Besøg vores Australien og New Zealand-rejsemesse

Oplev Australien og New Zealand på én dag


Velkommen til FDM travel Australien og New Zealand-rejsemesse d. 6. maj.

Grundet stor interesse har vi flyttet messen fra Lyngby til Docken

Messen finder sted søndag 6. maj kl. 10-16. Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn, København.

Igennem de seneste 5 år har FDM travel, med stor succes, afholdt FDM travel USA-rejsemesse - Danmarks eneste rejsemesse med 100% fokus på fantastiske rejseoplevelser i USA. Det er med stor fornøjelse, at præsentere endnu en rejsemesse - FDM travel Australien og New Zealand-rejsemesse.

Messen er Danmarks eneste rejsemesse med 100% fokus på de store oplevelser Down Under, og giver jer en perfekt mulighed for at hente inspiration og rådgivning om Australien og New Zealands mange skønne facetter. Besøg vores store rejsemesse den 6. maj, hvis I overvejer eller planlægger en ferie til Australien eller New Zealand.

Tilmelding

Messen finder sted søndag 6. maj kl. 10-16 i Docken, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn, København

Der er gratis adgang til messen, men det er nødvendigt at tilmelde sig. Der er begrænset antal billetter til messen, så bestil din billet allerede nu.

Der er desuden mulighed for at booke tid hos en rejsespecialist. Vi gør opmærksom på, at møderne med vores rejsespecialister er forbeholdt dem, der endnu ikke har købt en rejse til Australien eller New Zealand og som ønsker hjælp til planlægningen. (NB: Der er desværre ikke flere ledige tider - kontakt os på messedagen for eventuelle afbud).

Har du allerede købt en rejse til Australien eller New Zealand, så besøg vores forskellige messestande, der kan vejlede om, hvad du kan opleve i de forskellige områder. 

Tilmeld dig her (Udfyld én formular pr. person)

Information til Australien og New Zealand-rejsemessen

Kørselsvejledning til Docken

Kørselsvejledning til Docken

I bil:
Kør via Kalkbrænderihavnsgade og drej i lyskrydset ved PFA-bygningen og kør ad Sundkrogsgade. Fortsæt til T-krydset og drej til højre ad Skudehavnsvej. Drej første gang til venstre og ind på Færgehavnsvej og Docken ligger på højre hånd efter ca. 250 meter.

Parkering
Der er gratis parkering på i alt 4 store pladser.

Bus 27
Bus 27 kører 2 gange i timen (28 og 58) om søndagen fra Østerport Station og ender i Nordhavnen hvor Docken ligger. Bus 27 stopper på Færgehavnsvej/Baltikavej lige ud for Docken.

Cykel
Det er nemt at komme til Docken, hvis I er på cykel. Vejen fra Sundkrogsgade til Færgehavnsvej hvor Docken ligger, er stille om søndagen når industrien og havnevirksomheder holder fri.

Tog
Det tager kun 15 minutter at gå fra Nordhavn Station (op ad Sundkrogsgade i lyskrydset ved PFA-bygningen).

Galleri

Oplev både Australien og New Zealand på én dag

Velkommen til FDM travels nye Australien og New Zealand-rejsemesse 6. maj.

Igennem de seneste knap 5 år har FDM travel med stor succes afholdt FDM travels USA rejsemesse, Danmarks eneste rejsemesse med 100% fokus på fantastiske rejseoplevelser i USA. Det er med stor fornøjelse at vi nu udvider og præsenterer endnu en rejsemesse – FDM travels Australien og New Zealand-rejsemesse.

Messen er Danmarks eneste rejsemesse udelukkende med fokus på de store oplevelser Down Under, og er derfor den perfekte mulighed for at hente inspiration til og rådgivning om oplevelsesrige drømmerejser. Så overvejer I eller er I ved at planlægge en ferie til Australien eller New Zealand, så besøg vores nye rejsemesse.

Messen finder sted søndag 6. maj kl. 10-16 i Docken, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn, København

Der er gratis adgang til messen, men det er nødvendigt at tilmelde sig. Der er begrænset antal billetter til messen, så bestil din billet allerede nu.

Tilmeld dig her (Udfyld én formular pr. person)