Kør videre fra Brisbane

Hvor skal I hen efter Brisbane?

Har I fået oplevet Brisbane og parat til at fortsætte jeres kør-selv-ferie gennem Queensland, har I flere spændende muligheder, der hver især har sit at byde på. Skal det være den golde outback eller via kysten mod nord eller syd, hvor nationalparker, strandene, eksotiske øer og skønne feriebyer lokker med vandsportsaktiviteter, store naturoplevelser og lækre restauranter.

Inspiration

Vestpå til Darlings Downs

Vest for Brisbane kommer du ud i landbrugsområdet Darling Downs, hvor du kan overnatte hos lokale gårdmænd, der glade viser de lokale græstræer frem. Efter Darling Downs følger noget fladere sletteland, indtil du kommer i tvivl om, det er bush eller ødemark, du kører rundt i. Tvivlen hører op, når asfalten slipper op. Der er ingenting herude, men til gengæld er der masser af det, og det er ret fantastisk.

Nordpå til Great Barrier Reef og Cairns

Når du først er sluppet gennem de nordlige forstæder i Brisbane følger noget fint kuperet terræn, hvor de dramatiske Glass House Mountains er et meget specielt syn. Herfra sætter de fleste kursen mod Sunshine Coast med byen Noosa, der er kendt for surfing og hvide sandstrande. Du kan fortsætte længere nordpå for at besøge Hervey Bay og Fraser Island og op til Cairns og Great Barrier Reef.

Sydpå ad Pacific Highway til Sydney

Fra Brisbane kan du køre ad Pacific Highway mod syd til Sydney. Undervejs møder du kystbyen Port Stephens med mulighed for at se hvaler og delfiner, nationalparken Blue Mountains (De Blå Bjerge) og vindistriktet Hunter Valley.

Kort

Vis på kort

Oplev Queensland - Skab din egen historie