Travelodge Bournemouth Seafront

Vores Bournemouth Seafront hotel ligger en kort tur fra stranden, som har Blå Flag status, takket være 7 mil med rent, fint gyldent sand. I nærheden er der kystveje, smukke tebutikker og steder med det traditionelle fisk og chips.

Bestil her

Fakta om hotellet

Hotel faciliteter
  • Restaurant
  • Elevator
  • Bar
  • Aircondition
Værelses faciliteter
  • TV på værelset

Her skal du bo

Vis på kort

Slap af med god mad, en vidunderlig udsigt og milevis af kyst til at udforske. Du er tæt på både togstationen og lufthavnen, og hvis du ønsker at vove sig ud, er det en kort køretur til hjertet af New Forest.
Alle værelser har en behagelig king size seng med fire stors puder og en dejlig dyne. Vores restaurant og bar serverer morgenmad og lækre aftenmåltider.

APCOA Parking Services driver parkeringspladsen på Travelodge''s vegne .
Indehavere af handicapskilt vil ikke blive opkrævet ved parkering på vores parkeringsplads. Sørg venligst for at gøre receptionen på hotellet opmærksom på dette, når du tjekker ind, så de kan informere APCOA Parking Services Team.
Parkering opkræver £ 6 per 24 timer.
Parkeringspladsen har 19 pladser.
Alternativ parkering er til rådighed på Durley Road South parkeringsplads. Fra West Hill Road, hvor hotellet ligger, drej til venstre ad West Cliff Road mod Durley rundkørsel. Ved Durley rundkørsel tager du den første afkørsel mod Durley Road South. Parkeringspladsen ligger til højre.

Bestil her