USA-rejsemesse

Oplev USA på én dag 1. marts 2020

FDM travel afholder for 7. gang vores populære og velbesøgte USA-rejsemesse, der er Danmarks eneste rejsemesse udelukkende med fokus på de store oplevelser over there.

Messen afholdes kl. 10-16 i Docken, København.

Kom og mød vores erfarne USA-specialister og vigtigste amerikanske samarbejdspartnere og turistorganisationer. Derudover afholder vi en lang række forskellige rejseforedrag dagen igennem, og du kan også booke et møde på messen med en USA-rejsespecialist. Kort sagt er det en dag fyldt med inspiration, rådgivning om og gode tips til netop jeres drømmerejse.

Pris: Voksne 25 kr. og børn 0-12 år 0 kr.
Nu kan du også købe billet til USA-rejsemessen inkl. et møde med en rejsespecialist.

Køb billet til USA-rejsemessen

Med forudbestilt billet til rejsemessen deltager du automatisk i lodtrækningen om flybilletter med Icelandair til USA og 1 uges billeje i USA med AVIS.

Se filmen
Stemning fra USA-rejsemessen 2018

Information om USA-rejsemessen

Kørselsvejledning til Docken

Kørselsvejledning til Docken

I bil:
Kør via Kalkbrænderihavnsgade og drej i lyskrydset ved PFA-bygningen og kør ad Sundkrogsgade. Fortsæt til T-krydset og drej til højre ad Skudehavnsvej. Drej første gang til venstre og ind på Færgehavnsvej og Docken ligger på højre hånd efter ca. 250 meter.

Parkering
Der er gratis parkering på i alt 4 store pladser.

Bus 27
Bus 27 kører 2 gange i timen (28 og 58) om søndagen fra Østerport Station og ender i Nordhavnen hvor Docken ligger. Bus 27 stopper på Færgehavnsvej/Baltikavej lige ud for Docken.

Cykel
Det er nemt at komme til Docken, hvis I er på cykel. Vejen fra Sundkrogsgade til Færgehavnsvej hvor Docken ligger, er stille om søndagen når industrien og havnevirksomheder holder fri.

Tog
Det tager kun 15 minutter at gå fra Nordhavn Station (op ad Sundkrogsgade i lyskrydset ved PFA-bygningen).

Øjeblikke fra rejsemessen