South East Coastal Highlights

7 dages kør-selv-forslag i det sydøstlige australien

7 dage med oplevelser i Australiens fascinerende storbyer Sydney og Melbourne, bundet sammen med en række charmerende kystbyer og fabelagtige udsigtspunkter på den smukke kyststrækning i det sydøstlige Australien.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse i Australien.

Fra 5.333 kr.
pr. person i dobbeltværelse i 6 nætter inkl. Billeje

Rejseperiode:
1. november 2017 - 31. marts 2019

Startdag:
Daglig

Varighed:
7 dage/6 nætter

Længde: 
1.325 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Dag for dag

 • Dag 1 : Sydney – Jervis Bay (360 km)
 • Dag 2 : Jervis Bay - Tlba Tilba (195 km)
 • Dag 3 : Tilba Tilba - Gipsy Point (190 km)
 • Dag 4 : Gipsy Point - Lakes Entrance (207 km)
 • Dag 5 : Lakes Entrance – Wilsons Promontory (270 km)
 • Dag 6 : Wilsons Promontory - Phillip Island (140 km)
 • Dag 7 : Phillip Island - Melbourne (140 km)

Sydney – Jervis Bay (198 km)

I forlader Sydney og kører sydpå langs kysten til den smukke Jervis Bay. Syd for Sydney kommer I gennem Royal National Park og ind på Grand Pacific Drive med et smukt og spektakulært kystlandskab. I kører over den imponerende Sea Cliff Bridge og gennem regnskove og maleriske landsbyer ved kysten for at nå Wollongong. Tag evt. en afstikker til for Huskisson før Jervis Bay. Nærliggende Hyams Beach, er kendt for at have det hvideste sand i verden. Jervis Bay er velkendt for sin bestand af delfiner, og et delfin cruise er næsten et must.

Jervis Bay - Tilba Tilba (226 km)

Fortsæt jeres rejse sydpå til Tilba Tilba. På hovedparten af køreturen har I udsigt til nationalpark mod vest og den fantastiske kystlinje mod øst. Ved Batemans Bay drejer I fra hovedvejen og kører via Broulee. Fortsæt sydpå langs kysten gennem Narooma for at nå til Tilba Tilba og nærliggende Central Tilba, som er et paradis for højkvalitets lokal kunst og kunsthåndværk.

Tilba Tilba - Gipsy Point (185 km)

Via Princes Highway kommer I nu gennem en perlerække af hyggelige byer og smukke skove på vej til statsgrænsen mellem New South Wales og Victoria. I kører langs den fantastiske Sapphire Coast til byen Merimbula hvor laguner, søer og hav kun er adskilt af hvidt sand, og hvor uspoleret bushland strækker sig op mod bjergene. Fortsæt midt gennem Yambulla Statsskovdistriktet før I krydser grænsen til Victoria og via Genoa til smukke Gipsy Point.

Gipsy Point - Lakes Entrance (190 km)

Med afrejse fra Gipsy Point går turen nu videre sydpå via Cann River på Princes Highway. I nærheden af Cabbage Tree Creek bør I forlade motorvejen og besøge Cape Conran Coastal Park og landsbyen Marlo. I kan komme tilbage på hovedvejen ved byenOrbost, beliggende på bredden af berømte Snowy River. Herfra er der kun en kort køretur til Lakes Entrance. Lakes Entrance er et unikt område med floder, søer og laguner. Tag med på en sejltur på Australiens største indre vandveje. Udforsk også nærliggende landsby Metung placeret ved en af de smukke søer.

Lakes Entrance – Wilsons Promontory (257 km)

Fra Lakes Entrance fortsætter I igen ad Princes Highway gennem fatastiske bushland. Syd øst for Sale ligger Holey Plains State Park hvor I vil møde en lang række af Australiens fascinerende lokale flora og fauna før ankommer i Gippsland region.

Byen Sale ligger på Melbourne-siden af Lakes Entrance og er det operationelle center for det nærliggende Bass Strait Oil Fields. Der er flere interessante seværdigheder i Sale, bl.a. svingbroen fra 1883 over Latrobefloden, St. Paul's Cathedral fra 1885, Bishops Court fra 1885 og Our Lady of Sion Convent, bygget i perioden 1892-1902.

Fortsæt sydpå via Yarram og Foster for at nå det imponerende område Wilsons Promontory i sydøst. Området er fyldt med masser af grønne skove og haver, fantastiske bjerge, klippefyldte floder, maleriske byer og er i høj grad også berømt for sine lange sandstrande.

Wilsons Promontory - Phillip Island (126 km)

På køreturen fra Wilsons Promontory til Phillip Island får I en fantastisk udsigt over Victorias sydkyst. Ruten er begavet med mange hyggelige småbyer. Oplev også de smukke Bunurong Marine- og Coastal Park ved Cape Paterson, hvor I kan opleve det fascinerende havmiljø langs noget af Victorias smukkeste kystlinje før ankommer til Phillip Island. Phillip Island er hjem for Australiens berømte små pingviner. Stedet er bl.a. berømt for Penguin Parade, hvor de små dyr kommer ind fra havet og vandrer over stranden.

Phillip Island - Melbourne (141 km)

På turens sidste dag forlader I Phillip Island, og tager den korte tur ind i storbyen Melbourne. Der er kun ca. to timers kørsel til Melbourne, og turen tager jer gennem de østlige forstæder til centrum af denne skønne by, som vi anbefaler at bruge nogle dage til at opleve.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 5.333 kr.

Prisen inkluderer

 • 6 nætter i dobbeltværelse i valgte kategori
 • 7 dages billeje i valgte kategori
 • Lokale skatter

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Flybilletter
 • Visum

 

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier

Standard
Moteller og turistklassehoteller

Superior
Turistklassehoteller

ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog

 • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel. 

Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få et tilbud

Intern kommentar

SALGSINFORMATIONER

ATS Pacific: Sydney to Melbourne Coastal Drive without car

Productkode: S13

Avis egen aftale CCAR (B)

MU 1,25