Bournemouth Highcliff Marriott Hotel

Her skal du bo

Vis på kort

Placering
Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger på Bournemouths kyst i nærheden af en anløbsbro. Der afgår desuden offentlige transportmidler ligger lige foran hotellet.
Indretning
Det stilfulde hotel blev bygget i år 1864 og har fordelt på 4 etager i alt 157 værelser, heraf 4 suiter. I den smukke foyer finder man en reception og en elevator. Herudover er der mulighed for at slappe af og nyde en forfriskende drink i den hyggelige bar. I restauranten serveres der et væld af lækre retter. Hotellet har tilmed hele seks veludstyrede konferencerum. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.
Hotelværelse
De elegante værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, internetadgang, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling).
Sport/underholdning
På hotellets udendørs arealer er der en swimmingpool og en solterrasse. Herudover har hotellets gæster mulighed for at boltre sig i den indendørs pool eller slappe af i saunaen. Sportsbegejstrede kan desuden dyrke motion i fitnessstudiet.

Bestil her