På kanten af Stillehavet

6 dages KØR-SELV-FORSLAG fra Sydney til Brisbane

Storby, vinmarker, regnskov og strande. Australiens sydøst kyst byder på lidt af det hele. Her i området omkring Sydney startede landets moderne historie, og her er ligger de alsidige højdepunkter tæt. 6 spændende dage med start i Sydney. 

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
 

Fra 14.508 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse i 5 nætter og inkl. billeje

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
6 dage/5 nætter

Længde: 
Ca. 1.185 km.

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Sydney – Hunter Valley (247 km)

Afrejse fra Sydney og nordpå over Harbour Bridge og ind på Pacific Highway. Tag evt. vejen gennem byerne Gosford og Newcastle. Newcastle er Australiens sjette største by - nyd en smuk gåtur langs kysten. Fra Newcastle, kører I via Maitland og ind i Hunter Valley. Med vingårde i overflod, er det oplagt at benytte lejligheden til at smage og købe nogle af Australiens fineste vine. Udforsk vindalen med kunst og gourmet lækkerier.

Hunter Valley – Port Stephens (100 km)

Fortsæt turen fra Hunter Valley og mod nordøst til Port Stephens, kendt som Blue Water Wonderland. Port Stephens er en naturlig bugt næsten omkranset af to gamle vulkanske halvøer. Området byder på hele 26 gyldne strande og er kendt for sine skaldyr, samt ikke mindst en stor bestand af delfiner.

 

Port Stephens - Coffs Harbour (418 km)

Turen fortsætter fra Port Stephens og I kører nordpå til Bulahdelah , indgangen til Myall Lakes National Park. Kør videre nordpå på Lakes Way, en naturskøn rute gennem regnskoven med spektakulær udsigtspunkter over søer og hav. Fortsæt videre gennem Manning Valley og Taree til Port Macquarie og Coffs Harbour, som er starten på den subtropiske nordlige kyst af New South Wales.  
Coffs Harbour er en populær turistdestination hele året. Kombinationen af gyldent sand, høje bjerge, tætte, frodige regnskove og stejle bananplantager gør området ideelt som feriemål. Coffs Promenade er et populært område med mange specialforretninger og restauranter. Desuden er her smukke botaniske haver med mangrove promenader, kunstgallerier, kunsthåndværk og antikvitetsforretninger.

Blot en times kørsel fra Coffs Harbour ligger Dorrigo National Park med flere gode vandrestier. Dorrigo National Park er en af Australiens mest tilgængelige regnskove med bl.a. Skywalk og Walk With Birds, der er designet til at give parkens besøgende det optimale ud af de smukke udsigtspunkter.

Coffs Harbour – Byron Bay (240 km)

Denne helt nordlige del af New South Wales indeholder nogle af de smukkeste landskaber i Australien. Fra Coffs Harbour motorvejen følger I kysten til Woolgoolga og  vender derefter næsen mod Grafton , en yndefuld gammel landsby på bredden af ​​den mægtige Clarence River. Fra Grafton fortsætter I til Woodburn og videre til Ballina, og de sidste 38 kilometer til Byron Bay. Byron Bay og Wategos Beach på Cape Byron tiltrækker surfere fra nær og fjern. Cape Byron er det østligste punkt på den australske kyst.

Byron Bay

Dagen er til afslapning i Byron Bay. Nyd restauranter og cafeer, tag en surf lektion eller slap af på stranden.

Byron Bay - Brisbane (197 km)

For de morgenfriske er det værd at gå en tur på stranden tidlig morgen og nyde solopgangen over Stillehavet. I dag kører I videre nordpå fra Byron til Brunswick Heads. I kan enten fortsætte langs kysten via Pottsville Beach og Kingscliff via Gold Coast til Brisbane, eller tage turen ind i landet til Murwillumbah. Fortsæt på Pacific motorvej for den korte og direkte vej til storbyen, eller måske tage turen via Burleigh Heads og Surfers Paradise. I kan også opdage Guldkystens Hinterland , med stop i fabelagtige Lamington National Park før ankomst i Brisbane .

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 14.508 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-Sydney / Brisbane-Kastrup
 • 5 nætter i dobbeltværelse i valgte kategori
 • 6 dage billeje i valgte kategori
 • Lokale skatter
 • Rejseguide på engelsk

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum

 

Om rejsen


Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier

Standard
Moteller og turistklasse hoteller

Superior
Turistklasse hoteller

Boutique
Førsteklasse hoteller og mindre steder

 

Ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog

 • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel. 

Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011