USA-rejsemesse

Tak for en Herlig dag med fokus på hele USA

FDM travel afholdte for 7. gang vores populære og velbesøgte USA-rejsemesse - Danmarks eneste rejsemesse udelukkende med fokus på de store oplevelser over there. Vi havde mere end 2.500 besøgende på vores USA rejsemesse og siger tusind tak til alle for en herlig dag med fokus på USA.

I kunne møde FDM travels erfarne USA-specialister samt vores vigtigste amerikanske samarbejdspartnere og turistorganisationer. Derudover blev det afholdt en lang række forskellige rejseforedrag dagen igennem. Kort sagt var det en dag fyldt med inspiration, rådgivning om og gode tips til netop jeres drømmerejse.

Se filmen
Stemning fra USA-rejsemessen 2018

Information om USA-rejsemessen

Kørselsvejledning til Docken

Kørselsvejledning til Docken

I bil:
Kør via Kalkbrænderihavnsgade og drej i lyskrydset ved PFA-bygningen og kør ad Sundkrogsgade. Fortsæt til T-krydset og drej til højre ad Skudehavnsvej. Drej første gang til venstre og ind på Færgehavnsvej og Docken ligger på højre hånd efter ca. 250 meter.

Parkering
Der er gratis parkering på i alt 4 store pladser.

Bus 27
Bus 27 kører 2 gange i timen (28 og 58) om søndagen fra Østerport Station og ender i Nordhavnen hvor Docken ligger. Bus 27 stopper på Færgehavnsvej/Baltikavej lige ud for Docken.

Cykel
Det er nemt at komme til Docken, hvis I er på cykel. Vejen fra Sundkrogsgade til Færgehavnsvej hvor Docken ligger, er stille om søndagen når industrien og havnevirksomheder holder fri.

Tog
Det tager kun 15 minutter at gå fra Nordhavn Station (op ad Sundkrogsgade i lyskrydset ved PFA-bygningen).

Øjeblikke fra rejsemessen