Australien- og New Zealand-rejsemesse

oplev australien og new zealand på èn dag 19. april 2020

FDM travel afholder for 3. gang vores populære Australien- og New Zealand-rejsemesse, der er Danmarks eneste rejsemesse udelukkende med fokus på de mange spændende oplevelser der venter Down Under.

MESSEN AFHOLDES 19. APRIL 2020 FRA KL. 10 - 16 I DOCKEN, KØBENHAVN   

Kom og mød FDM travels erfarne Australien- og New Zealand-specialister samt vores vigtigste samarbejdspartnere og turistorganisationer. Derudover afholder vi en lang række forskellige rejseforedrag dagen igennem. Kort sagt er det en dag fyldt med inspiration, rådgivning om og gode tips til netop jeres drømmerejse.

Få vores bud på jeres drømmerejse
I kan også få et bud på hvordan netop jeres drømmerejse kan se ud ved at få et møde messen med en FDM travel rejsespecialist. Vi åbner for booking af møder i marts 2020. Vil I have et møde allerede nu i en af vores butikker, kan I kontakte os her

Praktisk:

Tid
Australien- og New Zealand-rejsemessen bliver afholdt søndag d. 19. april 2020, kl. 10 - 16

Sted
Rejsemessen foregår i Docken, Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavnen, København Ø

Find vej her

Information om Australien og New Zealand-rejsemessen 2020

Kørselsvejledning til Docken

Kørselsvejledning til Docken

I bil
Kør via Kalkbrænderihavnsgade, drej i lyskrydset ved PFA-bygningen og kør ad Sundkrogsgade. Fortsæt til T-krydset og drej til højre ad Skudehavnsvej. Drej første gang til venstre og ind på Færgehavnsvej, hvor Docken ligger på højre hånd efter ca. 250 meter.

Parkering
Der er gratis parkering på i alt 4 store parkeringspladser.

Bus 27
Bus 27 kører to gange i timen (28 og 58) om søndagen fra Østerport Station og ender i Nordhavnen hvor Docken ligger. Bus 27 stopper på Færgehavnsvej/Baltikavej lige ud for Docken.

Cykel
Det er nemt at komme til Docken, hvis I er på cykel. Vejen fra Sundkrogsgade til Færgehavnsvej, hvor Docken ligger, er stille om søndagen, når industrien og havnevirksomheder holder fri.

Tog
Det tager kun 15 minutter at gå fra Nordhavn Station (ad Sundkrogsgade i lyskrydset ved PFA-bygningen).

Øjeblikke fra fra rejsemessen