Roskilde

VI LUKKER DESVÆRRE BUTIKKEN FRA 1. JULI

Coronavirussets har ramt rejsebranchen benhårdt og kontant. Hos FDM travel har vi desværre også måtte tage konsekvensen af at verden den 9. marts lukkede ned på et splitsekund og først nu stille og rolig åbner sig for turister igen.

Vi har nemlig måtte træffe den svære beslutning om at lukke vores butikker i Roskilde og Viborg fra og med den 1. juli 2020.

Vi er rigtig kede af ikke længere at være tilstede lokalt i Roskilde og ikke mindst at skulle tage afsked med vores dygtige rejsespecialister, som det seneste 1 1/2 år har opfyldt utallige rejsedrømme for vores kunder i Roskilde og omegn. 

VI KAN STADIG HJÆLPE DIG MED DIN REJSE

Selvom vi lukker butikken, kan vi stadig hjælpe dig med din rejse! Vores rejsespecialister i Lyngby og Næstved sidder nemlig klar til at tage imod dig med samme gode service, rejserådgivning og skræddersyede kør-selv-ferier - præcis som du kender det. Du er også altid er velkommen til at kontakte en af vores rejsespecialist på telefon 70 11 60 11 til en rejsesnak og et uforpligtende tilbud. 

Ellers er der blot tilbage at sige tak til alle vores loyale og gode kunder i Roskilde, og vi glæder os til at se jer i Lyngby eller Næstved. 

Hvordan skal du som rejsende forholde dig?
Få svar på alle spørgsmål og find nyttige links på vores

informationside om corona

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Rejsespecialisterne

Hanne

Jeg rejser så snart jeg ser mit snit til det. Det kan være alt fra en forlænget weekend på landet i Spanien, til en vingård i Toscana, eller en storbyferie i en af Europas mange skønne hovedstæder. Er det en længere ferie, bliver det gerne de fjernere rejsemål som USA og Australien, jeg kaster mig ud i. Når jeg rejser er der altid fart på - jeg skal jo helst ikke gå glip af noget...

Stine

Jeg elsker selvfølgelig at komme ud og rejse - opleve andre kulturer og bo forskellige steder. Om det er en lodge ude i Canadas fantastiske natur, et storbyhotel i Las Vegas eller en campinghytte i Kroatien er lige godt. Hver ting til sin tid. Når jeg rejser med min familie, forsøger vi altid at komme ud på vandet. Det kan være med en turbåd, på en katamaran eller i en speedbåd for at se hvaler, snorkle eller bare for den gode udsigt.

Marlene

Jeg har fuldstændig tabt mit hjerte til USA. Befolkningen er venlige og imødekommende og så kan landet byde på utrolig mange forskellige oplevelser. Jeg foretrækker en aktiv ferie og noget af det bedste jeg har prøvet, har været hiking i Bryce Canyon og Zion National Park, jetski ud for Key West og White Water Rafting på Kennebec floden i Maine. Jeg sørger oftest for at have en bil at køre rundt i, da de fleste skæve og sjove oplevelser kommer ved at tage en afstikker fra den planlagte rute.