Rejseforedrag: Australien og New Zealand med dansk rejseleder

Kom til gratis inspirationsaften om rundrejser i Australien ELLER New Zealand med rejseleder

Drømmer du om at opleve Australiens rustrøde outback eller New Zealands grønne vidder? Så kom til vores rejseforedrag, hvor vi deler ud af vores viden, tips og råd til autentiske oplevelser down under. Vi tilbyder to forskellige rundrejser til henholdsvis Australien og New Zealand, og de fungerer som udgangspunkt for foredraget.

På en enkelt aften tager vi dig med til det bedste, Oceanien har at byde på: I Australien venter naturdrama og slående kontraster. Den tørre, røde outback og Ayers Rock; Great Barrier Reef ved Cairns; den smukke natur langs Great Ocean Road og det unikke dyreliv på Kangaroo Island. I New Zealand er, med sin blanding af uspoleret natur, spændende maori-kultur og levende storbyer, et helt unikt land. Kom med til spruttende gejsere, dramatiske gletsjere, isblå fjorde og et fascinerende dyreliv.

Vores rejseforedrag er for dig, der endnu ikke har rejst i Oceanien og gerne vil introduceres til vores rundrejser med rejseleder. Eller måske mangler du inspiration til at beslutte, hvor ferien skal gå hen, og ønsker en overordnet gennemgang af, hvad Australien og New Zealand har at byde på.

Gennem personlige oplevelser, inspirerende rejsebilleder og de største highlights giver vi dig et indblik i vores rundrejser i Oceanien. Kom med til en spændende inspirationsaften og få en smagsprøve på de eventyr, der venter på en rundrejse med rejseleder i Australien eller New Zealand.

Datoer og tilmelding

Find mere inspiration til din rejse her