Melbourne & Great Ocean Road

Forlæng din rundrejse med melbourne og great ocean road

Kombinér en af Australiens spændende og meget kulturelle storbyer med fantastisk unik natur og frodig regnskov. 

Melbourne har en afslappet stemning langs de brede boulevarder. Tag en tur med sporvognen, der snor sig gennem centrum. Byen inviterer på mode, kultur, kunst, masser af sport, grønne områder og uendelige valg af restauranter og caféer. Her er noget for enhver smag.

Langs Great Ocean Road møder I stor diversitet – I oplever alt fra dyreliv, kystbyer, overnatning med havudsigt, skøn mad, regnskov, naturfænomener som "De 12 Apostle" og et dyk ned i en interessant historie om et af Australiens mest kendte skibsvrag.

Denne tur byder på 5 fantastiske dage med indblik i hvad delstaten Victoria har at byde på – og det er ikke så lidt. 

OBS: Du skal kombinere tilkøbspakken til Melbourne & Great Ocean Road med en rundrejse i Australien.

Fra 6.990 kr.
pr. person i dobbeltværelse inklusiv fly, hotel, transport, nævnte måltider samt udflugter iflg. program

Varighed:
5 dage/4 nætter

Tilkøbspakken inkluderer:

 • Fly fra Sydney til Melbourne
 • Transport i følge program
 • 3 nætter på 4* hotel i Melbourne
 • 1 nat på 4* hotel med havudsigt på Great Ocean Road
 • Dygtig engelsktalende guide på Great Ocean Road
 • Guidet tur i Great Otway National Park
 • 4 x morgenmad
 • 1 x aftensmad
 • Ændring af hjemrejsebillet

 

OBS: Du skal kombinere tilkøbspakken til Melbourne & Great Ocean Road med en rundrejse i Australien.

Reserver

Dagsprogram

Dag for dag

Dag 1 Fly fra Sydney til Melbourne – tid på egen hånd i Melbourne
Dag 2 Great Ocean Road og Great Otway National Park
Dag 3 Great Ocean Road
Dag 4 Tid på egen hånd i Melbourne
Dag 5 Hjemrejse fra Melbourne til Danmark
 

Fly fra Sydney til Melbourne – tid på egen hånd i Melbourne

I ankommer til den sydligste del af Australien, til delstaten Victoria, hvor livsstilen er afslappet og tilbagelænet. Delstaten har rigtig meget at byde på og spænder naturmæssigt vidt fra regnskov til skiområder. 

Storbyen Melbourne er en kosmopolitisk smeltedigel af mange nationaliteter, der har fundet sig til rette i det gode klima. Byen er fuld af god smag både mht. vin og mad, og kulturelt er Melbourne helt på højde med Sydney.
Byen er åben og levende, og kendetegnet ved brede boulevarder og masser af grønne parker og haver. I ankommer først på formiddagen, hvor I bliver kørt til jeres hotel og har resten af dagen og aftenen til at udforske byen præcis som I ønsker.

Ingen måltider inkluderet
 

 

Great Ocean Road og Great Otway National Park

Efter en dejlig morgenmad på hotellet, starter de næste to dages eventyr på Great Ocean Road. I forlader Melbourne via West Gate Bridge, og kører gennem store vulkanske sletter til Geelong hvor I kan gå en tur langs den smukke havnefront. Herefter starter turen langs Great Ocean Road med flere stop undervejs, blandt andet Bells Beach og en te- og kaffepause med flot udsigt. 

Dernæst flytter fokus sig til det australske dyreliv, da I kommer til et stykke af vejen hvor der er rig mulighed for at se kænguruer i deres naturlige omgivelser. 
Inden længe ankommer I til de smukke klippeformationer som for mange er billedet på Great Ocean Road. Der er blandt andet stop ved Memorial Arch, hvor I lærer om historien bag den berømte vej. 

Efter frokost er der stop ved Kennett River hvor I kan se koalaer og mange farverige fugle. Gennem Apollo Bay ankommer I til Great Otway National Park, hvor der er en spændende guidet tur gennem kølig regnskov for at se verdens højeste planter, forhistoriske træer og bregner og unikke væsener som de krabbelignende Yabbie Chimneys. 

Sidst på dagen checker I ind på Beacon Point Ocean View Villas, hvor jeres egen private villa ligger på toppen af en bakke med udsigt over havet. Det er perfekte omgivelser til afslapning efter en dag fyldt med indtryk, inden I om aftenen har middag på det berømte Chris’s at Beacon Point – en moderne restaurant med gode lokale retter. 

Inkluderede måltider: Morgenmad og aftensmad
 

Great Ocean Road

Efter morgenmad på de lokales favoritsted, Bay Leaf Café, fortsætter rejsen mod ”Shipwreck Coast”. Første stop er ved Castle Cove med udsigt over Aire River, hvor jeres guide vil introducere jer til den oprindelige kultur i regionen, hvor mange stammer har levet omkring kystlinjen i tusindvis af år. 

De 12 Apostle er ikoner på Australiens naturlige skønhed. I ankommer hertil mens morgensolen giver det perfekte lys til smukke billeder, og inden der kommer for mange mennesker for at se de spektakulære klipper. I får naturligvis også historien om hvordan De 12 Apostle er skabt.

Dernæst besøger I Loch Ard Gorge, stedet for Australiens mest berømte skibsvrag i det 19. århundrede. Hertil følger en utrolig historie om den tragiske ulykke, de modige overlevende og deres ultimative skæbne. 

Frokosten nydes i Port Campbell, en lille fiskerby med masser af gode restauranter og caféer med flot udsigt. 
Hen på eftermiddagen går turen til en mindre kendt, men meget imponerende, del af Great Ocean Road vest for Port Campbell. Her kommer I forbi London Bridge, Bay of Islands, Bay of Martyrs og Boat Bay før I er tilbage i Melbourne først på aftenen.

Inkluderede måltider: Morgenmad
 

Tid på egen hånd i Melbourne

Efter to oplevelsesrige dage på Great Ocean Road, har I en hel dag til at nyde alt hvad skønne Melbourne har at byde på. 
Byen er blandt andet utrolig kendt for deres streetart, hvor man kan tage på en guidet tur rundt i byen hvis man ønsker en dybere forståelse af malerierne, hvordan de er lavet og hvem der står bag de forskellige billeder.

En af de bedste måder at opleve Melbourne på, er at snøre et par gode sko og mærke byens stemning til fods. Flinders Street Station, Federation Square, den botaniske have, Queen Victoria Markets og Block Arcade er alle anbefalelsesværdige stop undervejs.
Derudover er der museer og gallerier, samt utallige restauranter og caféer. Melbourne er desuden kendt for deres virkelig gode kaffe, så tag ikke herfra uden en smagsprøve. 

Inkluderede måltider: Morgenmad
 

Hjemrejse fra Melbourne til Danmark

Efter morgenmaden er det tid til at suge de sidste indtryk af Melbourne og Australien til jer, inden I bliver kørt til lufthavnen i løbet af eftermiddagen og hjemrejsen til Danmark påbegyndes. 

Inkluderede måltider: Morgenmad 

kort

Vis på kort

Galleri

Pris

 

Fra 6.990 kr.
pr. person i dobbeltværelse inklusiv fly, hotel, transport, nævnte måltider samt udflugter iflg. program
 

Tilkøbspakken inkluderer:

 • Fly fra Sydney til Melbourne
 • Transport i følge program
 • 3 nætter på 4* hotel i Melbourne
 • 1 nat på 4* hotel med havudsigt på Great Ocean Road
 • Dygtig engelsktalende guide på Great Ocean Road
 • Guidet tur i Great Otway National Park
 • 4 x morgenmad
 • 1 x aftensmad
 • Ændring af hjemrejsebillet

Om rejsen

Info
Turen på Great Ocean Road er med engelsktalende guide.
 


 

Rundrejser i australien

Turen til Melbourne & Great Ocean Road kan kun købes i forlængelse af vores rundrejse i Australien.

På vores rundrejser i Australien sørger vi for, at I oplever alt det bedste, Australien kan byde på.

Læs meget mere om rundrejser i Oceanien.

Reserver