Boston: VIP bryggeritur med ølsmagning og frokost

Oplev den rige historie i Boston fra et andet perspektiv med VIP rundvisninger på 4 af Bostons bryggerier og cider-huse. Lær historien om byens øl-scene på en underholdende rejse gennem prøvesmagninger på Bostons craft-bryggerier, specialøl og lækkert mad.

Få en dybdegående analyse af op til 16 forskellige øl på en ølsmagningstur i Boston. Nyd en lækker frokost med øl-parringer på Chelsea Station, og lær om, hvordan en af Bostons fineste ølbarer kan tilbyde 100 forskellige fadøl.

Uanset om du er en ølbrygs-feinschmecker eller blot foretrækker en lys øl, er denne tur den perfekte introduktion til Bostons bedste bryggerier, cider-huse og destillerier. Dine øl-guider introducerer dig til prisbelønnede øl af alle stilarter, fra pilsnere til stouts. Fra mandag til fredag tager turen dig med på legendariske bryggerier såsom Samuel Adams Brewing Company, Chelsea Station, Downeast Cider House, Night Shift Brewing eller Mystic Brewery. Ruten kan variere på ture om lørdagen.

Samuel Adams Brewing Company: 
Lær historien om Samuel Adams Brewery, og om hvem bryggeren og patrioten Samuel Adams var, på en medrivende introduktion til bryggeriprocessen fra start til slut. Smag den specialmalte, der bruges til at brygge Samuel Adams øl, og duft den uforglemmelige aroma fra deres traditionelle Hallertau humle. Samuel Adams benytter kun artesisk-importerede humle og frisk malt, hvilket gør alle deres øl dejligt forfriskende.

Chelsea Station:
Chelsea Station er en ny restaurant og bar, der åbnede i 2014. Stedet er en gammel brandstation, som er blevet omdannet til et blændende samlingspunkt af mad og drikke i det kulturelt rige kvarter Chelsea. Retterne er lige så robuste som deres kultur, da restauranten præsenterer en moderne amerikansk menu, der har så mange valg, at der vil være noget til selv den mest kræsne spiser. Så tag plads i spisestuen med 115 sæder, og forbered dig på at blive forkælet med en sæsonbestemt rotation af lokale bryg eller et af de klassiske eksempler på Massachusetts' fineste specialøl. Uanset din smag er der noget til dig på Chelsea Station.

Night Shift Brewing: (Hverdage) 
Besøg et natligt nanobryggeri og skænkestue i Everett på Night Shift Brewing, der er kendt for sin avantgarde bryggestil og usædvanlige ingredienser. Habanero-peber og agavenektar i ”Viva Habanera” og rosmarin og pink peberkorn i ”Rose” lyder mere som noget, du finder i et 5-stjernet køkken end i en ølflaske.

Downeast Cider House: 
Fra sin ydmyge begyndelse i kælderen i Bates College sovesal er Downeast Cider House et resultat af hundredvis af test-brygninger og en ambition om at skabe den bedste hard cider (cider med alkohol), du nogensinde har smagt. Original Blend er lavet af friskpressede lokale æbler, fordi fyrene på Downeast Cider ikke blot tror på ingredienser af høj kvalitet, de tror på Amerika.

Fra 733 kr.
pr. person

Lokation:
Samuel Adams Brewery, Massachusetts, New England, Cambridge, Massachusetts, USA, Boston

Varighed:
5 time(r)

Sprog:
English

Anmeldelser:
4.5/5 stjerner

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Kort

Vis på kort

Information

Højdepunkter

 • Få et kig bag kulisserne på de håndværksmæssige ølbryggerier i Boston
 • Besøg 4 forskellige bryggerier og oplev VIP-ture i ølproduktionsområder
 • Smag op til 16 ølprøver på 4 forskellige steder, og få en øljournal til at lave smagsnoter
 • Nyd en lækker frokost med øl og mad på Chelsea Station

Yderligere information

 • Du skal være mindst 21 år gammel for at deltage i turen. Hvis du er bosiddende i USA, skal du medbringe et gyldigt, officielt ID for at kunne påvise din alder. Deltagere, der ikke er bosiddende i USA, skal medbringe pas.

Inkluderet

 • Tur/retur-transport
 • Let frokostmåltid
 • Besøg 4 bryggerier/cider-huse
 • Smagninger ved hvert besøg

Ikke inkluderet

 • Valgfri drikkepenge til guiden
 • Hotel afhentning/aflevering

Skab din egen kør-selv-ferie

Få et tilbud

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

 • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation

 • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister 

 • Kåret til Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011