Great Bear Nature Lodge

Wildlife oplevelser – Great Bear Nature Lodge, British Columbia

Denne fem dages tur er af National Geographic blevet udråbt til en af de bedste ”Adventure Travel Tours” i verden. Omdrejningspunktet er den flydende lodge Great Bear Nature Lodge ved den tempererede regnskov Great Bear Rainforest. Turen byder på to guidede bjørne ekspeditioner dagligt, og der er maksimum plads til 16 overnattende gæster ad gangen, hvilket garanterer en meget personlig og helt unik wildlife oplevelse.

Fra 17.471 kr.
pr. person i dbl.værelse for 5 dage med wildlife oplevelser. Turen udgår fra Vancouver.

Rejseperiode:
Maj - oktober.

Afgange:
Hver 3. dag i hele rejseperioden

Varighed:
5 dage / 4 nætter

Aldersgrænse:
Minumum 15 år.


 

Bestil udflugten hos din rejsespecialist:

få et tilbud

Wildlife

Området omkring Great Bear Rainforest er kendt som et af de bedste steder i verden at observere grizzly bjørne og andet dyreliv som fx ulve, sorte bjørne, oddere, mink og ørne. Samtidig er Great Bear Lodge et unikt sted at slappe af og en fantastisk ramme om en wildlife oplevelse med rige muligheder for at blive klogere på dyrelivet i området via foredrag med lokale eksperter. Selve lodgen har otte dobbeltværelser med bad. Samtidig er Great Bear Nature Lodge drevet af vindkraft og solenergi med afsæt i øko-turisme, så selve lodgen er så miljøneutral som mulig. Lodgen er desuden omgivet af en åben platform bygget i naturtræ, hvorfra I kan nyde udsigten over det naturskønne område.

Forplejningen på Great Bear Nature Lodge består af gourmet måltider med afsæt i lokale økologiske råvarer som fx friskfanget laks eller lignende delikatesser. Ud over de to daglige bjørne ekspeditioner, tilbydes der også andre guidede ture som fx guidede vandreture eller sejlture ombord på lodgens tilknyttede både. I kan også vælge blot at slappe af, hvilket fx kan ske med en bog fra lodgens eget bibliotek.

Dagsprogram

Dag for dag

 • Dag 1Ankomst til Port Hardy og Great Bear Nature Lodge med fly fra Vancouver
 • Dag 2Bjørnesafari og udflugter
 • Dag 3Great Bear Nature Lodge
 • Dag 4Afrejse fra Great Bear Nature Lodge til Port Hardy
 • Dag 5Returrejse fra Port Hardy til Vancouver

Ankomst til Port Hardy og Great Bear Nature Lodge med fly fra Vancouver

Opholdet på Great Bear Nature Lodge starter med en smuk flyvetur med rutefly fra Vancouver International Airport til byen Port Hardy. Efter ankomst til lufthavnen i Port Hardy, køres I i bus ind til selve byen Port Hardy, hvor I har tid til at kigge lidt på byen og spise frokost. Midt på eftermiddagen afhentes I og køres ud til en vandflyveplads, hvorfra I med vandfly flyver over det smukke Queen Charlotte Stræde og frem til Great Bear Nature Lodge, jeres flydende hotel. Her får I en kort introduktion til lodgen, inden I skal ud på jeres første grizzly bjørne ekspedition sidst på eftermiddagen.

Bjørnesafari og udflugter

Denne dag starter med en bjørnesafari først på dagen efter en tidlig omgang morgenmad. En ”normal” bjørne ekspedition varer typisk tre timer. Efter morgenens bjørnesafari kommer I tilbage til Great Bear Nature Lodge for at spise frokost. Herefter I kan slappe af eller tage med på en guidet tur ud i den tempererede regnskov, for at lære mere om den lokale fauna og dyreliv. Midt på eftermiddagen er der arrangeret endnu en bjørne ekspedition på et par timer, inden I returnerer til lodgen for at spise middag. Når mørket falder på, er stjernehimlen fra lodgen usædvanlig smuk i klart vejr

Great Bear Nature Lodge

Som jeres ophold på Great Bear Nature Lodge skrider frem, begynder I langsomt at vænne jer til den naturlige og daglige rytme på stedet. Grizzly bjørne er typisk mest aktive tidligt om morgenen og sidst på eftermiddagen, hvorfor det netop er på disse tidspunkter, at bjørneturene er planlagt. I løbet af jeres ophold vil I blive taget med rundt til forskellige lokaliteter, afhængigt af bjørneaktiviteten i området. Om eftermiddagen kan I deltage i en guidet kajaktur eller en sejltur med båd rundt i den nærliggende bugt med udsigt til Great Bear Rainforest, hvor der også lever ulve, oddere, sorte bjørne, mink og ørne. I kan også vælge at blive på lodgen og bare nyde udsigten og slappe af.

Afrejse fra Great Bear Nature Lodge til Port Hardy

I dag slutter opholdet på Great Bear Lodge, men først skal I lige ud på endnu en bjørne ekspedition om morgenen, inden I spiser frokost på lodgen. Sidst på eftermiddagen flyver I med vandflyver retur til Port Hardy. P.g.a. uforudsigelige vejrforhold i forhold til flyvningerne til og fra Great Bear Nature Lodge, er den sidste overnatning på turen henlagt til et hotel inde i Port Hardy.

Returrejse fra Port Hardy til Vancouver

I dag går det så retur fra Port Hardy – først med bus til Port Hardy Airport (ikke inkluderet) – og dernæst med rutefly retur til Vancouver International Airport.

kort

Vis på kort

priser

 

Fra 17.471 kr.

Udflugten inkluderer:

 • Fly fra Vancouver til Port Hardy t/r
 • Vandflyver fra Port Hardy til Great Bear Nature Lodge
 • Velkomst med orientering om wildlifeoplevelserne
 • 3 nætters ophold på lodgen
 • 1 overnatning i Port Hardy (sidste nat) 
 • Wilderness gourmet mad (under opholder på lodgen)
 • Vin til aftensmaden
 • Morgen- og eftermiddags bjørne eskpeditioner daglig  
 • Guidede vandre eller bådture fra lodgen
 • Overtrækstøj til brug på udflugterne   
 • Transport til Port Hardy ved afrejsen

 

Udflugten inkluderer ikke:

 • Brændstofstillæg - beløb oplyses ved bestilling

Om rejsen

Prisen er pr. person i dobbeltværelse for fem dage med wild life oplevelser.

Børn:
Ingen børnerabat
Bemærk: Aldersgrænse 15 år

Oplevelser i Canada

Canada er et fantastisk sted, hvis I vil opleve storslået natur. Læs mere om de mange spændende udflugter i Canada og bliv inspireret til at opleve mere.

få et tilbud

Intern kommentar

Salgsinfo

Turen bookes gennem Discover Holidays.

Findes under: Wildlife Viewing Packages.

Navn: Great Bear Nature Tours (afrejse fra Vancouver).

Priseksempel: Net 2735 CAD