Sydney til Melbourne langs kysten

7 dages kør-selv-forslag i det sydøstlige australien

7 dage med oplevelser i Australiens fascinerende storbyer Sydney og Melbourne, bundet sammen med en række charmerende kystbyer og fabelagtige udsigtspunkter på den smukke kyststrækning i det sydøstlige Australien.

Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse i Australien.

Fra 13.638 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse i 6 nætter inkl. Billeje

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Daglig

Varighed:
7 dage/6 nætter

Længde: 
Ca. 1.320 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Sydney – Jervis Bay (198 km)

I forlader Sydney og kører sydpå langs kysten til den smukke Jervis Bay. Syd for Sydney kommer I gennem Royal National Park og ind på Grand Pacific Drive med et smukt og spektakulært kystlandskab. I kører over den imponerende Sea Cliff Bridge og gennem regnskove og maleriske landsbyer ved kysten for at nå Wollongong. Tag evt. en afstikker til for Huskisson før Jervis Bay. Nærliggende Hyams Beach, er kendt for at have det hvideste sand i verden. Jervis Bay er velkendt for sin bestand af delfiner, og et delfin cruise er næsten et must.

Jervis Bay - Batemans Bay (141 km)

Fortsæt jeres rejse sydpå til Batemans Bay . På hovedparten af køreturen har I udsigt til nationalpark mod vest og den fantastiske kystlinje mod øst. The Bay er et perfekt område for oplevelser både på havet, men også for lette vandreture i Clyde Valley. 

Batemans Bay - Merimbula (175 km)

Via Princes Highway kommer I nu gennem en perlerække af hyggelige byer og smukke skove på vej til statsgrænsen mellem New South Wales og Victoria. I kører langs den fantastiske Sapphire Coast til byen Merimbula hvor laguner, søer og hav kun er adskilt af hvidt sand, og hvor uspoleret bushland strækker sig op mod bjergene. 

 

Merimbula - Lakes Entrance (267 km)

Idag fortsætter I mod syd via Cann River og langs Princess Highway. Tæt på Cabbage Tree Creek forlader I hovedvejen for at kigge nærmere på Cape Conran Coastal Park og landsbyen Marlo. Ved Orbost som ligger ved bredden af Snowy River, kan I igen fortsætte ad hovedvejen den sidste korte tur frem til Lakes Entrance, et helt unikt område med floder, søer og laguner der kædes sammen af 90 Mile Beach. Brug evt. eftermiddagen på en sejltur i dette vidunderlige "vandland".

Lakes Entrance – Wilsons Promontory (274 km)

Fra Lakes Entrance fortsætter I igen ad Princes Highway gennem fantastisk bushland. Sydøst for Sale ligger Holey Plains State Park hvor I vil møde en lang række af Australiens fascinerende lokale flora og fauna før ankommer i Gippsland region.

Byen Sale ligger på Melbourne-siden af Lakes Entrance og er det operationelle center for det nærliggende Bass Strait Oil Fields. Der er flere interessante seværdigheder i Sale, bl.a. svingbroen fra 1883 over Latrobefloden, St. Paul's Cathedral fra 1885, Bishops Court fra 1885 og Our Lady of Sion Convent, bygget i perioden 1892-1902.

Fortsæt sydpå via Yarram og Foster for at nå det imponerende område Wilsons Promontory i sydøst. Området er fyldt med masser af grønne skove og haver, fantastiske bjerge, klippefyldte floder, maleriske byer og er i høj grad også berømt for sine lange sandstrande.

Wilsons Promontory - Phillip Island (124 km)

På køreturen fra Wilsons Promontory til Phillip Island får I en fantastisk udsigt over Victorias sydkyst. Ruten er begavet med mange hyggelige småbyer. Oplev også de smukke Bunurong Marine- og Coastal Park ved Cape Paterson, hvor I kan opleve det fascinerende havmiljø langs noget af Victorias smukkeste kystlinje før ankommer til Phillip Island. Phillip Island er hjem for Australiens berømte små pingviner. Stedet er bl.a. berømt for Penguin Parade, hvor de små dyr kommer ind fra havet og vandrer over stranden.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 13.638 kr. pr. person

Prisen inkluderer

  • Flybillet Kastrup-Sydney / Melbourne-Kastrup
  • 6 nætter i dobbeltværelse i valgte kategori
  • 7 dages billeje i valgte kategori
  • Lokale skatter

Prisen INKLUDERER IKKE

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Visum

 

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier

Standard
Moteller og turistklassehoteller

Superior
Turistklassehoteller

ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog

  • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel. 

Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011