USA-rejsemesse

Tak for en herlig dag på vores USA-rejsemesse i Bella Arena


Vi siger tusind tak for en herlig dag med fokus på USA. Vi havde 4.073 besøgende på vores USA rejsemesse i Bella Arena og forventer at gentage succesen gentage succesen til næste år. Messen er Danmarks eneste rejsemesse, der udelukkende har fokus på de store oplevelser over there, og derfor er den perfekte mulighed for at hente inspiration til og rådgivning om jeres drømmerejse.

Se filmen
Stemning fra USA-rejsemessen 2018

Kørselsvejledning til Bella Arena

Kørselsvejledning til rejsemessen i Bella Arena

Rejsemessen blev afholdt i Bella Arena, Martha Christensens Vej 10 - Indgang 5, 2300 København S

Bella Arena er en del af Bella Center der ligger supercentralt og kun få minutter fra lufthavnen og motorvej. Københavns centrum kan nås på ca. 10 min med metroen, ca. 15 minutter med taxi eller egen bil og flere busser stopper ved Bella Center.

I bil:
Der er motorvej lige til døren. Følg "Lufthavnsmotorvejen" med rutenr. E20. Afkørslen til Center Boulevard har nummer 19 med teksten "Ørestad" som hovedtekst og som undertekst "Bella Center".

Parkering
Der er mulighed for betalingsparkering på golfbanens parkeringsplads, lige over for Bella Arena, hvilket er den billigste løsning. Derudover er der også betalingsparkering ved Bella Arena og Bella Center med områdekode Easypark 39940 og APCOA 3994.

Metro M1
Fra Bella Center Metro Station er der ca. 500 meters gåtur via Martha Christensensvej og 100 meter til højre via Center Bldv. Find vej med Metroen via Rejseplanen.dk

Busser
- Bus 30 fra Københavns Hovedbanegård
- Bus 68 fra Kokkedal
- Bus 500S fra Kokkedal og stoppe på Ørestad Station, hvorfra der er ét stop med metroen til Bella Center. Find vej med bus via Rejseplanen.dk

Cykel
Fra Københavns Centrum kan I køre over Bryggerbroen ved Fisketorvet, langs Islands Brygge og videre via Artillerivej til I når Vejlands Allé, hvorefter I skal dreje til højre ved Center Bldv. Og efter ca. 100 dukker Bella Arena op.
I kan også køre over Langebro og videre ud af Amager Bldv. Drej derefter til højre ved Ørestads Bldv. som I fortsætter ud af, hvorefter I drejer til højre ved Vejlands Alle og endnu engang til højre ved Center Bldv. Hvor Bella Arena dukker op efter ca. 100 meter.

Øjeblikke fra tidligere rejsemesser