Viborg

Vi lukker desværre butikken fra 1. juli

Coronavirussets har ramt rejsebranchen benhårdt og kontant. Hos FDM travel har vi desværre også måtte tage konsekvensen af at verden den 9. marts lukkede ned på et splitsekund og først nu stille og rolig åbner sig for turister igen.

Vi har nemlig måtte træffe den svære beslutning om at lukke vores butikker i Viborg og Roskilde fra og med den 1. juli 2020.

Vi er rigtig kede af ikke længere at være tilstede lokalt i Viborg og ikke mindst at skulle tage afsked med vores dygtige rejsespecialister, som igennem mange år har opfyldt utallige rejsedrømme for vores kunder i Viborg og omegn. 

vi kan stadig hjælpe dig med din rejse

Selvom vi lukker butikken kan vi stadig hjælpe dig med din rejse! Vores rejsespecialister i Aalborg og Aarhus sidder nemlig klar til at tage imod dig med samme gode service, rejserådgivning og skræddersyede kør-selv-ferier - præcis som du kender det. Du er også altid er velkommen til at kontakte en af vores rejsespecialist på telefon 70 11 60 11 til en rejsesnak og et uforpligtende tilbud. 

Ellers er der blot tilbage at sige tak til alle vores loyale og gode kunder i Viborg, og vi glæder os til at se jer i Aalborg og Aarhus. 

Har du spørgsmål om, hvordan du som rejsende skal forholde dig til corona?
Få svar på alle dine spørgsmål og find nyttige links på vores

informationside om corona

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Rejsespecialisterne

Mie

I mine mange år i branchen, har jeg oplevet mere, end jeg nogensinde havde turdet håbe på. Jeg har set storslåede nationalparker i USA, cyklet i travle storbyer, nydt roen på et krydstogt, oplevet friheden med en lejebil i Italien og set de smukkeste solnedgange. Men min første helikoptertur ud over Grand Canyon med landing i dalen til sandwich og champagne - det glemmer jeg aldrig.

Pia P

For mig er det at rejse virkelig noget af det bedste, der findes. Hvad enten det er en kør-selv-rundrejse i det vestlige USA, en safaritur i Sydafrika eller en tur til Bornholm. Det er alt sammen oplevelser, som giver masser af minder – sjove, fantastiske og uforglemmelige minder.
Jeg er stor fan af både kør-selv-ferier i Italien og USA, men bestemt også af storbyferier i f.eks. Rom, Berlin, New York eller San Francisco. Når man selv kører, har man mulighed for at bestemme ruten, farten, improvisere og stoppe, når man ser noget, der fanger ens interesse. På storbyferier vil jeg helst tage traveskoene på. Jeg går byen tynd fra morgen til aften og suger byens leben og seværdigheder til mig.

Pia R

Min bedste rejseoplevelse var en kør-selv-ferie i Californien og det vestlige USA på knap 4 uger med start- og slutdestination i San Francisco. Det var en helt fantastisk tur, der bød på masse oplevelser og indtryk. Jeg oplevede alt fra imponerende nationalparker som Grand Canyon, Bryce, Zion og Yosemite, ørken og storbyer, varmerekord i San Francisco på over 40 grader og lukkede veje i Yosemite pga. snevejr. Sidst, men ikke mindst, et uforglemmeligt ophold på Simpson House i Santa Barbara.

Vibeke

Jeg brænder rigtig meget for USA, som jeg synes er et imponerende land med de smukkeste nationalparker. Men en rejse behøver bestemt ikke altid at gå så langt væk. Jeg synes vi har rigtig mange smukke perler her i Europa. Charmerende Irland med det frodige grønne landskab, hyggelige pubber og et enkelt får eller to på vejen. Alsace i Frankrig med god mad, smuk natur og fantastisk vin. Spanien med dejlige strande og et folkefærd/kultur jeg har elsket lige siden mine ”unge” dage.

Peter

Jeg har masser af rejseminder og mange favorit destinationer, men lige nu ligger Huntington Beach i Californien øverst på min liste. Det er en super hyggelig by med en lækker strand og masser af sol - bare en lille times kørsel fra Los Angeles. Jeg lejer gerne en bil, når jeg skal på ferie. I storbyerne klarer jeg mig til fods eller med lokale busser og toge. Jeg elsker at starte dagen med at løbe en frisk morgentur - og det er uanset om det er i Lissabon på Ave. da Liberdade, langs Potomac i Washington D.C. eller på stranden i Huntington Beach.