Næstved

VORES BUTIKKER HOLDER LUKKET, MEN VI ER STADIG KLAR TIL AT HJÆLPE DIG

For at mindske smitte-risici følger vi myndighedernes anbefalinger om hjemmearbejde. Det betyder, at vi fra den 13. marts 2020 og indtil videre holder lukket i vores seks butikker. Det forhindrer os dog heldigvis ikke i at være klar til at hjælpe dig på telefon eller online.

Vore åbningstider på telefon 70 11 60 11 vil i den kommende tid være:

Mandag-fredag:             10-16
Lørdag-søndag:              Lukket

Vi følger udviklingen nøje, og glæder os til at kunne byde velkommen i vores butikker igen, når situationen normaliseres. Men indtil da er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller via vores kontaktformular

Hvordan skal du som rejsende forholde dig?
Få svar på alle spørgsmål og find nyttige links på vores

informationside om corona

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Åbningstider

FDM travel, Kattebjerg 3, Næstved

Mandag-fredag: 10.00 - 16.00

Lørdag: Lukket

Søndage og helligdage: Lukket

Søger du svar på spørgsmål omkring rejsen? Se spørgsmål og Svar

Rejsespecialisterne

Kirsten

USA har en særlig plads i mit hjerte. Jeg har tidligere boet i San Diego, men blev nysgerrig for at se endnu mere af landet med så mange nuancer. Jeg har været tilbage mange gange – også med min søn. Er blevet vild med at rejse i autocamper, hvor jeg har friheden og på samme tid har ”hotellet” med mig. Turene gennem nationalparkerne i vest, har givet mig nogle vilde naturoplevelser. I Florida har jeg nydt strand- og daselivet og i sydstaterne har jeg lyttet til tonerne af lækker blues og swingende jazz. Jeg har selvfølgelig fået shoppet i USA - der er mange penge at spare, specielt i de fristende outlets.

Christina

Nogle af mine bedste rejseoplevelser havde jeg tæt ved Yellowstone, på 320 Guest Ranch. Masser af western-stemning og en ubeskrivelige smuk natur, jeg oplevede fra hesteryg. I Sydafrika boede jeg i luksustelt i Ngala Tented Camp tæt på Krüger National Park. Det var som at bo midt i det rige dyreliv – helt fantastisk. Great Barrier Reef lyder næsten som en kliche, men det var nu en af mine største oplevelser i Australien, da jeg var ude og snorkle blandt fisk i alle størrelser og de smukkeste koraller og bagefter opleve revet fra en helikopter.

Betina

USA og Canada er mine favorit destinationer med imponerende bjerge, grønne skove, det røde varme ørkenland og mangfoldige storbyer. For mig er det vandreture og mødet med den vilde natur og dyrelivet jeg sætter højst. Jeg er ofte blevet spurgt om den største rejseoplevelse – det er svært, men mødet med bjørne i Sequoia Nationalpark, hvor jeg så en bjørnemor med sine unger og mange andre bjørne er én af dem.

Aktuelle rejseforedrag

Find os

Besøg os i Kattebjerg 3, Næstved

Parkering tæt på FDM travels butik i Næstved

  • Jernbanegade – der er ofte optaget.
  • Kattebjerg – betaling til kl. 18.
  • Østergade – betaling til kl. 18.