Australiens røde hjerte på motorcykel

11 dages motorcykeltur med engelsktalende guide fra adelaide til darwin 

Tag med på det store motorcykeleventyr i Australien. Ruten går tværs gennem det australske kontinent, fra frodige South Australia til centrum af Australien i Northern Territory. Rid ad storslåede veje og besøg ikonerne i den australske Outback, Uluru og Alice Springs. Oplev de fabelagtige nationalparker Kathrine og Kakadu National park og nyd klondyke-stemningen i Darwin på toppen af Australien.

Fra 21.562 kr.
pr. person i dobbeltværelse for 11 dages kør-selv-ferie med hotel, motorcykel (1 motorcykel til 2 personer), engelsktalende guide og velkomstmiddag,

Startdag fra Adelaide:
21. juli 2020

Varighed:
11 dage/10 nætter

Længde:
4.020 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Adelaide - Ankomst

Efter ankomst til Adelaide kan du starte med at finde vej til dit hotel, inden du begiver dig rundt i byen. Adelaide er en utrolig velanlagt og levende by. Der er fantastiske parker, sjove sidegader, lækre restauranter, små caféer og utallige barer og natklubber. Afhængig af din ankomsttid, så tag f.eks. en sporvogn til strandforstaden Glenelg eller begiv dig ud på en byvandring og nyd et let måltid på en af de mange gode restauranter, der findes i og omkring byen - eller bare slap af. Om aftenen er der gjort klar til en velkomstmiddag med de andre deltagere, før I henter motorcyklerne og tager afsted næste morgenen.

Adelaide - Port Augusta (310 km)

Efter afhentning af ​​motorcyklerne er vi på vej til Port Augusta i delstaten South Australia. På vej til Port Augusta vil vi køre på landeveje og besøge den historiske by Burra, inden vi drejer rundt om det berømte Barossa-vinområde. Vi gør et kort stop i Burra, hvis historiske arv er blevet omhyggeligt bevaret af samfundet, der gjorde at byen blev erklæret bevaringsværdig i 1993. Ved ankomst til Port Augusta, kommer vi også til udkanten af den australske Outback.

Port Augusta - Coober Pedy (568 km)

På dag tre forlader vi Port Augusta og kører til den gamle opal mineby, Coober Pedy, i Outback South Australia. Coober Pedy var tidligere det største opalfelt i verden, og leverer stadig over 80% verdens kvalitetsopaler. I dag er meget af byen placeret under jorden for at undslippe den voldsomme sommervarme og kolde vinter. Vi overnatter på Underground Hotel, som er en oplevelse i sig selv.

Coober Pedy - Yulara (750 km)

Fra Coober Pedy fortsætter vi nu dybere ind i Outbacken til byen Yulara, der blev bygget til at imødekomme de mange turister, der kommer til Uluru (Ayers Rock). Uluru er det mest berømte turistmål i Australien, og den største monolit i verden. Det er en dag, hvor turen handler om destinationen snarere end rejsen for at komme derhen. Uluru er også berømt for sine fantastiske aboriginale klippemalerier, der kan ses på ture rundt om kæmpestenen.

Yulara - Alice Springs (477 km)

Om morgenen på dag fem, forlader vi Yulara og kører til Alice Springs. "Alice" som byen kærligt kaldes af lokalbefolkningen, ligger langs Todd-floden i centrum af Australien, men vi skal være meget heldige for at at se noget vand i den udtørrede flod. Lige nord for byen er der et permanent vandhul, der leverer vand til byen.

Attraktioner i Alice Springs omfatter kulturområdet, Alice Springs Desert Park, School of the Air, De flyvende læger og selvfølgelig Lassiters Casino. Alternativt kan vi tage ud til McDonnell Ranges for at besøge dette fascinerende klippeområde med både vandhuller og grønne oaser i et unikt australsk landskab.

Alice Springs - Tennant Creek (488 km)

I dag forlader vi Alice Springs og søger videre nordpå ad hovedvejen til Tennant Creek. Undervejs vil vi stoppe ved Wycliffe Wells for at se det mærkelige udvalg af UFO-relaterede objekter. Vi stopper også ved de fascinerende klippeformationer, Devils Marbles, som er en samling store, runde klippestykker, der ligger spredt i ørkenen. Warmungu-folket, de lokale aboriginals, mener det er de fossilerede æg af Regnbueslangen, fra deres religion.

Tennant Creek - Mataranka (564 km)

Vi forlader Tennant Creek og kører nordpå til de varme kilder ved oasen af ​​Mataranka Homestead Resort. Vejen er lang og lige, men stoppene er helt sikkert forskellige. Vi kører ind og stopper ved det berømte Barrow Creek Hotel og Daly Waters Pub, inden vi når frem til vores destination Mataranka i slutningen af ​​dagen. Efter den lange tur i sadlen finder du helt sikkert de varme kilder indbydende.

Mataranka - Katherine (135 km)

I dag har vi en relativt kort tur til Katherine. Dette bør give os tid til at bruge mere tid i de varme kilder, før vi kører videre mod nord. Katherine er en blomstrende landsby, men vores hovedmål er Katherine Gorge omkring 30 km ude af byen ved Nitmiluk National Park.

Denne park er ejet af Jawoyn-folkene og forvaltes sammen med NT Parks og Wildlife Commission. Katherine-floden flyder gennem en række dale, der indsnævres dramatisk mellem høje sandstensklipper, og danner det der er kendt som Katherine Gorge. Der er daglige ture i slugten, og vi opfordrer dig til at deltage i eftermiddagssejladsen (ikke inkl.). Du vil ikke fortryde det.

Katherine - Kakadu National Park (367 km)

I dag kører vi længere nordpå til Kakadu National Park - et fantastisk sted med natur, dyreliv og aboriginer kunst, som du ikke finder nogen andre steder i samme mængde. Vi bør ankomme i tide, til at du kan tage til nogle af seværdighederne i denne fascinerende nationalpark.

Tag med på en sejlads ud i Yellow Water vådområdet (ikke inkl.) for at se fuglelivet og saltvandskrokodiller. Besøg et af de mange vandhuller for at se efter crocs eller tag turen til Nourlangie Rock for at se antikke aboriginer kunstværk på klipperne. Sørg også for at besøge Ubirr for at se, hvor Crocodile Dundee så ud over ørkenen og nød solnedgangen.

Kakadu National Park - Darwin (360 km)

Vi er nu på den sidste strækning til Darwin, men vi har endnu et stop, inden vi når vores endelige destination i Darwin - den berømte Litchfield National Park. Litchfield er kun to timer fra Darwin, men vi kan ikke fortsætte turen uden at stoppe for at besøge en af ​​de naturskønne pools og vandfald, der er krokodillefri. Her kan vi slappe af med en tidlig eftermiddags svømmetur, inden vi tager det sidste stykke ind til Darwin. I aften nyder vi et sidste måltid i gruppen, og siger pænt farvel efter nogle fabelagtige oplevelser på tværs af det australske kontinent.

Kort

Vis på kort

Galleri

Priser

Fra 21.562 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Professionel engelsktalende turguide
 • Leje af Harley-Davidson motorcykel
 • Ubegrænset antal kilometer
 • Evt. envejsleje i.h.t. program
 • Brændstof
 • Hjelm til chauffør og passager
 • Overnatninger på 3 og 4 stjernede hoteller -i.h.t. program
 • Velkomst- og farvel middag
 • Ledsagebil til bagage
 • Entrebilletter til nationalparker
 • Transport fra hotel til udlejningsstation 
 • Parkeringsudgifter ved overnatningshoteller
 • Personlig guidebog og rutebeskrivelse på engelsk
 • Motorcykelforsikring
 • Lokale skatter/afgifter

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Flybillet
 • Måltider
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Transfer lufthavn - hotel - lufthavn

Rundrejserne gennemføres ved min. 8 deltagende motorcykler.

Om rejsen

Personlig guidebog og rutebeskrivelse på engelsk:
På udlejningsstationen får du en guidebog på engelsk med kort og dag til dag-program (1 pr. motorcykel).

1 MC/2 pers. i dbl.vær.
ved 2 personer, 1 motorcykel og ophold i dobbeltværelse.

2 MC/2 pers. i dbl.vær.
ved 2 personer, 2 motorcykler og ophold i dobbeltværelse.

1 MC/1 pers. i enk.vær.
ved 1 person, 1 motorcykel og ophold i enkeltværelse.

ekstra oplevelser

I kan f.eks. forlænge rejsen før eller efter motorcykelturen, eller kombinere med andre af vores kør-selv-forslag.

Vi tilbyder også MC-rejser i Australien på egen hånd.

 

Datoer & Reservation

Afrejsedatoer

Få et tilbud