Tasmanien inkl. guidet vandring på Freycinet halvøen

8 dages kør-selv-ferie med guidet vandreture på freycinet-halvøen

Tag på et spændende kør-selv-eventyr på Tasmaniens østkyst i skøn kombination med vandreferie på Freycinet-halvøen. Her venter en kavalkade af vilde naturoplevelser som Wineglass Bays krystalklare vand, bushlandskaber i Bluestone Bay og sorte svaner og pelikaner i Saltwater Lagoon.

På jeres kør-selv-rejse langs Tasmaniens kyst bliver alle sanserne forkælet, når I smager på vinområderne, bader i termiske kilder og nyder øens kulinariske nuancer. Sammen med den imødekommende og varme tasmanske befolkning, spændende historie og masser af vandring, får I alt det bedste østkysten kan præstere.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rejse på Tasmanien, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Hvis I har ønsker om at tilpasse turen, så hjælper vi gerne med at skræddersy rejsen til jer.  

Fra 31.616 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dbl.vær. for kør-selv ferie med 4 overnatninger og billeje samt vandreferie med lokale rejseledere inkl. 3 overnatninger, transport, sejlads og mange måltider

Rejseperiode:
Hele året

Varighed:
8 dage / 7 nætter

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

vandreferie - Brug benene og kom tættere på

Vandredagene starter og slutter med barfods-luksus i Friendly Beaches Lodge, en prisvindende lodge med venlig service og dejlige værelser. Her får I ukompliceret luksus krydret med tasmansk kunst, et velassorteret bibiliotek og lækre måltider med de bedste tasmanske produkter som fx lokale østers, frisk frugt og lokal ost og vin.

Lodgen ligger i et stort privatejet naturområde omgivet af Friendly Beaches Nationalpark. Den isolerede placering og det faktum, at lodgen udelukkende bruges af vandregruppen gøre oplevelsen helt unik.

Freycinet Experience Walk er en fire-dages oplevelse i et af de mest fantastiske kystnære vildmarks-områder på Jorden, hvor I bliver ledet af engagerende og kyndige guider. Vandreturene er udvalgt for at bringe jer til de smukkeste dele af Freycinet-halvøen som Wineglass Bay, der ofte bliver nævnt som en af verdens bedste strande. Størstedelen af vandreturene er langt uden for alfarvejen, og bådture tager jer til fjerntliggende og sjældent udforskede hjørner af parken, så I kan nyde naturen i fred og ro.

6 - 16 km pr dag
I behøver hverken at være professionelle eller fitness-specialister for at deltage på vandreferien. Med en almindelig sund livsstil og måske lidt daglig motion, så kan de fleste deltage og nyde Tasmaniens smukke Freycinet halvø. Det eneste I behøver er eventyrlyst og et par vandrestøvler med ankelstøtte.  

Dagsprogram

Hobart - Huon (79 km)

I forlader hyggelige Hobart og kører sydpå mod Huonville. Gør et stop i Grove og besøg Huon Valley Apple and Heritage Museum. Huon Valley er kendt for sine mange specialiteter, som fx ørred, laks, østers, lam samt frugt og grønsager. Det er billedskønne landbrugsområder I kører igennem, krydret med vinproduktion og aktive oplevelser. Besøg Home Hill Winery i Ranelagh, måske til en god frokost, eller fang jeres egen ørred til frokost ved Snowy Range. Fremme ved Huonville, er der mulighed for at få adrenalinen ud i kroppen, med en hæsblæsende Jetbåds sejlads på Huon floden, eller er fascinerende tur i trætoppen på Tahune Forest Airwalk ved Geeveston.

Overnatning: Huon.

Huon og Soutwest National Park

Brug dagen i Huon og det omkringliggende landskab. Tag bilen op i Hartz Mountains National Park med fabelagtige udsigtspunkter og et del gode vandreruter. Besøg Hastings hulerne og slap af ved de termiske kilder. Fortsæt sydpå via Huon Highway forbi Southport, på kanten af Southwest National Park, og de aller sydligste veje i hele Australien. Området indbyder også her til at nyde naturen på et udvalg af smukke gå- og vandreture.

Overnatning: Huon.

 
 

Huon - Bruny Island (78 km)

Idag kører I tilbage til Huonville og videre mod D´Entrecasteaux kanalen, enten via de små bagveje gennem frugtplantager, små gårde og vinmarker eller via det flotte kystlinje. Gør stop undervejs og nyd udsigten og måske nogle smagsprøver af diverse lokale produkter langs vejen. Fortsæt videre til Kettering og færgen til Bruny Island.
Færgesejladsen til Bruny Island tager kun ca. 20 minutter, og giver en smuk udsigt over D´Entrecasteaux kanalen.

Overnatning: Bruny Island.

Bruny Island - Hobart (37 km)

Brug dagen til oplevelser på Bruny Island, fascinerende historie, spændende dyreliv og smukke naturscenerier. Besøg fx Bruny Island Neck Game Reserve, hvor I bl.a. kan fra en udsigtplatform, kan betragte de små Fairy pingviner. I kan også fra Adventure Bay tage på tur med Bruny Island Charters og se øens fra vandsiden, regnet som en af de oplevelser med dyr i hele Tasmanien. Fortsæt mod sydvest til øens fyrtårn med udsigt over Sydhavet. Tag færgen tilbage til Kettering og kør de sidste km tilbage til Hobart. Fra Kingston kan I evt. tage den smukke rute via Old Channel Highway, Tarooma og Dervent River. Tilbage i Hobart afleverer I bilen, og kan bruge aftenen i den hyggelige by.

Overnatning: Hobart.

Hobart - Coles Bay og vandring

Tidlig morgen mødes I med jeres guider og de øvrige gæster. I kører de ca. 3 timer fra Hobart til Coles Bay, en smuk  bl.a.  over Great Oyster Bay med udsigt til dagens mål Freycinet halvøen på Tasmaniens østkyst. I holder te-pause i området omkring Swansea og den historiske Spiky Bridge. Ved ankomst til Coles Bay på Freycinet, stiger I ombord på en lille båd, som sejler jer til Schouten Island ved det sydligste af Freycinet National Park. I nyder en dejlig picnic i det fri med mulighed for en efterfølgende svømmetur. I har nu valget mellem en vandretur opad Bear Hill, eller måske hjælpe til med at fange aftenens middag i Schouten Passage.  I sejler nu tilbage til Coles Bay og kører det sidste stykke frem til Friendly Beaches Lodge. Aftenen står på på hygge med frisk fisk og lækker vin.

Overnatning: Friendly Beaches Lodge.

Vandring: Coastal Track eller Mt. Graham

Efter en skøn morgenmad kører I til Coles Bay. Dagen byder på et valg mellem en ca 5 timers vandring og 12 km Coastal Walk, eller den 16 km lange Mt. Graham Walk på ca. 8 timer.

Coastal Walk går far Bryans Beach gennem Eucalyptus skove og  langs havet til verdensberømte Wineglass Bay.

Den mere udfordrende rute går fra Cooks Beach til toppen af Mt. Graham ca. 580 m over havet. Fra toppen går nedstigningen til Wineglass Bay via den spektakulære Quartzite Ridge med fabelagtig udsigt over Freycinet og Wineglass Bay.

Ankomsten sidst på eftermiddag i Wineglass Bay indbyder til en dukkert og en svømmetur i bugtens krystalklare vand, efterfulgt af dagen sidste vandring til Wineglass Bay Lookout, en stejl tur som I ikke må springe over da udsigten er uden sidestykke. Turen går nu i bil tilbage til lodgen, et forfriskende bad og en hyggelig aften.

Overnatning: Friendly Beaches Lodge. 

Vandring: Bluestone Bay og Friendly Beaches

Tidlig morgen afgang med bil til den isolerede Bluestone Bay. Tag jer tid til at udforske det geologisk spændende, White Water Wall, hvor de hvide klippesider rejser sig lodret op fra havet og jorden. Et stort tilløbsstykke for klatrere, som vil prøve kræfter med klippevæggene. Dagens vandring går nu tilbage mod lodgen via en ældgammel sti igennem helligt bushlandskab engang hjemsted for The Oyster Bay Tripe, det lokale aboriginerfolk. Området er også hjemsted for et imponerende udvalg af blomster og planter inkl. giant Xanthorrea - græstræer. I Fortsætter nu langs det hvide sand på Friendly Beaches, måske afbrudt af en dukkert eller to. Efter ca. 12 km vandring kommer I tilbage til lodgen og de ventene kolde drikkevarer. Aftenen bruges på en god middag og afslapning omkring bålet.

Overnatning: Friendly Beaches Lodge. 

Vandring ved Mt. Mary og Saltwater Lagoon, kørsel retur til Hobart

Det er sidste dag på Freycinet halvøen og Friendly Beaches. I kan vælge at sove længe og slappe af, eller tage den sidste vandring i dette smukke landskab.
Efter morgenmad vandrer I langs den fossilrige klippekløft ved Mt. Mary og stiger herefter ned til Saltwater Lagoon måske til den sjove lyd af kald fra både sorte svaner og pelikaner, som lever i området. I disse smukke omgivelser nyder brunch og de sidst skridt vandres langs stranden til Isaac´s Point, hvor I bliver afhentet af bilen og kører tilbage til Hobart med ankomst sidst på eftermiddagen, efter nogle fabelagtige dage på Freycinet.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 31.616 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Flybillet Kastrup-Hobart retur
 • 4 hotelovernatninger på kør-selv delen
 • 4 dages billeje inkl. forsikringer
 • Personlig rejsehåndbog, der beskriver kør-selv-turen 
 • 3 overnatninger i Friendly Beaches Lodge
 • 10 måltider på vandreferien - 3 x morgenmad, 4 x frokost, 3 x middage inkl. vin
 • Morgen- og eftermiddags te/kaffe
 • Frugt, snack og vand på vandringer
 • Gennemgang af vandreruter dagligt
 • Vandreudstyr (rygsæk, jakke)
 • Bådture ved Freycinet
 • Engelsktalende lokalguider
 • Daglig transport fra lodge til vandring 
 • Sightseeing og kulturelle oplevelser 
 • Transfers i h.t. program


Prisen INKLUDERER IKKE

 • Færgebillet til Bruny Island t/r, ca. AUD35 pr bil
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum

OM REJSEN

Kør-selv delen findes i hotelkategorien
Standard

Overnatningsted på vandreferien
I overnatter i Friendly Beaches Lodge, bygget til formålet og bemandet med kyndigt personale.

Vandreferien gennemføres ved minimum 4 og maksimum 10 deltagere i blandet gruppe.

Børn under 8 år kan ikke deltage. 

 

 

ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog på kør-selv delen

 • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel. 

Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011