Viborg

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Åbningstider

FDM travel, Dumpen 23, Viborg

Mandag-Fredag: 09.00-17.00

Lørdag: 10.00-14.00

Søn- og helligdage: Lukket

Søger du svar på spørgsmål omkring rejsen? Se spørgsmål og Svar

Oplev en autocamper i Viborg d. 24. februar kl. 13 - 18 - læs mere her

Rejsespecialisterne

Mie

I mine mange år i branchen, har jeg oplevet mere, end jeg nogensinde havde turdet håbe på. Jeg har set storslåede nationalparker i USA, cyklet i travle storbyer, nydt roen på et krydstogt, oplevet friheden med en lejebil i Italien og set de smukkeste solnedgange. Men min første helikoptertur ud over Grand Canyon med landing i dalen til sandwich og champagne - det glemmer jeg aldrig.

Pia P

For mig er det at rejse virkelig noget af det bedste, der findes. Hvad enten det er en kør-selv-rundrejse i det vestlige USA, en safaritur i Sydafrika eller en tur til Bornholm. Det er alt sammen oplevelser, som giver masser af minder – sjove, fantastiske og uforglemmelige minder.
Jeg er stor fan af både kør-selv-ferier i Italien og USA, men bestemt også af storbyferier i f.eks. Rom, Berlin, New York eller San Francisco. Når man selv kører, har man mulighed for at bestemme ruten, farten, improvisere og stoppe, når man ser noget, der fanger ens interesse. På storbyferier vil jeg helst tage traveskoene på. Jeg går byen tynd fra morgen til aften og suger byens leben og seværdigheder til mig.

Pia R

Min bedste rejseoplevelse var en kør-selv-ferie i Californien og det vestlige USA på knap 4 uger med start- og slutdestination i San Francisco. Det var en helt fantastisk tur, der bød på masse oplevelser og indtryk. Jeg oplevede alt fra imponerende nationalparker som Grand Canyon, Bryce, Zion og Yosemite, ørken og storbyer, varmerekord i San Francisco på over 40 grader og lukkede veje i Yosemite pga. snevejr. Sidst, men ikke mindst, et uforglemmeligt ophold på Simpson House i Santa Barbara.

Vibeke

Jeg brænder rigtig meget for USA, som jeg synes er et imponerende land med de smukkeste nationalparker. Men en rejse behøver bestemt ikke altid at gå så langt væk. Jeg synes vi har rigtig mange smukke perler her i Europa. Charmerende Irland med det frodige grønne landskab, hyggelige pubber og et enkelt får eller to på vejen. Alsace i Frankrig med god mad, smuk natur og fantastisk vin. Spanien med dejlige strande og et folkefærd/kultur jeg har elsket lige siden mine ”unge” dage.

Peter

Jeg har masser af rejseminder og mange favorit destinationer, men lige nu ligger Huntington Beach i Californien øverst på min liste. Det er en super hyggelig by med en lækker strand og masser af sol - bare en lille times kørsel fra Los Angeles. Jeg lejer gerne en bil, når jeg skal på ferie. I storbyerne klarer jeg mig til fods eller med lokale busser og toge. Jeg elsker at starte dagen med at løbe en frisk morgentur - og det er uanset om det er i Lissabon på Ave. da Liberdade, langs Potomac i Washington D.C. eller på stranden i Huntington Beach.

Aktuelle rejseforedrag

februar 2020 Butik Dato Tidspunkt Status
Canada med dansk rejseleder, Viborg Viborg 25-02-2020 17:30 Ledige pladser
Kør-selv i Portugal, Viborg Viborg 26-02-2020 17:30 Ledige pladser
marts 2020 Butik Dato Tidspunkt Status
Kør-selv i Island, Viborg Viborg 05-03-2020 17:30 Ledige pladser
Kør-selv i Californien og det vestlige USA, Viborg Viborg 17-03-2020 17:30 Få ledige pladser
april 2020 Butik Dato Tidspunkt Status
Kør-selv i Sydengland, Viborg Viborg 23-04-2020 17:30 Få ledige pladser
Australiens højdepunkter, Viborg Viborg 29-04-2020 17:30 Ledige pladser
maj 2020 Butik Dato Tidspunkt Status
Sydafrika med dansk rejseleder, Viborg Viborg 12-05-2020 17:30 Ledige pladser
Kør-selv i New Zealand, Viborg Viborg 13-05-2020 17:30 Ledige pladser

Find os

Besøg os i Dumpen 23, Viborg

Parkering tæt på FDM travels butik i Viborg

Der er gratis parkering på Fishers Plads og Ll. Peder Stræde, der ligger ca. 200-300 meter syd for FDM travels butik i Viborg.