Outback, opaler og vin

7 dages kør-selv-forslag fra Det røde centrum til Adelaide

Oplev de store højdepunkter i Australiens centrum, Uluru, aboriginernes hellige klippe og smukke Kings Canyon, i kombination med barske opal miner og velplejede vinmarker.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 20.900 kr.
Pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse i 6 nætter og inkl. 7 dages billeje

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Dagligt

Varighed:
7 dage/6 nætter

Længde: 
2.425 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Alice Springs - Kings Canyon (474 km)

Forlad byen Alice af Stuart Highway og kør de ca. 200 km ligeud til Ayers Rock afkørslen. Drej til venstre og fortsæt til I kommer frem til dagens mål, Kings Canyon.
Nyd udsigten over dalen, med godt 300 m til bunden. De høje klipper danner en flot ramme om oasen, Garden of Eden, et smukt og frodigt området i dalens bund, omgivet af brejner og palmer. Den bedste tid til en vandretur i området er tidlig morgen.

Kings Canyon - Uluru (321 km)

Vi anbefaler at I starter dagen tidligt og nyder solopgangen med en tur langs kanten af Kings Canyon. Efter at have nydt morgenen på kanten, fortsætter I nu på Lasseter Highway ind i Yulara regionen. Dagens mål er verdens største monolit, Uluru, som rejser sig som en orange kæmpe i et ellers fladt landskab. I samme område må I heller ikke gå glip af Kata Tjuta (The Olgas), også her taber man pusten over naturens udformning.
På vej til en flot solnedgang over Uluru, bør I stoppe ved Uluru - Kata Tjuta Cultural Centre, hvor I kan lære om hvordan de enestående klippeformationer er blevet til, samt hvordan Aboriginerne har levet i området i tusinder af år.
 
 

Uluru

Dagen er til fri afbenyttelse. Tag en vandretur rundt om Uluru og nyd klippen skiftende farver alt efter vejr og vind. Kom også tæt på Kata Tjuta med en vandretur ind i the Valley of the Winds inden endnu en spektakulær solnedgang.

Uluru - Marla (517 km)

Dagen idag er domnineret af ørken. Nyd solopgangen ved Uluru endnu engang før I begynder en lang køretur gennem ørkenen. Tilbage på Stuart Highway kører I mod syd til Kulgera. Fortsæt over grænsen til South Australia til Marla, byen som markerer starten af det berømte, Oodnadatta Track.

Marla - Coober Pedy (234 km)

Fortsæt sydpå gennem den store Cadney Homestead til minebyen Coober Pedy. Navnet Coober Pedy er aboriginsk for "Den hvide mands hul i jorden". Et meget rammende navn for byen, hvor en stor del af befolkningen bor under jorden, som beskyttelse mod de ekstremt varme sommertemperaturer, der ofte når 45 grader.
Brug eftermiddagen på at udforske byen.

Coober Pedy - Port Augusta (540 km)

I dag er turens længste kørestur, så vi anbefaler en tidlig start. Turen fortsætter sydpå mod havet og Australiens sydlige kyster. Dagens mål er Port Augusta i toppen af Spencer Gulfen, en travl og vigtig havneby. 

Port Augusta - Adelaide (339 km)

Sidste dag på køreturen er en ca. 4 timers tur til Adelaide. I kan vælge mellem to ruter, den ene tager jer via Princes Highway gennem Port Pirie, men den smukkeste rute går dog gennem Wilmington til Gladstone og Clare. Vi anbefaler et stop ved nogle af vingården i Clare regionen før I ankommer til Adelaide, hvor turen slutter.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 20.900 kr. pr. person

Prisen inkluderer

  • Flybillet Kastrup-Alice Springs / Adelaide-Kastrup
  • 6 nætter i dobbeltværelse i valgte kategori
  • 7 dages billeje i valgte kategori
  • Lokale skatter

Prisen INKLUDERER IKKE

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Visum

 

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier

Standard
Moteller og turistklassehoteller

Superior
Turistklassehoteller

ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog

  • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel. 

Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011