Rejseforedrag: Australien og New Zealand med dansk rejseleder

Gratis foredrag om rundrejse i Australien og New Zealand med rejseleder

Kom med til to storslåede destinationer down under – Australien og New Zealand.

I Australien venter et ægte eventyr fyldt med naturdrama og slående kontraster. Den tørre, røde outback og Ayers Rock; de uberørte regnskove og Great Barrier Reef ved Cairns; den smukke natur langs Great Ocean Road og det unikke dyreliv på Kangaroo Island. Vi runder naturligvis også verdens største sandø, Fraser Island og Australiens måske mest kendte by, Sydney.

New Zealand er, med sin blanding af uspoleret natur, spændende maori-kultur og levende storbyer, noget af det tætteste man kommer på Paradis. Vi tager dig med til varme gejsere, kolde gletsjere, høje bjerge, grønne regnskove, blå fjorde og et unikt dyreliv med hvaler, pingviner og albatrosser. Vi kommer også forbi den lokale maori-kultur og New Zealands interessante storbyer.  

På rejseforedraget bliver du kort sagt introduceret til det bedste af Australien og New Zealand, og bagefter ved du meget mere om, hvad der venter dig på vores rundrejser i Oceanien med dansk rejseleder. 

Har du ikke bestilt din rejse endnu? Eller mangler du inspiration til at vælge, hvor ferien skal holdes? Så er dette foredrag noget for dig. Til vores inspirationsaften giver vi dig et overordnet indtryk af, hvad Australien og New Zealand har at byde på, og om det er her din næste drømmeferie skal gå til.

 

Datoer og tilmelding