Motorcykelferie i Australien

Drømmen om varm vind i ansigtet - oplev australien på en Harley

Drømmer I om at ”køre derudad” på en Harley? Mærk den varme vind i ansigtet og nyd de smukt anlagte kyst- og bjergveje. Australien har en fremragende infrastruktur, store, brede veje langs kysterne og små, spændende byways ind i landet. Vejnettet er perfekt til en spændende motorcykelferie.

Der er flere måder at gøre det på. Kør-selv eller kør-selv-med andre? Vores Australien-specialister hjælper dig med at skræddersy din drømmeferie på motorcykel i Australien. Ring 70 11 60 11 og få flere gode råd.

Information

oplev australien på motorcykel

 

Hvilken motorcykel passer til jeres ferie?

Med FDM travel kan I leje mortorcykel på tre forskellige måder:

Vi samarbejder med det amerikanske udlejningsfirma EagleRider, der er ekspert i Harley-Davidson. I Australien  er der fem udlejningssteder. Hos EagleRider i Sydney, Brisbane, Cairns, Melbourne og Hobart, kan I vælge mellem flere forskellige Harley-Davidson-modeller alt efter temperament og ønsker om komfort.  De fleste vælger at leje motorcyklen for en uge, men I bestemmer helt selv, hvor længe eventyret skal vare – der er ingen begrænsninger for antal dage.

Harleyen kræver lidt mod, kræfter og mandshjerte – og et mc-kørekort. Men så er I også klar.

Bliv bombarderet med sanseindtryk fra starten, når I sætter dig overskrævs på den tunge Harley-Davidson, drejer tændingsnøglen, mærker maskinens vibrationer og så ellers vender blikket ud mod de åbne vidder i den fabelagtige australske natur.

På egen hånd eller med guide på fastlagt rundrejse

Er drømmen en på forhånd fastlagt rundrejse, der er specielt tilpasset kørsel på motorcykel? Her er hotellerne bestilt på forhånd og venter ved slutningen af hver dags etape uanset, om I vælger at køre rundt på egen hånd eller deltage i en rundrejse, hvor man følges ad i grupper og har følgeskab af en erfaren guide. EagleRider arrangerer begge dele, og vælger I en guidet rundrejse, er en af de unikke fordele, at bagagen bliver transporteret fra sted til sted.

I kan vælge mellem flere meget forskellige rundrejser med guide af 5-15 dages varighed. Afrejsedatoerne er fastlagt på forhånd og fordelt over det meste af året.

På de individuelle rundrejser bestemmer I selv, hvornår I vil rejse. Turen er planlagt, og I modtager en personlig guidebog med dag til dag-program, rutebeskrivelse og kort. Her findes mange forskellige ruter at vælge mellem af 2-12 dages varighed.

værd at vide om motorcykelleje

Fordele ved at leje motorcykel

Ferie på motorcykel er den ferieform, der giver dig den største oplevelse af frihed. Alene det at køre af sted, mens du mærker vind og vejr på kroppen, er en helt speciel oplevelse. Desuden hører det til sjældenhederne, at du løber ind i direkte dårligt vejr i Australien. Vær i øvrigt opmærksom på, at styrthjelm er påbudt. Leje af motorcykel hos Eagle Rider er altid inkl. styrthjelm.

Ulemper ved at leje motorcykel

Mens selve lejen af motorcyklen ikke ser ud af meget på papiret, kommer der efterfølgende en række udgifter oven i lejen til bl.a. forsikring, miljøafgift og antal kørte kilometer, hvilket presser prisen op. Til gengæld er udgiften til brændstof ret beskeden.

Kørsel over længere afstande kan være meget anstrengende på motorcykel. Erfarne motorcyklister anbefaler, at I ikke planlægger dagsture, der er længere end ca. 450 kilometer. Endeligt giver det sig selv, at motorcykelferie i Australien ikke lige er sagen, hvis I har mindre børn med på turen.

Internationalt kørekort

Vi anbefaler, at I får lavet et internationalt kørekort, inden I rejser til Australien. Det er ganske vist ikke noget krav for at kunne leje motorcykel i Australien, men bliver I stoppet af en færdselsbetjent et sted ude på landet, er det er fordel at kunne fremvise et internationalt kørekort.

Specielle krav ved leje af motorcykel

Minimumalderen for motorcykelleje er 21 år og selvfølgelig et gyldigt dansk mc-kørekort.

Få et tilbud