Tasmaniens vilde natur

6 dages kør-selv-forslag på Tasmanien - fra Launceston til Hobart

Denne 6 dages kør-selv-ferie på Tasmanien er med en samlet længde på kun 595 kilometer en overskuelig tur, hvor du har god tid til at nyde naturen og det særlige kulturelle særpræg, som kendetegner Tasmanien.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 14.517 kr.
pr. person inkl. flybillet, ophold i dobbeltværelse i 5 nætter og inkl. 6 dages billeje

Rejseperiode:
Hele året

Startdag:
Dagligt

Varighed:
6 dage/5 nætter

Længde:
605 km

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

Dagsprogram

Launceston

Efter afhentning af udlejningsbilen er det tid til at udforske Launceston, Tasmaniens anden største by.
Launceston er et levende centrum for mad og vin, kultur og natur. Faktisk er hele regionen omkring byen fyldt med landlig charme, smukke gamle landsbyer, fremragende mad og vin og smukke naturskønne højdepunkter.  Nyd byens koloniale og Victorianske arkitektur og århundredgamle parker. Kun en kort gåtur fra byens centrum finder I Cataract Gorge, et smukt stykke vildmark stort set lige i hjertet af byen.

Lauceston - Cradle Mountain (155 km)

Denne morgen kører I til deloraine og efterfølgende Railton og Sheffield, som ligger ved foden af Mount Roland i en af Tasmaniens smukkest områder. Herfra fortsættes til Cradle Mountain og Cradle Mountain Lake St. Clair National Park.

Cradle Mountain

En hel dag er afsat, så I kan udforske dette naturskønne område. Tag fx en tur på besøgscentret, som har stor viden og information om dyre- og plantelivet samt forskellige vandreture – lige fra mindre ture til dagsture og den internationalt kendte Overland Track.

Cradle Mountain – Strahan (147 km)

I dag går turen videre fra Cradle Mountain via Murchison Highway mod sydvest, forbi byerne Tullah, Rosebery og Zeehan til Strahan ad kuperede og vindomsuste veje. Zeehan er rig på både historie og mineraler. Opdagelsen af sølv og bly i 1882 gjorde, at byen starten af 1900-tallet hurtigt blev Tasmaniens tredjestørste by. Mange historiske bygninger ligger på hovedgaden i Zeehan, og en af de bedste udstillinger om minedriften og områdets historie findes på West Coast Pioneers Memorial Museum.

Strahan ligger på Tasmaniens vestkyst og er porten til South West World Heritage National Park – en af verdens smukkeste regnskove i dette klimabælte. Byen ligger ved den smukke Macquarie Harbour og var engang straffekoloni, indtil alle fangerne i 1833 blev flyttet til Port Arthur på østkysten. Macquarie Harbour er også udgangspunkt for al sejlads på den storslåede Gordon River – en meget stor turistattraktion og man bør derfor booke på forhånd.

Strahan – Hobart (300 km)

Fra Strahan kører I videre ad Lyell Highway forbi byerne Queenstown, Derwent Bridge, Lawrenny, New Norfolk og Granton til Hobart. Alternativt kan I vælge at dreje af ved Lawrenny og køre via Ellendale til den smukke Mount Field National Park. Her er højdepunktet uden tvivl det fantastiske vandfald Russell Falls. Fra Russell Falls kører I videre gennem byerne Westerway og Glenora tilbage til Lyell Highway ved Gretna og fortsætter til Hobart. Denne ekstra tur er på ca. 75 km i den østlige del af nationalparken.

Mount Field National Park er Tasmaniens ældste nationalpark. Landskabet er meget markant og rigt på planteliv lige fra regnskove til tårnhøje skove af bl.a. nåle- og eukalyptustræer. Her er også et rigt fugle- og dyreliv og store attraktioner som Lady Barron, Horseshoe og Russell Fals.

Hobart er den mindste af de australske staters hovedstæder og ligger ved Derwent River. Hobart har i øvrigt en af de dybeste havne i verden. Byens gamle centrum med dets mange bygninger fra kolonitiden ligger ved foden af Mount Wellington, hvis top ofte er dækket af sne. Den begrænsede størrelse, den rige arkitektoniske arv og den smukke beliggenhed gør Hobart til en ren fornøjelse at udforske. Og hver lørdag er der stort marked i Salamanca.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 14.517 kr. pr. person

Prisen inkluderer

  • Flybillet Kastrup-Launceston / Hobart-Kastrup
  • 5 overnatninger i dobbeltværelse i valgte kategori
  • 5 dage billeje i valgte kategori
  • Lokale skatter

Prisen inkluderer ikke

  • Rejse- og afbestillingsforsikring
  • Visum

Om rejsen

Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier

Standard
Moteller og turistklasse hoteller

Superior
Turistklasse hoteller

Boutique
Førsteklasse hoteller og mindre steder

ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog

  • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel. 

Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

  • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011