Great Ocean Road og Phillip Island på motorcykel

7 dages motorcykelrejse langs great ocean road og på phillip island med engelsktalende guide 

Nyd Melbourne og turen ud over Victorias sydvestlige og sydøstlige kyst med mulighed for at køre gennem nogle af de mest naturskønne områder i Victoria og Australien. Kør en af ​​de mest berømte og bedste motorcykelveje i Australien, Great Ocean Road. Her er noget for enhver smag, uberørte strande, regnskove, smukke byer som Torquay og Lorne og selvfølgelig de berømte 12 apostle. På vej tilbage til storbyen tager vi færgen fra Queenscliff til Sorrento, besøger den fabelagtige Mornington-halvø med mere spektakulære kystlinje, smukke havnebyer, vinland og meget mere. Endelig oplever vi Phillip Island og det unikke dyreliv på øen.
 

Fra 17.475 kr.
pr. person i dobbeltværelse for 7 dages motorcykelrejse med hotel, motorcykel (1 motorcykel til 2 personer), engelsktalende guide og velkomstmiddag,

Startdag fra Melbourne:
16. marts 2020

Varighed:
7 dage/6 nætter

Længde:
1.372 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Melbourne - Ankomst

Velkommen til Melbourne. Du vil hurtigt forstå, hvorfor byen er blevet stemt op som verdens bedste by at bo i. Her er fantastiske parker, hyggelige og spøjse sidegader, restauranter, caféer og utallige barer og natklubber. Melbourne er også en af ​​de mest sportslige hovedstæder i verden, og ikke mindst kunst, kultur og gastronomi er på hurtig fremmarch, hvilket sætter Melbourne fuldt på højde med Sydney. Check ind på hotellet, og mød de andre medlemmer i gruppen, til en hyggelig velkomstmiddag denne aften.

Melbourne - Apollo Bay (224 km)

Her til morgen henter vi motorcyklerne hos EagleRider Melbourne, og begynder rejsen ud af storbyen på vej mod den mest spektakulære vej i Australien. Vi kører via fantastiske veje i et ubeskriveligt og frodigt landskab. Fra EagleRider i Melbourne, forstaden Mitcham, kører vi mod Great Ocean Road. Denne smukke kystvej fører os gennem hyggelige strandbyer som Anglesea, Torquay og Lorne, før ankommer i Apollo Bay og checker ind på hotellet, hvor vi skal overnatte.

Apollo Bay - Port Campell (376 km)

I dag fortsætter vi med at køre ud ad Great Ocean Road. Ud over at rejse på en vej "bygget" til motorcykler, gør vi stop ved mange af de fabelagtige udsigtspunkter, fra kalkstensformationerne "De 12 Apostle", London Bridge og til Perry's Look Out, før vi når dagens mål ved Port Campbell. Hvis du har lyst, så tag en fantastisk helikopterflyvning over det smukkeste landskab i Australien; De 12 Apostle, Isle of Islands via London Bridge (ikke inkl.), eller nyd skønheden på Shipwreck Coast og hele vejen til Australiens ældste fyrtårn på Cape Otway.

Port Cambell - Sorrento (304 km)

I dag forlader vi kyststrækningen og kører ind i landet, men ikke før vi har besøgt Logans Beach ved Warrnambool, hvor vi forhåbentlig få muligheden for at se Southern Right hvaler, som kommer til dette område for at føde deres kalve. Hvalerne svømmer ofte inden for få hundrede meter fra kysten. Efter at have forladt Warrnambool kører vi nu nordover til kystbyen Queenscliff, hvorfra vi tager færgen over bugten til Sorrento.

Sorrento - Phillip Island (220 km)

Start evt. dagen med en vandretur langs stranden i Sorrento, før vi igen stiger på motorcyklen, og kører lidt længere sydpå for at besøge et af Australiens dyreste ejendomsområder i kystbyen Portsea. Fra Portsea tager vi ind i landet og kører langs kanten af ​​Western Port Bay, men i stedet for at tage den direkte vej til Phillip Island, tager vi en lille omvej og besøger de sydlige kystbyer Inverloch og Kilcunda. Disse veje er gode motorcykelveje med spektakulære udsigtspunkter. Efter ankomst til dagens mål Phillip Island, checker vi ind på hotellet, og vi kan bruge resten af dagen på, at opleve noget af det unikke dyreliv som fx koalaer, sæler, pingviner og et rigt fugleliv.

Phillip Island - Melbourne (248 km)

Vi kører nu tilbage mod storbyen og EagleRider i Mitcham, men endnu engang tager vi de mindre veje. Denne gang kører vi gennem de smukke Gippsland Hills, før vi igen vender næsen mod nordvest gennem Warburton, Healesville og Yarra Valley til vores destination for EagleRider Melbourne. I aften er sidste aften med gruppen, og vi nyder en hyggelig aften med god afskedsmiddag krydret med snak om turen.

KORT

Vis på kort

GALLERI

PRISER

Fra 17.475 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Professionel engelsktalende turguide
 • Leje af Harley-Davidson motorcykel
 • Ubegrænset antal kilometer
 • Brændstof
 • Hjelm til chauffør og passager
 • Overnatninger på 3 og 4 stjernede hoteller -i.h.t. program
 • Velkomst- og farvel middag
 • Ledsagebil til bagage
 • Entrebilletter til nationalparker
 • Transport fra hotel til udlejningsstation 
 • Parkeringsudgifter ved overnatningshoteller
 • Personlig guidebog og rutebeskrivelse på engelsk
 • Motorcykelforsikring
 • Lokale skatter/afgifter

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Flybillet
 • Måltider
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Transfer lufthavn - hotel - lufthavn

Rundrejserne gennemføres ved min. 4 deltagende motorcykler.

Om rejsen

Australian Select Tours:
Australian Select Tours er for dig som ønsker at køre i en lille gruppe på fire til seks motorcykler for en mere inkluderende og personlig oplevelse. Her er der lagt ekstra tanker og entusiasme i planlægningen af både rute og overnatningssteder. Vi håber, at du elsker dem så meget som vi gør.

Personlig guidebog og rutebeskrivelse på engelsk:
På udlejningsstationen får du en guidebog på engelsk med kort og dag til dag-program (1 pr. motorcykel).

1 MC/2 pers. i dbl.vær.
ved 2 personer, 1 motorcykel og ophold i dobbeltværelse.

2 MC/2 pers. i dbl.vær.
ved 2 personer, 2 motorcykler og ophold i dobbeltværelse.

1 MC/1 pers. i enk.vær.
ved 1 person, 1 motorcykel og ophold i enkeltværelse.

ekstra oplevelser

I kan f.eks. forlænge rejsen før eller efter motorcykelturen, eller kombinere med andre af vores kør-selv-forslag.

Vi tilbyder også motorcykelture på egen hånd

 

Datoer & reservation

Afrejsedatoer

Få et tilbud