Giant Cedars Boardwalk Trail

Et lille, grønt pusterum i Mount Revelstoke National Park

Giant Cedars Boardwalk Trail er et kærkomment stop 30 kilometer øst for byen Revelstoke, hvis du kører via Trans Canada Highway langs Mount Revelstoke National Park. Hold øje med skiltene, for du kan ikke se cedertræerne fra vejen, og det ville være en skam ikke at gøre et kort stop her.

På den knap 500 meter rundtur på gangstien i Mount Revelstoke Forest, føler du dig hensat dig til en anden verden. Høje, over 500 år gamle Western Red Cedar-træer omgiver dig i verdens eneste tempererede indlandsregnskov. Selv om det kun tager 15-20 minutter at gå hele turen rundt, så und dig en pause på en af bænkene, mens du indånder den friske luft og nyder stilheden og omgivelserne, og får fornyet energi til din videre køretur gennem British Columbia.

Selve gåturen snor sig gennem skoven via en anlagt træsti med nogle trin involveret. De fleste vil være i stand til at gå den korte tur.

Inspiration


" Tip: Det er ikke mange bjergtoppe du kan ”bestige” i bil, men det har du muligheden for via den 26 kilometer lange ”Meadows In The Sky Parkway”. Den starter i Revelstoke og ender på toppen af Mt. Revelstoke i 2.223 meters højde. "

- Mette J, rejsespecialist i Lyngby


Kort

Vis på kort

Oplev det vestlige Canada - Skab din egen historie