Sydney - Lets Go Surfing på Bondi Beach

2 timers surf-undervisning på Bondi Beach

Prøv lykken i bølgerne og på surfbrættet. Bliv en del af surf-kulturen og strandlivet med et grundigt og sjovt begynderkursus i den svære balancekunst på bølgerne på Sydneys berømte strand Bondi Beach.

Fra 404 kr.
Prisen inkl. instruktion, surfboard og våddragt

Rejseperiode: 2019 / 2020

Afgange: Dagligt
undtagen 25. og, 26. december, 1. og 26. januar.

Varighed: ca. 2 timer

Gruppestørrelse
Maximum 10 personer.

Børn: Minimum 7 år

Bestil udflugten hos din rejsespecialist

Få et tilbud

Om udflugten

Surf På bølgerne og mærk vinden i håret

Med sand mellem tæerne og surfbrættet i hånden står du i strandkanten og følger bølgerne slå ind mod strandkanten. En professionel instruktør har netop undervist dig i at surfe, og nu er du klar til at give dig i kast med at surfe på bølgerne. Du ligger dig på brættet, padler ud til startpunktet og venter på den helt rigtige bølge. Så sker det, bølgen kommer, stil dig op på brættet og mærk vinden i håret omgivet af lyden fra bølgernes brusen.

Prøv lykken og bliv en del af Australiens "outdoor living" og surfkultur. Her er mulighed for at prøve din balanceevne og dine lattermuskler af på samme tid. Sammen med en professionel instruktør bliver du instrueret i teknik, balancepunkter og meget mere. Det hele starter på stranden med øvelser og teknik, før vandet, strømmen og bølgerne venter - Det er sjovt og stærkt vanedannende.

Udflugten inkluderer:

  • Instruktion
  • Surfbræt
  • Våddragt
  • Omklædningsrum med aflåst skab

Husk at medbringe:

  • Badetøj
  • Håndklæde

Kort

Vis på kort

Få et tilbud