Wollongong Eventyr

5 dages kør-selv-forslag fra Sydney til Wollongong og sydkysten af New south wales

En kør-selv tur til de sydlige kyster omkring storbyen Sydney. Oplev og nyd de skønne kystrækninger og den alsidige natur i den sydlige del af Australiens ældste delstat, New South Wales. Drømmestrande, charmerende kystbyer og en række smukke nationalparker lokker med store oplevelser.

Turen er vores forslag til en kør-selv-rundrejse, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.

Fra 3.325 kr.
Pr. person i dobbeltværelse i 4 nætter og inkl. billeje

Rejseperiode:
1. april 2017 - 31. marts 2018

Startdag:
Daglig

Varighed:
5 dage/4 nætter

Længde:
440 km

 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Dag for dag

 • Dag 1 : Sydney - Wollongong (90 km)
 • Dag 2 : Wollongong
 • Dag 3 : Wollongong - Shellharbour - Wollongong (40 km)
 • Dag 4 : Wollongong  - Kiama - Wollongong (76 km)
 • Dag 5 : Wollongong - Southern Highlands - Sydney(161 km)

Sydney - Wollongong (90 km)

Kør sydpå ud af storbyen langs kystlinjen, og ind i verdens anden ældste nationalpark, Royal National Park. Nyd de mange smukke udsigtspunkter, åbne sletter og regnskoven. Gør stop ved udsigtspunkterne Otford Lookout og Bald Hill Lookout. I kører nu gennem hyggelige landsbyer og over den imponerende, Sea Cliff Bridge til Wollongong, hvor I har base de næste fire nætter.

Wollongong

Nyd det afslappede ferieparadis, som Wollongong virkelig er. Gå tur på den brede sandstrand langs Stillehavet, oplev det største buddhistiske tempel på den sydlige halvkugle, lej en cykel, eller nyd en runde golf. Dagen er fri, og aftenen kan nydes på en af de mange restauranter og cafeer langs vandet.

Wollongong - Shellharbour - Wollongong (40 km)

Dagens køretur går sydover til Shellharbour. Tag en vandretur langs bredden af Lake Illawarra, eller leje en kano. Shellharbour er en charmerende lille kystby, som bl.a. kan prale af regionen eneste marinepark, Bushrangers Bay. Nyd den hyggelige by, og besøg Killalea State Park, før I returnerer til Wollongong.

Wollongong - Kiama - Wollongong (76 km)

Kør til Kiama og Cliff Drive for at se imponerende Cathedral Rocks. I Kiama skal I gøre et stop for at se det hyggelige havneområde og havvandet blive presset op gennem ”the blowhole”. Besøg også regnskoven ved Minnamurra før I kører tilbage til Wollongong gennem Jamberoo og langs Seven Mile Beach.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 3.325 kr.

Prisen inkluderer

 • 4 nætters ophold på gode Standard hoteller
 • Lokale skatter
 • Billeje
 • Rejseguide på engelsk

Prisen inkluderer ikke

 • Flytransport
 • Visum

 

Om rejsen


Der kan vælges mellem følgende hotelkategorier

Standard
Moteller og turistklasse hoteller 

Ekstra oplevelser

Personlig rejsehåndbog

 • En personlig rejsehåndbog på engelsk, der beskriver jeres kør-selv-ferie og de mange oplevelser undervejs, samt diverse kort leveres til første hotel. 

Hvis turen køres som beskrevet, er denne håndbog uden beregning. Hvis der ændres i turen er prisen for håndbogen 350 kr.

Få endnu større oplevelser

Få et tilbud

Intern kommentar

ATS Pacific Self Drive.

Navn: Wollongong & Beyond

Kode: S23

Frapris baseret på Standard / CCAR

MU 1,25