regnskoven og kør langs Seventy-Five Mile Beach. Om aftenen er der mulighed for at deltage i andre guidede vandreture (ikke inkl.)

Fraser Island - Brisbane (300 km)

Denne morgen er der afgang med færgen tilbage til fastlandet og Rivers Heads. Efter at have hentet jeres bil går turen nu tilbage sydpå mod storbyen. Ca. halvvejs til Brisbane kommer i til den hyggelig gammel minelandsby Gympie, her finder I nogle fine museer dedikeret til de minearbejdere, som prægede byen og området under det store "Gold rush". Gør nogle stop langs  Sunshine Coast i fx Montville eller Maleny før Bruce Highway det sidste stykke til Brisbane.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 17.002 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-Brisbane retur
 • 6 nætter i dobbeltværelse i valgte kategori
 • 7 dages billeje i valgte kategori
 • Heldagstur til Fraser Island
 • Lokale skatter
 • Kørselsvejledning på engelsk

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum

 

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier

Standard
Turistklasse hoteller og safaritelte

Superior
Turistklasse hoteller

Boutique
Førsteklasse hoteller og mindre steder

 

ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog

 • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel. 

Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011