Australien og New Zealand-rejsemesse

Oplev både Australien og New Zealand på én dag

FDM travel Australien og New Zealand-rejsemesse søndag 12. maj 2019

FDM travel gentager succesen med vores populære og velbesøgte Australien og New Zealand-rejsemesse.

Rejsemessen er Danmarks eneste med 100% fokus på de store oplevelser Down Under, og giver jer en perfekt mulighed for at hente inspiration og rådgivning om Australien og New Zealands mange skønne facetter. Besøg vores store rejsemesse, hvis I overvejer eller planlægger en ferie til Australien eller New Zealand.

Sæt kryds i kalenderen allerede nu, bestil billetter og glæd jer til en spændende og inspirerende Australien og New Zealand-dag. Billet til messen koster 25 kr. pr. person.

Køb billet til Australien og New Zealand-rejsemessen her

FDM travel Australien og New Zealand-rejsemesse afholdes i Docken i Nordhavn, København søndag 12. maj 2019 kl. 10-16

Forud for rejsemessen vil der blive mulighed for at bestille et personligt møde med en rejsespecialist, hvor I kan få en masse inspiration og personlig rådgivning. Disse møder kan booke fra primo april her på siden. Inspiration kan også fås på et eller flere af de mange rejseforedrag, som udstillere og FDM travels rejsespecialister vil afholde på rejsemessen.

Overvejer I eller er I allerede nu ved at planlægge en ferie i Australien eller New Zealand, så ring eller besøg os i en af vores butikker og få en personlig snak med en af vore Australien og New Zealand rejsespecialister om netop jeres drømmerejse Down Under.

Information til Australien og New Zealand-rejsemessen 2018

Kørselsvejledning til Docken

Kørselsvejledning til Docken

I bil:
Kør via Kalkbrænderihavnsgade og drej i lyskrydset ved PFA-bygningen og kør ad Sundkrogsgade. Fortsæt til T-krydset og drej til højre ad Skudehavnsvej. Drej første gang til venstre og ind på Færgehavnsvej og Docken ligger på højre hånd efter ca. 250 meter.

Parkering
Der er gratis parkering på i alt 4 store pladser.

Bus 27
Bus 27 kører 2 gange i timen (28 og 58) om søndagen fra Østerport Station og ender i Nordhavnen hvor Docken ligger. Bus 27 stopper på Færgehavnsvej/Baltikavej lige ud for Docken.

Cykel
Det er nemt at komme til Docken, hvis I er på cykel. Vejen fra Sundkrogsgade til Færgehavnsvej hvor Docken ligger, er stille om søndagen når industrien og havnevirksomheder holder fri.

Tog
Det tager kun 15 minutter at gå fra Nordhavn Station (op ad Sundkrogsgade i lyskrydset ved PFA-bygningen).

Galleri