MC-rejser i Australien

Drømmen om varm vind i ansigtet - oplev Australien på en Harley

Drømmer I om at sidde på en Harley og høre den dybe brummen fra motoren, mens I æder kilometer efter kilometer gennem den enorme australske Outback, via Great Ocean Road eller op langs østkysten med de kilometerlange sandstrande og svajende palmer? Mulighederne er mange og med Australiens fremragende infrastruktur med brede highways langs kysterne og små, spændende byways inde i landet, tør vi godt påstå, at Australien er et af verdens bedste lande til en motorcykelferie.

Der er flere måder at gøre det på. Kør-selv på egen hånd, hvor du lejer en motorcykel og finder din helt egen vej eller du kan vælge et af vores kør-selv-forslag, hvor ruten er lagt og hotellerne bestilt. Endelig er der MC-rejser med engelsktalende guide, hvor du kører sammen med andre bikere fra hele verden og alt er tilrettelagt. Hvilken type motorcykelferie foretrækker du?

Vi samarbejder med det amerikanske udlejningsfirma EagleRider, der er ekspert i motorcykelleje med udlejningssteder i Sydney, Brisbane, Cairns og Melbourne, hvor I kan vælge mellem mange forskellige Harley-Davidson modeller.

Du skal være minimum 21 år og have gyldigt motorcykelkørekort type A. Vi anbefaler at du også medbringer et internationalt kørekort.

Vidste du, at du som medlem af FDM kan få 500 kr. rabat pr. booking på leje af MC?
Er du ikke medlem, kan du læse om fordelene og bestille FDM-medlemsskab her.

Vi tilbyder:

  • Nyere modeller med fri kilometer
  • MC-rejser på egen hånd
  • Kør-selv-forslag på motorcykel fra 2-9 dage
  • MC-rejser med engelsktalende guide

Praktisk information om motorcykelferie i Australien:

Kontakt vores rejsespecialister så vi sammen kan finde din drømmetur på motorcykel i Australien:

Få et tilbud

Hvordan vil du rejse?

Værd at vide

Få masser af oplevelser på din MC-rejse

Skal vi hjælpe med at skræddersy din MC-rejse?