New South Wales fra vinmarker til surfstrande på motorcykel

12 dages motorcykelrejse i new south wales med engelsktalende guide 

Oplev Australiens ældste stat New South Wales fra en ny vinkel. Fra ikoniske Sydney kører vi ud i det landlige via de små veje i det indre af staten til vinmarker og frugtplantager. Videre til kyststrækningen med Coffs Harbour og Byron Bay, hvor der venter strandaktiviteterne, countrymusik og et motorcykelmuseum.

Fra 37.419 kr.
pr. person i dobbeltværelse for 12 dages motorcykelrejse med hotel, motorcykel (1 motorcykel til 2 personer), engelsktalende guide og velkomstmiddag,

Startdag fra Sydney:
11. januar 2020, 2. maj 2020

Varighed:
12 dage/11 nætter

Længde:
2.320 km

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

Få et tilbud

 

 

Dagsprogram

Sydney - Pokolbin (194 km)

Motorcykler møder os udenfor hotellet her til formiddag. Vi starter den store tur med en køretur over den ikoniske Sydney Harbour Bridge. Så fortsætter vi mod nordvest på den gamle vej mod Hunter Valley vinregionen. Det er ikke en lang dag i sadlen, da vi starter med at blive bekendt med motorcykler og veje, som også giver os masser af tid til at se seværdighederne, udforske lokalsamfundet og derefter tjekke ind på den storslåede vingård, midt i vinregionen, hvor vi bliver i aften.

Pokolbin - Armidale (448 km)

Vi starter tidligt, da det er rejsens længste dag i sadlen. Vi angriber Thunderbolts Way, navngivet efter en berømt Aussie Bushranger. Vi skærer op gennem nationalparken og fylder vores lunger med frisk og let krydret luft fra de mange gummitræer, vi passerer på vores vej, mens vi forsætter nordover til landsbyen Armidale.

Armidale - Coffs Harbour (192 km)

Her til morgen begynder vi dagen med en tur til Aboriginal Cultural Center, til morgenmad og en rundvisning og samtale med en leder af de lokale aboriginere. Vi tager os god tid til at udforske kunsten og udstillingen. Resten af turen i dag er kort, men smuk. Waterfall Way skuftter ikke med sine mange sving og udsigtspunkter, mens vi søger ud mod kysten og Coffs Harbour's berømte Big Banana skulptur. I aften hviler vi ud på kanten af Stillehavet.

Coffs Harbour - Byron Bay (256 km)

På vej videre nordpå besøger vi flere landsbyer og rammer derefter kystvejen, der fortsætter helt til vores destination, Byron Bay. Når du ser de smukke strande og føler den afslappede stemning i denne dejlige badeby, ved du, hvorfor så mange berømtheder flytter hertil. Vi er på Australiens østligste punkt og bor på et kursted, hvor du kan vælge at forkæle dig selv eller nyde en af ​​strandaktiviteterne som surfing eller paddleboarde (ikke inkl.) Kast dig ud i det berømte natteliv i Byron - du skal ikke bekymre dig om at være ude sent, i morgen er en kørefri dag, hvor du selv bestemmer tempoet.

Byron Bay

Brug dagen, som du vil. Hop på det soldrevne tog for at udforske det østligste punkt i Australien. Prøv en god massage, surf, sejl med kajak, dyk, nyd en bush gåtur eller bare afslapning på stranden. Som de lokale siger "Welcome to Byron Bay, Cheer Up, Slow Down and Relax."

Byron Bay - Glen Innes (384 km)

Vi forlader vores kystparadis og stiger på jernhesten igen. Turen går nu tilbage til højlandet, der er rig på keltisk arv, herunder Australiens egen ”Stonehenge”. Vores ophold i aften foregår på et dejlig komfortabel, og lidt skævt landsted.

Glen Innes - Tamworth (208 km)

I dag fuldfører vi Thunderbolts way, og du kan sige, at du har kørt alle strækningens 290 kilometer. Vi kører gennem flere hyggelige landsbyer og stopper i Uralla for en rundtur i det ældste støberi i Australien, der har været aktivt i næsten 150 år. I aften forbliver vi i Tamworth, Australiens countrymusic hovedstad og hjemsted for Powerhouse Motorcycle Museum.

Tamworth - Mudgee (288 km)

Bagvejene fører os i dag til Mudgee, en berømt vinregion i Australien. Vi besøger en særlig vingård, der er udover vinproduktionen, også har et lille museum over klassiske motorcykel og har navngiver deres vine efter netop motorcyklerne.

Mudgee - Medlow Bath (212 km)

Vi rammer nu den smukke Blue Mountains National Park, med storslåede udsigtspunkter, dale og frodige skovområder. Her er mulighed for at tage en en tur ned i bunden af slugten, eller i kabelbane over dalen (ikke inkl.). I aften overnatter vi på det udsøgte Hydro Majestic Hotel. Oprindeligt åbnede hotellet i 1904 og med en nylig gennemgribende renovering, er det nu tilbage i al sin herlighed. Nyd den storslåede udsigt over Megalong-dalen og evt. en god middag i restauranten (ikke inkl,).

Medlow Bath - Sydney (136 km)

Vi forlader Blue Mountains via Bells Line of Road -  en fantastisk vej med masser af kurver og sving. Vi gør stop ved den berømte Pie in the Sky, et klassisk Roadhouse med speciale i Pies. Herefter falder vejen ind mod storbyen Sydney. Sidste aften med gruppen byder på en klassisk australsk barbeque, og en chance for at fortælle alle vores historier fra en dejlig tur.

KORT

Vis på kort

GALLERI

PRISER

Fra 37.419 kr. pr. person

Prisen inkluderer

 • Professionel engelsktalende turguide
 • Leje af Harley-Davidson motorcykel
 • Ubegrænset antal kilometer
 • Brændstof
 • Hjelm til chauffør og passager
 • Overnatninger på 3 og 4 stjernede hoteller -i.h.t. program
 • Velkomst- og farvel middag
 • Ledsagebil til bagage
 • Entrebilletter til nationalparker
 • Transport fra hotel til udlejningsstation 
 • Parkeringsudgifter ved overnatningshoteller
 • Personlig guidebog og rutebeskrivelse på engelsk
 • Motorcykelforsikring
 • Lokale skatter/afgifter

Prisen INKLUDERER IKKE

 • Flybillet
 • Måltider
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge
 • Transfer lufthavn - hotel - lufthavn

Rundrejserne gennemføres ved min. 4 deltagende motorcykler.

Om rejsen

Australian Select Tours:
Australian Select Tours er for dig som ønsker at køre i en lille gruppe på fire til seks motorcykler for en mere inkluderende og personlig oplevelse. Her er der lagt ekstra tanker og entusiasme i planlægningen af både rute og overnatningssteder, vi håber, at du elsker dem så meget som vi gør.

Personlig guidebog og rutebeskrivelse på engelsk:
På udlejningsstationen får du en guidebog på engelsk med kort og dag til dag-program (1 pr. motorcykel).

1 MC/2 pers. i dbl.vær.
ved 2 personer, 1 motorcykel og ophold i dobbeltværelse.

2 MC/2 pers. i dbl.vær.
ved 2 personer, 2 motorcykler og ophold i dobbeltværelse.

1 MC/1 pers. i enk.vær.
ved 1 person, 1 motorcykel og ophold i enkeltværelse.

ekstra oplevelser

I kan f.eks. forlænge rejsen før eller efter motorcykelturen, eller kombinere med andre af vores kør-selv-forslag.

Vi tilbyder også motorcykelture på egen hånd

 

Datoer & reservation

Afrejsedatoer

Få et tilbud